ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ: Ο Μιχαήλ Άγγελος χρειάζεται τη βοήθεια μας για να παλέψει… και να νικήσει!

0
1327

Είναι μόλις ενός έτους και τεσσάρων μηνών, όμως η ζωή του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο από πολύ νωρίς. Ο λόγος για τον Μιχαήλ Άγγελος από τη Λάρνακα ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στην θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης με οψομυοκλωνικό σύνδρομο. Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του παιδιού, ο Μιχαήλ Ά…


Είναι μόλις ενός έτους και τεσσάρων μηνών, όμως η ζωή του έδειξε το σκληρό της πρόσωπο από πολύ νωρίς.

Ο λόγος για τον Μιχαήλ Άγγελος από τη Λάρνακα ο οποίος διαγνώστηκε με όγκο στην θωρακική μοίρα της σπονδυλικής στήλης με οψομυοκλωνικό σύνδρομο.

Σύμφωνα με συγγενικό πρόσωπο του παιδιού, ο Μιχαήλ Άγγελος νοσηλεύεται εδώ και ένα μήνα στο Μακάριο Νοσοκομείο, με την κατάσταση της υγείας του να επιδεινώνεται μέρα με τη μέρα. Ο μικρός Μιχαήλ Άγγελος, επιβάλλεται να μεταφερθεί εσπευσμένα στο εξωτερικό,για να υποβληθεί σε εξειδικευμένη χειρουργική επέμβαση.

Παράλληλα, όπως αναφέρεται και στην ιατρική βεβαίωση που υπογράφει ο Διευθυντής της Παιδογκολογικής-Παιδοαιματολογικής Κλινικής του Μακάριου Νοσοκομείου Δρ. Λοϊζος Λοϊζου, όπου και νοσηλεύεται το παιδάκι.

O μικρός Μιχαήλ Άγγελος, πρόκειται να μεταφερθεί για επέμβαση στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Παίδων στην Κολωνία της Γερμανίας.
Η οικογένεια Μιχαήλ Άγγελου, απευθύνει έκκληση προς το κοινό να βοηθήσει, με όποιο ποσόν ο καθένας μπορεί.

Εισφορές: Ελληνική Τράπεζα

Αριθμός Λογαριασμού: CY30 0050 0362 0003 6210 7080 8101

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ