Ελάχιστα πριν την επιβεβαίωση της προφητείας του π. Αρσένιου Μπόκα: Το Βουκουρέστι… θα εξαφανιστεί | Η μεγαλύτερη βάση του ΝΑΤΟ κατασκευάζεται στη Ρουμανία

1
4692

Πολλάκις έχουμε αναφέρει ότι, πρέπει κανείς να είναι ηθελημένα και “κουφός” και “τυφλός” πνευματικά, ώστε να μην παίρνει χαμπάρι ποια είναι η εποχή που βιώνουμε και τι πρόκειται να ζήσουμε σε ελάχιστο πια χρονικό διάστημα (μέσα στο 2024…).

Μια από τις πολλές σημαντικές προφητείες που έχουν δοθεί, ανήκει σε Ρουμάνο Άγιο της Ορθοδοξίας μας, τον Όσιο Αρσένιο Μπόκα, ο οποίος μάλιστα έζησε επί των ημερών μας, ενώ είχε κυνηγηθεί ανελέητα από το δαιμονικό-κομμουνιστικό καθεστώς Τσαουσέσκου. Προέβλεψε το τραγικό τέλος του ζεύγους Τσαουσέσκου, αναφέροντάς το μάλιστα μπροστά στον ίδιο τον δικτάτορα.

Ενώ προσευχόταν κάποτε, ακόμα και για τους Αμερικανούς, ώστε να τους λυπηθεί ο Θεός, τον οδήγησε εν πνεύματι ο Κύριος στην Αμερική και του έδειξε τις ανομίες τους. Ήταν αυτές τόσο τραγικές που ο όσιος αναφώναξε:

“Ναι Θεέ μου, είναι άξιοι της καταστροφής!”

Τι συμβαίνει λοιπόν εδώ και κάποια χρόνια στη Ρουμανία, η οποία και αυτή δεν μαθαίνει από τα λάθη της Ιστορίας της (σύμμαχος των Ναζί στον Β’ παγκόσμιο πόλεμο); Έχει παντελώς δοθεί στις Δυτικές δυνάμεις του Σκότους, λαμβάνοντας θέση εναντίον της Ρωσίας. Βρυχάται ως πόντικας εναντίον της Κραταιάς Αρκούδας. Παρά τις προειδοποιήσεις του Βλαδίμηρου Πούτιν, προχωρά στην κατασκευή της μεγαλύτερης βάσης του ΝΑΤΟ στην περιοχή της Κωστάντζας, απειλώντας άμεσα πια τη Ρωσία. Η απάντηση λοιπόν που θα λάβει είναι και προφητευμένη, αλλά και έρχεται ταχύτατα.

“Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από 3 ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της. Το Βουκουρέστι θα γίνει δεύτερη Ιερουσαλήμ…”

Ευχόμαστε ο Κύριος Ημών Ιησούς Χριστός να είναι Οδηγός και Προστάτης όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών στον πόλεμο κατά των δυνάμεων του Σκότους.

ΑΜΗΝ

Όσιος Αρσένιος Μπόκα της Ρουμανίας, ο Προφήτης των εσχάτων

 

Ο Όσιος πατέρας Αρσένιος Μπόκα είναι ένας από τους πιο γνωστούς πνευματικούς πατέρες της Ρουμανίας των τελευταίων χρόνων. Ο άγιος βίος του τον έκανε ανεπιθύμητο για το κομμουνιστικό καθεστώς το οποίο τον έδιωξε από το μοναστήρι. Αν και ήταν υπό συνεχή παρακολούθηση, τον αναζητούσαν χιλιάδες άνθρωποι.

Κάποια στιγμή από περιέργεια και ο δικτάτορας της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου ενδιαφέρθηκε για μια συνάντηση με τον μεγάλο πνευματικό, σύμφωνα με την εφημερίδα Jurnalul Naţional.

Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 τον πήγαν στον Τσαουσέσκου, ο οποίος τον ρώτησε:

«Εϊ παπά, άκουσα ότι προλέγεις το μέλλον των ανθρώπων. Για μένα τι ξέρεις;» διηγείται η ανηψιά του π.Αρσενίου, Ζωή Ντειάν.

Η απάντηση όμως χάλασε την διάθεση του κομμουνιστή ηγέτη: «Θα σας σκοτώσουν και τους δύο σε μια μεγάλη γιορτή» (σ.σ. εκτελέστηκαν στις 25 Δεκεμβρίου 1989)

Αυτοί βέβαια δεν τον πίστεψαν και ζήτησαν από την φρουρά να τον πάρουν από μπροστά του και να μην τον ξαναδεί ποτέ, είπε η Ζωή Ντειάν.

Ταυτόχρονα ο π.Αρσένιος έστειλε ένα μήνυμα στον Ρουμανικό λαό μέσω της ανηψιάς του: «Μετά τον Τσαουσέσκου, όχι όμως αμέσως, ο λαός θα υποφέρει πολύ” και συμβούλευσε τους Ρουμάνους ”να μην σκύβουν το κεφάλι ” αλλά ” να έχουν αξιοπρέπεια και προσωπικότητα»

Ο γέροντας Αρσένιος Μπόκα εκοιμήθη λίγο καιρό νωρίτερα, στις 28 Νοεμβρίου 1989.
πηγή https://www.orp.gr/wordpress/?p=13919

https://immorfou.org.cy/%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CF%80/

Προφητείες Οσίου Αρσενίου Μπόκα


https://choratouaxoritou.gr/?p=193595&cn-reloaded=1

Οι φονιάδες του ΝΑΤΟ προετοιμάζονται για όλα – Στη Ρουμανία κτίζουν τη μεγαλύτερη βάση τους στην Ευρώπη

 

  ΒΙΝΤΕΟ:

Η βάση κατασκευάζεται σε υπάρχουσα αεροπορική βάση στην Κωστάντζα, θα μπορεί να φιλοξενήσει 10.000 στρατιωτικούς
Παρά τις προειδοποιήσεις του Ρώσου προέδρου, Vladimir Putin ότι μια άμεση σύγκρουση μεταξύ της Ρωσίας και του ΝΑΤΟ θα σήμαινε ότι ο κόσμος θα βρισκόταν ένα βήμα πριν από τον Γ΄Παγκόσμιο πόλεμο – με πιθανότατη την χρήση και πυρηνικών όπλων -, σενάριο που όπως είπε, πιστεύει ότι κανείς δεν θέλει, το ΝΑΤΟ φαίνεται πως … προετοιμάζεται για όλα τα πιθανά ενδεχόμενα.

Βάση για 10.000 στρατιωτικούς… με σχολεία, νοσοκομείο…

https://romioitispolis.gr/oi-foniades-toy-nato-proetoimazontai-gia-ola-sti-roymania-ktizoyn-ti-megalyteri-vasi-toys-stin-eyropi/

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Αχ, ο Καλοκάγαθος Άγιος Πούτιν που έχουν πέσει όλα τα σκυλιά να τον φάνε...

    Να ξεράσω!
    Οι Ρώσοι μας πρόδωσαν πολλές φορές στην Ιστορία μας. Ειναι το ίδιο ελεεινοί όπως και οι Αμερικάνοι. Έχουν εγκαθιδρύσει σχεδόν σε όλη την Αφρική φιλορωσικα δικτατορικά καθεστώτα, εισέβαλαν στην Ουκρανία, απειλούν συνεχώς με Παγκόσμιο Πόλεμο, έχουν…. εκλεγμένο δικτάτορα που δολοφονεί όποιον δεν γουστάρει, στηρίζουν απροκάλυπτα τους Τούρκους, το Ιράν και άλλα απολυταρχικά καθεστώτα, είναι σχισματικοί απέναντι στον Οικουμενικό Πατριάρχη κλπ. κλπ.
    Δεν τους θέλουμε πια, ούτε για τουρίστες.
    Όσο για τις προφητείες, δεν ξέρω. Με όλο τον σεβασμό στους Αγίους, τους αληθινούς – οχι τους… άλλους (γιατί υπάρχουν και ψευτο-αγιοι), εχουμε βαρεθεί πια τις εκατοντάδες προβλέψεις, που όλο έφτασε η ώρα της εκπλήρωσης τους κι …όλο ….αναβάλλονται : τελικά ο καθένας πιστεύει αυτό που έχει….προεπιλέξει να πιστέψει. Καλύτερη η ουδετερότητα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ