Διπλασιάστηκαν οι ΞΑΦΝΙΚΟΙ θάνατοι, ιδίως στους νέους!

0
4810

 

Οι «αιφνίδιοι» και «απροσδόκητοι» θάνατοι έχουν σχεδόν διπλασιαστεί από την κυκλοφορία των λεγόμενων εμβολίων για τον COVID-19, σύμφωνα με τη βάση δεδομένων νεκρολογίας.

«Όταν ένας νεαρός πεθαίνει απροσδόκητα, για μένα, δυστυχώς, είναι το εμβόλιο μέχρι να αποδειχθεί το αντίθετο », λέει ο Δρ. Pierre Kory!

Ο Pierre Kory είναι ένας Αμερικανός γιατρός εντατικής θεραπείας που κέρδισε την προσοχή κατά την διάρκεια της πανδημίας COVID-19 για την υποστήριξη της ευρείας χρήσης εκτός ετικέτας ορισμένων φαρμάκων ως θεραπείες για τον COVID-19, ως πρόεδρος και συνιδρυτής της Front Line COVID-19 Critical Care Alliance.

158.000 περισσότεροι Αμερικανοί έχασαν την ζωή τους τους πρώτους εννέα μήνες του 2023 σε σύγκριση με την ίδια περίοδο του 2019, ξεπερνώντας όλα τα θύματα των Αμερικανών σε κάθε πόλεμο μετά το Βιετνάμ. Στην Ελλάδα τι γίνεται! Την Δευτέρα πέθανε ξαφνικά ακόμα ένας νέος στο γήπεδο της ΑΕΚ!

 

 

Αυτό που προκαλεί ανησυχία, σύμφωνα με τον επιστήμονα είναι πως αυτοί οι υπερβολικοί θάνατοι επηρεάζουν τους ΝΕΟΥΣ , όχι τους ηλικιωμένους.

Ο Δρ. Pierre Kory κατηγορεί τα εμβόλια COVID για αυτούς τους υπερβολικούς θανάτους.

 

Δείτε το βίντεο:

 

 

 

 

 

photo freepik/el.gr
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ