Τραγωδία στη Σπάρτη: Τρεις νεκροί σε τροχαίο – Μεταξύ των θυμάτων γνωστός γιατρός (ΦΩΤΟ)

0
1455

Τρείς νεκροί από το τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής 26/11/2017 στην ΕΟ Σπάρτης – Μονεμβασίας στο ύψος των Κροκεών.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ένα θύμα του δυστυχήματος είναι πολύ γνωστός ιατρός του Γενικού Νοσοκομείου Σπάρτης στην Ορθοπεδική Κλινική ηλικίας 58 ετών.

Ένα ακόμα άτομο τραυματίστηκε πολύ σοβαρά και βρίσκεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Πάντα σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η σφοδρή μετωπική σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν η αιτία να χάσουν την ζωή τους οι τρείς άνθρωποι.

Το πρώτο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σκάλα και σε αυτό επέβαιναν τρία άτομα (μεταξύ των οποίων ο πολύ γνωστός ιατρός) που – σύμφωνα με πληροφορίες – πήγαιναν για ψάρεμα σε παραλία του Δήμου Ευρώτα.

Το δεύτερο όχημα ΙΧ είχε κατεύθυνση προς την Σπάρτη και επέβαινε ένα άτομο νεαρής ηλικίας (22 ετών) το οποίο ήταν και ο οδηγός του οχήματος.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ένα Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 22χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με Ι.Χ. επιβατηγό όχημα, που οδηγούσε 55χρονος ημεδαπός και στο οποίο επέβαιναν δύο ημεδαποί, ηλικίας 58 και 62 ετών, αντίστοιχα, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό των 22χρονου, 55χρονου, 58χρονου και τον τραυματισμό του 62χρονου. Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Ευρώτα.

Οι φωτογραφίες των δύο αυτοκινήτων μετά το δυστύχημα «μιλούν» μόνες τους ….

(φωτογραφίες από krokees.gr)

Λεωφορείο με 22 επιβαίνοντες πήρε φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου (pics+vid)

Λεωφορείο με 22 επιβαίνοντες πήρε φωτιά στην Εθνική Οδό Αθηνών - Κορίνθου (pics+vid)

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
Φωτογραφίες:

Φωτιά πήρε εν κινήσει τουριστικό λεωφορείο της γραμμής Αθήνα – Τίρανα με 22 επιβαίνοντες στην Παλαιά Εθνική Οδό Αθηνών – Κορίνθου στον Ισθμό

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση του οδηγού αποφεύχθηκαν τα χειρότερα, καθώς οι 22 επιβαίνοντες πρόλαβαν να αποβιβαστούν εγκαίρως.

Στο σημείο έσπευσαν τρία οχήματα της Πυροσβεστικής με επτά άνδρες οι οποίοι βρήκαν το όχημα να καίγεται ολοσχερώς, όπως μεταδίδει το korinthostv.gr.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες στη Gallery του Newsbomb.gr

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή φωτογραφιών: korinthostv.gr

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ