ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Με εντυπωσιακή συμμετοχή κόσμου, ανθρώπων κάθε ηλικίας από όλο σχεδόν το νησί, για  9η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα στην Καρδάμαινα το καθιερωμένο «Περπάτημα ζωής» του συλλόγου ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ.

Σημείο έναρξης ήταν και φέτος  το φιλόξενο ξεν. Helona resort και  τερματισμoύ το λιμάνι της Καρδάμαινας μπροστά από την Κοινότητα όπου έγινε η τελετή λήξης..

Στον τερματισμό πραγματοποιήθηκε επίσης η κλήρωση  πλούσιας λαχειοφόρου, που μπόρεσε να πραγματοποιηθεί χάρη στην γενναιόδωρη προσφορά δωροθετών, συμπολιτών μας.

Στην επιτυχία της προσπάθειας συνεβαλαν επίσης για άλλη μια φορά πολλοί ξένοι φίλοι του νησιού και του συλλόγου οι οποίοι πέρα από την δική τους συμμετοχή έφεραν και  προσφορές φίλων τους, για τον σύλλογο.

Όλοι είμαστε ευαισθητοποιημένοι με το αντικείμενο του συλλόγου γιατί δυστυχώς είτε στο στενό οικογενειακό μας περιβάλλον είτε στον ευρύτερο κοινωνικό μας χώρο οι περισσότεροι,  αντιμετωπίζουμε κατά διαστήματα αυτή την αρρώστια.

Τα έσοδα φέτος θα διατεθούν για την αναβάθμιση του χώρου αιμοληψίας και αιμοδοσίας του νοσοκομείου της Κω (να θυμίσουμε ότι πέρσι από τα έσοδα αγοράστηκαν 7 σετ κλινών νοσηλείας στο νοσοκομείο αξίας 13χιλ. ευρώ…)

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους διοργανωτές αλλά και σε όσους συμμετείχαν και στήριξαν  αυτή την προσπάθεια.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ
Συνεργάτης aegeanews.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ