Το νέο σενάριο τρόμου που έρχεται …

1
5701

Θα το αφησω ελευθερο αυτο το αρθρο για ολους , να θυμισω οτι η συνδρομη-δωρεα στο Stranger Voice με εχει βοηθησει να κανω πολλα πραγματα πολυ πιο γρηγορα , πραγματα που νομιζω οτι θα ειναι καλα για ολους μας !!Για αυτο αν θες …αν σε παιρνει , δες με σαν την ηλεκτρονικη σου εφημεριδα που σε ενημερωνει για ειδησεις του μελλοντος και κοστιζει .0.30 σεντς την ημερα …και κανε την κινηση της επαναλαμβανομενης δωρεας-συνδρομης!

Θα ειμαι λιτος , ειπαν καποτε για την πανδημια με τα εμβολια …και τα ειπαν πολυ πριν τα σχεδια τους με αποπλυθησμο μεσω εμβολιων ! Περασαν μερικα χρονια και το εκαναν !

Την ιδια στιγμη ειχαν φροντισει οποιος θυμοταν και ειχε συνδεσει της πληροφοριες να αποκαλεστει ψεκασμενος και συνωμοσιολογος για να μην τον ακουσει κανεις !

Πριν λιγο καιρο ..σχεδον χρονος ειπαν παλι οτι ενα απο τα πιο δυσκολα σεναρια του μελλοντος ..που το αναμενουν και θα ειναι χειροτερο και απο απο την πανδημια ..θα ειναι το σεναριο μιας κυβερνοεπιθεσης οπου θα μας αφησει παγκοσμια ολους σοκαρισμενους !

Αν το καλοσκεφθεις …οταν πεσουν τα συστηματα , οταν πεσει γενικα το ιντερνετ …πραγματικα θα γινει ενα χαμος !

Ολα ειναι συνδεμενα πια με το δικτυο , gps, τραπεζικα , μιντια , δορυφοροι …. αν πεσουν σε μια μερα ολοι θα μεινουμε στο σκοταδι για το τι συμβαινει !

Εκει ευκολα πια αφου οι επικοινωνιες θα ειναι σχεδον μηδενικες μπορουν να γινουν και χτυπηματα …που θα φερουν περισσοτερο χαος …πχ ενα χτυπημα σε εργοστασιο-εργοστασια της ΔΕΗ !

Ταυτοχρονα οποιος θεωρητικα θα εχει κανει το χτυπημα της κυβερνοεπιθεσης (ακομα και η ιδια η κυβερνηση δηλαδη )θα μπορει να χειραγωγει τον κοσμο με προπαγανδα …μηνυματα δηλαδη που θα κανουν τον κοσμο να ειναι πιο πολυ στο σκοταδι και τον φοβο !

Γιατι θα το κανουν ; Θα το κανουν ετσι ωστε ο ιδιος ο ανθρωπος και ο τρομος του να γινει οπλο τους !

Εκει δηλαδη που ο ενας θα στραφει κατα του αλλου ειτε για βοηθεια ειτε για να αρπαξει απο τον φοβο του !

Φαντασου ξαφνικα μεσα σε ενα βραδυ να πεσουν ολα ..τηλεπικοινωνιες , κινητα , ιντερνετ , δορυφοροι …και απο την τηλεοραση να παιρνεις που και που σημα ..ενα σημα τρομου οπως το 112 … πχ … προφυλαχτειτε οπως μπορειτε εχουμε δεχθει παγκοσμια επιθεση τρομοκρατων …και την ιδια στιγμη να δεις και κανα δυο αεροπλανα να κανουν σπλατς μεσα στην πολη…ε ποσο θες για να αρματωθεις και να δεις τους παντες γυρω σου σαν εχθρους;;..

Χρειαζονται ενα νεο σοκ πιο ισχυρο απο το προηγουμενο ωστε να φερουν νεα σκλαβια και ελεγχο !Ενα νεο σοκ να ξεχασθουν τα προηγουμενα εγκληματα που ισως σιγα σιγα να γινονται γνωστα !!

Ιδιως οτι εχει να κανει με το θεμα επικοινωνια , ιντερνετ και ελεγχος σου ειναι πολυ σημαντικο…και οτι ειναι σημαντικο οπως πχ η υγεια πρεπει να χτυπηθει για να παραδωσεις οτι εχεις και να δεχθεις να εισαι επιτηρουμενος !

Ταυτοχρονα το να γυρισουμε πισω 100 χρονια γιατι σαν πολιτισμος αποτυχαμε δεν ειναι μονο δικη μου σκεψη , ειναι πλεον σκεψη πολλων μιας και ειναι αληθεια ….οπως παμε μπροστα με ανηθικη επιστημη , με ελεγχομενη απο συμφεροντα γνωση το μονο που θα καταφερουμε ειναι να καταστραφουμε η να φερουμε μια κοινωνια απολυτης φυλακης ..! Αυτα ειναι σιγουρο οτι τα σκεφτονται υγιη μυαλα που …αν τους δινοταν η ευκαιρια …θα εκαναν την κινηση εκ των εσω … για να βοηθησουν !

Να εξηγησω , θεωρεις οτι ολοι ειναι σαπιοι σε μυαλο και ψυχη …;; Οχι δεν μπορει να ειναι ολοι και οσοι την ειχαν πατησει με το συστημα που πιστευαν τωρα πια εχουν δει την αληθεια και εχουν ανοιξει τα ματια τους για το ποιους υπηρετουσαν !

Αυτοι πλεον γνωριζοντας απο μεσα το συστημα καλα , γνωριζοντας το παιχνιδι το πολιτικο και το θεσμικο …δεν θα βγουν σαν και μενα να αφυπνησουν και να στοχευθουν (δεν ειναι ολοι το ιδιο μαλακες) αλλα θα οργανωθουν (εχουν ηδη οργανωθει λεει η εξισωση λογικης μου ) σε κρυφη ομαδα αντιδρασης που κινειτε δουριακα αναμεσα στην Ελιτ !

Με αυτο τον τροπο θα μπορουν κατα επιλογη να βοηθησουν η να μην αντιδρασουν (αναλογα την θεση τους) η να μην δουν κοκ κοκ ..καποιες κινησεις που εξυπηρετουν την ανθρωποτητα …και ναι οσο και να σε τρομαζει το να γυρισεις πισω αυτον τον πολιτισμο για να διαπραγματευτεις απο την αρχη ξανα θεμελιωδη ζητηματα ειναι μοναδικη λυση σημερα!

Το συγκεκριμενο γεγονος δεν θα ειναι ανιχνευσιμο απο κανεναν τροπο η κωδικα , αν δεν ειναι της Ελιτ σαν στοχος πχ να ριξει την ιδια της την κυβερνηση (τοτε θα υπαρχουν σημαδια και κωδικες ) για δικους της ιδιοτελεις σκοπους για χαρην της Νεας Ταξης .. και γινει πραγματικα απο ανθρωπους που σκοπευουν στην σωστη εξελιξη …τοτε θα ειναι απολυτα ξαφνικο , θα ειναι η μερα το λεπτο που ο πλανητης γη θα αλλαξει προσωπο για παντα !

Σε μπερδεψα εε …ιδιο φαινομενο και σοκ …και απο την νεα Ταξη και απο τους κανονικους ανθρωπους ;;….δυσκολο εε!

Ολα στοχευουν στο χαος , οποιος το δημιουργει προλαμβανει να αναλαβει και θεσεις κλειδια – γραναζια μεσα στο συστημα ..! Αυτο ειναι το μυστικο ….! Παραδειγμα ..Βγαινει ο Τραμπ…και τους χαλαει τα σχεδια (λεμε τωρα παραδειγμα γιατι μπορει ο Τραμπ να ειναι ο σουπερ Τζοκερ της Νεας Ταξης ) …τοτε η Ελιτ (μαυρη) θα θελησει να εχει ενα τοσο κοσμογονικο γεγονος για να τον ανατρεψει !.. Και το παραπανω σεναριο που χρησιμοποιει στο τελος τον ιδιο ανθρωπο κατα ανθρωπου ειναι το καλυτεο για να χτυπησεις τον Τραμπ!…

Παμε στον αναποδο καθρεφτη , Παραδειγμα Βγαινει ο Τραμπ και ειναι οντως ο Σουπερ Τζοκερ της νεας ταξης …τι κανουν οι πατριωτες που εχουν ηδη ξυπνησει στο οτι εχουμε μπλεξει σαν ανθρωποτητα ;;…

Ολα καταληγουν στο ιδιο χαος και εμας θα επρεπε να μας ενδιαφερει το ποιος θα το ξεκινησει αλλα και με ποιο τροπο της ημερες του χαους θα μεινουμε ασφαλεις χωρις να μπλεχθουμε στον εμφυλιο που θα προσπαθησουν να χρησιμοποιησουν !

Περαν των ξεκαθαρων δηλωσεων απο Κλαους , χαραρι , γκειτς για τα παραπανω …θα σου συστησω να δεις και μια ταινια που μολις βγηκε ..οπου παραγωγοι ειναι ο Ομπαμα και ο μιχαλακης η γυναικα του !!…Η ταινια ειναι στο Νετφλιξ και λεγεται Leave the World Behind και ειναι τιγκα στον συμβολισμο αλλα και πανω στο σεναριο που μολις σου εγραψα!!

Τυχαιο ;; Και οχι δηλωση μηνυμα του Ομπαμια ;;… Θα δειξει αμεσα…το χαος ειναι αναποφευκτο στην δικη μας γενια …ειμαστε η γενια της συγκομιδης …τωρα αν γινει και εχει μεσα και ροζ ελεφαντες που δεν τους σκεφθηκα τωρα που γραφω μην πεις αυριο οτι δεν στο ειπα απο πριν !

Stranger…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν αντιλεω.
    Καποτε μπορει να γινουν αν οχι ολα αλλα τα περισσοτερα.
    Ομως ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΡΟΜΟΣ ειναι τα 8 δις πληθυσμος.
    Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ