ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Δόθηκε η άδεια από τον ιδιοκτήτη κατεδαφίστηκε το μικρό δωμάτιο που κτίσθηκε μετά την εξαφάνιση του Μπεν για να σκάψουν στα θεμέλια

8
7191

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς στο οικόπεδο όπου εξαφανίσθηκε ο Μπεν  στην περιοχή Ηρακλής οι εκσκαφές και οι έρευνες αναζήτησης στοιχείων που θα οδηγήσουν στη λύση του μυστηρίου.

Σήμερα το πρωί έγινε ενημέρωση από τον Επιθεωρητή Τ. Κάζινς στα ξένα και ελληνικά  ΜΜΕ που παρακολουθούν από κοντά την πορεία των ερευνών και επιτράπηκε στα συνεργεία να φωτογραφήσουν από κοντά τις εργασίες των ειδικών στους σωρούς των χωμάτων που έχοουν μεταφερθεί από τα επίμαχα σημεία του οικοπέδου που είχε υποδείξει ο μάρτυρας-κλειδί.

Ο κ. Κάζινς ενημέρωσε τους δημοσιογράφους ότι πήραν το πράσινο φως από τον ιδιοκτήτη του σπιτιού ο οποίος βρίσκεται στην Αυστραλία και σήμερα το μεσημέρι γκρεμίσθηκε τελικά το πρόσθετο δωμάτιο το οποίο κτίσθηκε κολλητά στην ανακαινισμένη παλιά αγροικία, αμέσως μετά την εξαφάνιση του Μπεν.

Χρειάστηκαν μόλις 25 λεπτά για την μπουλντόζα προκειμένου να γκρεμίσει το δωμάτιο του σπιτιού, προκαλώντας όμως φθορές και στο υπόλοιπο κτίσμα, τις οποίες η βρετανική αστυνομία υποσχέθηκε ότι θα επιδιορθώσει μετά το πέρας των εργασιών.

 

 

dsc_0015ereunes-gia-mpen

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

    • αυτο σκεφτικες πρωτο πρωτο; Δηλαδή εσύ θα εδινες το Οκ να γκρεμίσουν το σπίτι σου; Ο καθε καμμένος, εδώ.

      • Πολύ το παραδάκι που εδώ και 25 χρόνια ρέει στην υπόθεση ΜΠΕΝ. Κάποιοι τα οικονομάνε και καλοπερνάνε σαν ΜΚΟ τύπου ΣφΥΡΙΖΑ….

        Στο τέλος πάλι τίποτα δεν θα γίνει, θα βρούνε και θα βγάλουν φωτογραφίες σε οστά ζώων και αφού τελειώσουν με τις «διακοπές εργασίας» κάτι θα σκεφτούν πάλι για να αρμέξουν παραδάκι με την αρχή της νέας τουριστικής σεζόν. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται δυο φορές τον χρόνο με κάποια δήθεν νέα δικαιολογία… Τώρα θα ξεριζώσουν και τα δέντρα που φύτεψε ο «συνεργός του μπουλτοζιέρη που ήξερε και δεν μίλαγε». ΕΚΑΝΑΝ και SITE για να ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δυσφημίζοντας τα νησί μας….

      • You can help! ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΔΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΟΠΕΡΝΑΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ....

        You can help! If you would like to help contribute financially to Kerry’s campaign to find Ben, your donation will help with all her expenses in connection with the campaign. This can include travel to interviews, to investigate leads and so much more. If you would like to help contribute financially to Kerry’s campaign to find Ben, your donation will help with all her expenses in connection with the campaign. This can include travel to interviews, to investigate leads and so much more. Every little helps and will make a big difference to the Needham Family’s ability to progress the campaign! You can donate using the link below. Donate Using Paypal / Debit or Credit Card….

    • Πάνω από ένα εκατομμύριο λίρες Αγγλίας, ενάμιση εκατομμύριο ευρώ.... Πολύ το παραδάκι που πρέπει να φάνε και πλάκωσαν κοράκια.

      Κάθε χρόνο τα ίδια εδώ και 25 χρόνια, δύο φορές τον χρόνο πάντα με κάτι καινούργιο εισπράττουν από όλες τις πλευρές και δυσφημούν το νησί μας.

    • …. μα θα έρθει κάποτε η ώρα και δεν θα ξέρουν που θα παν…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ