ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ 3ος Μαραθώνιος Αγάπης στο Artemis Heaven ολοένα & πιο εντυπωσιακός! 5ωρο πρόγραμμα με πολλά συγκροτήματα για υποτροφίες από Ροταριανό Όμιλο Κω

2
8199

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Παρά τις άλλες δύο παράλληλες εκδηλώσεις της βραδιάς, ο 3ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης που διοργανώθηκε για άλλη μια φορά με επιτυχία από τον Ροταριανό Όμιλο Κω, στο Artemis Heaven, πέτυχε απόλυτα το στόχο του.

Η συναυλία, ξεκίνησε στις 8 το βράδυ και διήρκεσε πάνω από πέντε ώρες, περιλαμβάνοντας σχεδόν όλα τα μουσικά είδη: έντεχνη, pop, rock, λαϊκή & παραδοσιακή μουσική.

Έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς οι: Πόπη Ξυλουρά, Περικλής Εμμανουήλ, Αναστασία Χατζηκαλύμνιου, Βαλάντης Ελευθερίου, Τσαμπίκος Καματερός, Σίσσυ Καραθάνου, Rabbit On The Roof: (Κώστας Τουλαντάς, Περικλής Κωτσίδης, Μανώλης Αλάβανος, Κωνσταντίνος Φιοραβάντης), JP Dance Salon με oriental dance , Ανθίππη Παπαηλία, Γιάννης Βαρκάς, Φραγκούλης Δαμίγος, Βιβή Φυσίκα, Γιώργος Σκαρπαθιωτάκης, Δημήτρης Πέτρου, Θωμάς Καματερός, Βαγγέλης Σοφιανός, Αντώνης Σαλαχώρης, Γιάννης Αλευροφάς και Λάκης Τσακανιάς. (Αξιοσημείωτη η παρατήρηση του Δ. Πέτρου, ότι ο μόνος σύλλογος που δεν υπάρχει στο νησί είναι ο Σύλλογος Μουσικών Κω, ο οποίος και χρειάζεται για τη διοργάνωση αντίστοιχων κοινωφελών εκδηλώσεων και όχι μόνο…)

Την παρουσίαση του μουσικού προγράμματος, έφερε σε πέρας με το μοναδικό του τρόπο ο συνάδελφος, Παύλος Πάτσης, ενώ την ηχοφωτιστική κάλυψη είχαν ο Μανώλης Δραμουντανής και ο Αλέξανδρος Δεληγιάννης. Το Artemis Heaven προσφέρθηκε επίσης δωρεάν από τον κ. Νίκο Διακονικολή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, υπήρχε μπάρμπεκιου και ποικιλία ποτών, τα οποία προσέφεραν επαγγελματίες του νησιού μας,

Τα έσοδα από την εκδήλωση-όπως τόνισε στην ομιλία του και ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω, Λεωνίδας Κούτσικας,  θα διατεθούν για το πρόγραμμα υποτροφιών του ομίλου.

Τέλος, πραγματοποιήθηκε και η κλήρωση ενός tablet προσφορά από το Bluenet, το οποίο κέρδισε ο Νίκος Σοφός.

picture_000000013w22Y015zxc023q03c0c939r22007

vvvvvvvvvvvvv

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τοσο ωραια βραδυα εχει τοσα ταλεντα το νησι μας μπραβο παιδια σε ολους αναστασια και ανθιπη τελειες

  2. Μπράβο στον όμιλο και σε όλους τους συμμετεχοντες! βλεπω οτι αυτοι που χρίστηκαν ροταριανοι τα τελευταια χρονια, κανουν την ποιοτικη διαφορα, ειδικα στο καλλιτεχνικο μερος! Αψογη εκδήλωση, πολύ ποιοτικα συγκροτηματα, περασαμε υπεροχα!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ