ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Ο 4ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλο στο Artemis Heaven για το πρόγραμμα υποτροφιών Κώων φοιτητών

47
6584
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Γιάννης Κιάρης Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε μια πολύ ζεστή και φιλόξενη ατμόσφαιρα με πολλή μουσική και διασκέδαση (στο τέλος και χορό) πραγματοποιήθηκε ο 4ος Μουσικός Μαραθώνιος Αγάπης από τον Ροταριανό Όμιλο Κω, στο Artemis Heaven για το πρόγραμμα υποτροφιών φοιτητών της Κω.

Η συναυλία, ξεκίνησε στις 8 το βράδυ και διήρκεσε περίπου πέντε ώρες, περιλαμβάνοντας σχεδόν όλα τα είδη: έντεχνη, pop, rock, λαϊκή & παραδοσιακή μουσική.

Έλαβαν μέρος, αφιλοκερδώς οι: Θανάσης Πουλιού – Μαρία Πουλιού, Ευρυπίδης Κοντομανώλης, Κώστας Καραθωμάς – Γιώργος Καλμούτης, Σίσσυ Καραθάνου – Τσαμπίκος Καματερός, Αλέξης Παντελίδης – Νεκτάριος Κούκουρας, Γιάννης Αλευροφάς – Πασχάλης Τσακανιάς – Θωμάς Καματερός, Βιβή Φυσίκα – Τσαμπίκος Καματερός & Γιώργος Βορδόχειλας – Γιώργος Χατζηαντωνίου.

Την εκδήλωση παρουσίασαν με το δικό τους ξεχωριστό τρόπο οι καλοί συνάδελφοι Παύλος Πάτσης και Ηλιάνα Πετρή, ενώ την ηχοφωτιστική κάλυψη είχαν ο Μανώλης Δραμουντανής και ο Αλέξανδρος Δεληγιάννης. Το Artemis Heaven προσφέρθηκε επίσης δωρεάν από τον κ. Νίκο Διακονικολή.

Καθ’ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, υπήρχε άψογη εξυπηρέτηση από τα μέλη του Ροταριανού Ομίλου με μπάρμπεκιου και ποικιλία ποτών, τα οποία προσέφεραν επαγγελματίες του νησιού μας,

Τα έσοδα από την εκδήλωση, όπως τόνισε στην ομιλία του ο Πρόεδρος του Ροταριανού Ομίλου Κω, Τσαμπίκος Καματερός,  θα διατεθούν για το πρόγραμμα υποτροφιών του ομίλου.

Το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και μέλη του Ροταριανού Ομίλου από τη Ρόδο με τον Πρόεδρο Κώστα Παμπρή και μέλη του ΔΣ, η Περιφερειακή σύμβουλος Ελ. Φτακλάκη, η Επικεφαλής του Οράματος Ι. Ρούφα με την Τοπική σύμβουλο Κ. Κάννη και το στέλεχος της παράταξης Σπ. Καρδούλια και πολλοί συμπολίτες μας.

Το ραντεβού ανανεώθηκε από τον Ροταριανό Όμιλο για τον Χορευτικό Μαραθώνιο Αγάπης το χειμώνα.

Το 1ο ΒΙΝΤΕΟ είναι από τον φίλο Μιχάλη Χατζηθέμελη

 

 

 

47 ΣΧΟΛΙΑ

  1. kAI H MAΣΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΚΩ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ !! Ένα αόρατο δίχτυ πάνω από την Ελλάδα,ROTARY, LIONS , έχουν κάψει όλο τον κόσμο !!!

    https://www.newsbomb.gr/prionokordela/story/233336/masonia-ena-aorato-dihty-pano-apo-tin-ellada
    Η διείσδυση των μασόνων σε όλους τους καίριους τομείς του κρατικού μηχανισμού και γενικότερα της οικονομικής, επιστημονικής και κοινωνικής ζωής του τόπου γίνεται με μεθοδικότητα και με πρακτικό στόχο την τοποθέτηση ή τον έλεγχο ανθρώπων σε θέσεις «κλειδιά» από τις οποίες επηρεάζεται η λήψη αποφάσεων.
    Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων». Πίσω από το Τεκτονικόν Ίδρυμα κρύβεται και δρα η Μεγάλη στοά της Ελλάδος. Και πίσω από το σωματείο Τεκτονική Ένωσις κρύβεται και δρα το Ύπατο Συμβούλιο του 33ου βαθμού. Πίσω από το προσωπείο κοινωνικών και φιλανθρωπικών σωματείων δρουν οι τεκτονικές στοές.δημιούργησαν λέσχες με μασονική διαχείριση, όπως τους ROTARY, LIONS, ROYND TABLE και άρπαξαν άλλους Οργανισμούς όπως τους Y.M.C.A. κλπ.

  2. Ελέγχουν λόγω του ότι έχουν το χρήμα εις χείρας τους, την οικονομική ζωή διεθνώς, το εμπόριο, τις πολεμικές βιομηχανίες και τις κυβερνήσεις με ανθρώπους δικούς τους. Δισεκατομμύρια δολάρια ξοδεύουν οι Ιουδαίοι για να συντηρούν τις χιλιάδες Οργανώσεις που κάνουν «αντίπραξη» σε κάθε εμπόδιο!
    Χρηματοδοτούν και οργανώνουν ό,τι κακό βρουν, ομοφυλόφιλους, ιερόδουλες, κινήματα δήθεν οικολογίας, δήθεν ειρήνης, εργατικά κινήματα, ελέγχοντας τα συμβούλια.
    Η μασονία κρύβει το πραγματικό πρόσωπό της στην Ελλάδα και εμφανίζεται δημόσια με προσωπείο «νομικών προσώπων».

  3. 8556 ΚΟΣΤΙΣΑΝ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ!
    ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ 2 ΝΕΩΝ ΔΙΚΥΚΛΩΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΗΜΑ Α.Π 17232/16- ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΑΑΥ 292/17 ΑΡ.ΑΣΥΜΒ.23397/06-09-18

    ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΤΑ ΡΟΥΣΦΕΤΑΚΙΑ ΜΑΣ

    • Αγορασαν 2 σκούτερ και τα πλήρωσαν για 4;;;; Δήμαρχε γερά φάρους τα λεφτά!!!!!

  4. Μήπως έχετε ιδέα τί είναι οι rotary? Για ψάξτε καλύτερα πριν μπλεχτείτε απλά και μόνο πιστεύοντας ότι θα ανεβάσετε το prestige σας?

  5. εχουμε πολυ αξιολογους καλλιτεχνες. μπραβο σε ολους!

  6. οσοι ειναι σε τετοιες οργανωσεις η εκκλησια δεν θα επρεπε να τους αφορισει ολους?
    τι κανουν οι ιεραρχες?

    • Γιατί το λέτε αυτό κυρία μου, ποιος σας έδωσε το δικαίωμα να επικαλείσθε τους σεβαστούς ιεράρχες να κάνουν αυτό που λέτε. Γιατί μπερδεύετε την εκκλησία μας που όλοι σεβόμαστε και τιμούμε. Οι ροταριανοί αγαπητή μου κυρία είναι καλοί ορθόδοξοι χριστιανοί, τιμούν και υπερασπίζονται την πατροπαράδοτη ορθοδοξία μας ,ίσως καλύτεροι και από εσάς. Σταματήστε λοιπόν τέτοιες ιεροεξεταστικές ανοησίες. Που το βρήκατε ότι η εκκλησία μας είναι κατά του ροταριανισμού, ποια απόφαση της Ιεράς Συνόδου το λέει αυτό. Αμάν πια.

  7. αμα ηνοιαζενε τες τραπεζες πο που τα παιρνουνε….
    ωωωχχχχ
    θα τοχανε κλεισει το κατεστημα.

  8. ΠΑΙΔΙΑ ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΘΕ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΟΝΕΙΡΩΞΕΙΣ ΨΕΚΑΣΜΕΝΩΝ. ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, ΑΝΟΙΚΤΟ, ΤΟ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΝΟΥΝ. ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΑΛΛΟΙ ΘΕΣΜΙΚΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΑ ΒΡΕΧΟΥΝ. Η ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.

  9. Πολύ ωραία εκδήλωση φιλανθρωπικού σκοπού. Ευχόμαστε καλή συνέχεια και περιμένουμε τον χορευτικό μαραθώνιο που τόση επιτυχία είχε πέρυσι. Να είστε καλά.

  10. Όσοι δεν γουστάρετε βοήθεια από ροτατιανους ας πάτε στους τραγοπαπάδες σας και τους παίσιους παστιτσιους και ζητήστε τους λίγο παραδάκι.

    • Όχι, δεν έχετε δίκιο. Μη λέτε τέτοια πράγματα. Αντιλαμβανόμαστε την αγανάκτησή σας αλλά τον Παίσιο μη τον βάζετε στο στόμα σας. Οι ροταριανοί τιμούν την εκκλησία και το αποδεικνύουν με τις πράξεις τους. Παρακαλώ όχι τέτοια λόγια για τον κλήρο. Να κρατήσουμε ψηλά την ορθοδοξία, είναι από τους στυλοβάτες το Έθνους.

  11. Τα έθνικια το φυσάνε και δεν κρυώνει!Μπάζουν από παντού, πέφτουν σε αντιφάσεις και απο ιστορία…τι κλάρας τι μ. αλεξανδράρας τα ίδια χάλια!

  12. Μα πόσο Μ@λάκες είστε μερικοί μερικοί !!!! Πρέπει να ψηφίζετε και συριζα σίγουρα με αυτές τις π@παριές που γράφετε.

  13. Μεγάλη απάτη αναφορικά με αυτό που προσπαθεί να φανεί και αυτό που στη ουσία πραγματώνει,.

    Σίγουρα τα περισσότερα μέλη των ρόταριι λαιονς έχουν τη διάθεση να προσφέρουν αλλά δεν γνωρίζουν ότι αυτές οι οργανώσεις είναι προθάλαμος της μασονίας! Γιατί άραγε δεν δέχονται απλούς χωρίς τίτλους συνανθρώπους μας ως Μέλη! Οικοδόμους ψαράδες οδοκαθαριστές παρά μόνο μορφωμένους παραμορφωμένους επιχειρηματίες και άτομα της υψηλής κοινωνίας;;;;Απλά τους βοηθάνε αλλά σε κανένα τραπέζι δεν τους καλούν ως συνδαιτυμόνες! Παράλληλα, ότι και να κάνουν θα προβληθεί όσο τίποτα άλλο, αγάπη της προβολής και της διάκρισης χωρίς ουσιαστική θυσία αφού αντίθετα προβάλλονται χωρίς ουσιαστικά να βάζουν από την τσέπη τους και παράλληλα είτε προωθούνται εργασιακά διαφημίζονται επιχειρησισκά είτε προωθούνται πολιτικά! ΣΥΓΚΡΙΤΙΚΑ ΜΕ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΦΙΛΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΚΑΙ ΕΡΓΑΣΙΑΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗ ΚΑΤΑΞΙΩΣΗ !!

    • Ποιος σου είπε ότι δεν δέχονται αυτούς που αναφέρεις. Η επιλογή γίνεται με κριτήρια πολλά και κυρίως «έξωθεν καλής μαρτυρίας». Δεν υπάρχει υψηλή κοινωνία όπως λες, μην κομπλάρεις. Στα τραπέζια καλούνται τα μέλη και οι φίλοι-γνωστοί. Όποιος επιθυμεί να έλθει είναι ευπρόσδεκτος, είναι ανοικτές συνεστιάσεις, όλοι τις βλέπουν. Οι αγαθοεργίες χρηματοδοτούνται από τις συνδρομές των μελών, τις εκδηλώσεις που γίνονται και μεταξύ των ομίλων. Η δημοσιότητα που γίνεται είναι για να ευαισθητοποιηθούν και άλλοι συνανθρώποι να προσφέρουν είτε σαν μέλη είτε σαν χορηγοί. Απλά και ξεκάθαρα πράγματα. Που την είδες την απάτη. Μην νιώθεις μειονεκτικά.

    • ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΠΛΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΠΥΡΑΜΙΔΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

      Αυτή είναι η πικρή αλήθεια! ΕΧΟΥΝ γεμίσει με πινακίδες τους τοίχους διαφημίζοντας τις δωρεές τους και μάλιστα σε δημόσιους χώρους! Καλή Η προσπάθεια και η βοήθεια αλλά τα ηγετικά στελέχη που δεν γνωρίζει κανείς και κινούν τα νήματα είναι άνω του 30 ου βαθμού! Απλά ΠΑΤΟΥΝ ΣΤΩΝ ΠΛΑΤΗ ΣΑΣ! ΓΙΑ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΥΡΑΜΊΔΑ ΣΤΟ ΔΟΛΑΡΙΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙ NOVUS ORDO SECLORUM ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΦΑΛΙ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΤΗΣ ΑΦΟΥΧΩΡΑ ΜΟΝΟ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΛΑΧΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ!

      • Δηλαδή ο Αντίχριστος κυβερνά την ανθρωπότητα με τους «ελάχιστους»;
        Η πυραμίδα είναι του Αντίχριστου;
        Η Νέα Τάξη είναι του Αντίχριστου;
        Μόνο οι «ελάχιστοι» βγάζουν κεφάλι;
        Πολύ ενδιαφέροντα αυτά μήπως θα πρέπει να τα πεις και δημοσίως και επώνυμα; Τι λες ;

  14. Απαντάω γιατί είναι το μόνο σχόλιο που καταθέτει μια άποψη χωρίς κακεντρέχεια και προσβολές: Οι συνεστιάσεις μας δεν έχουν κανένα μυστικιστικό τυπικό, είναι δημόσιες και ξεκινούν με χριστιανική προσευχή. Το Ρόταρυ είναι όμιλος επαγγελματιών. Μέλος μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε έχει μια επαγγελματική ιδιότητα, αρκεί να είναι άξιος εκπρόσωπος του επαγγέλματος του και να έχει διάθεση προσφοράς. Υπάρχουν μέλη απόφοιτοι πανεπιστημίου, αλλά και απόφοιτοι γυμνασίου. Υπάρχουν μέλη με μεγάλα εισοδήματα, αλλά υπάρχουν και μισθωτοί με τον κλασικό μισθό. Όπως έγραψα πριν, οι συνεστιάσεις μας είναι ανοιχτές. Επικοινωνείστε μαζί μου 6944457054 ή με κάποιο άλλο μέλος του Ομίλου, για να σας καλέσουμε στην επόμενη συνεστίαση μας. Προβάλλουμε τις δράσεις μας, όχι για να προβάλλουμε τους εαυτούς μας, αλλά το έργο του Ρόταρυ. Όσο για τους πόρους του Ρόταρυ, σας διαβεβαιώ ότι τα έσοδα του ομίλου προέρχονται από τις συνδρομές των μελών του και από εκδηλώσεις σαν την τελευταία συναυλία. Οι περισσότεροι Ροταριανοί, είναι ήδη καταξιωμένοι στο χώρο τους, ΠΡΙΝ γίνουν μέλη του Ομίλου!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ