«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Μιχάλης Κουτσογιώργης

3
73856

«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Μιχάλης Κουτσογιώργης σε ηλικία 70 ετών, έπειτα από προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε με γενναιότητα και καρτερία το τελευταίο διάστημα.

Ένας πολύ αξιόλογος, πρόσχαρος, καλοσυνάτος, δυναμικός, εργατικός και αχαλίνωτος, γνήσιος παλιός Ασφενδιανός που δεν έμπαινε σε καλούπια.

Άριστος οικογενειάρχης, σύζυγος, πατέρας δύο πολύ αξιόλογων παιδιών (της Σούλας και του Γιώργου που συνεχίζουν στα χνάρια του).

Εργαζόταν για πολλά χρόνια στην ΥΠΑ στο αεροδρόμιο Ιπποκράτης και διατηρούσε με την σύζυγό του ομπρέλλες στην παραλία στο Τιγκάκι.

Από τα ιδρυτικά και πιο δυναμικά στελέχη της Αναγέννησης (αξέχαστα τα παιδικά μας χρόνια στο γήπεδο με τον Μιχάλη μόνο του όσο 50 φίλαθλοι μαζί, πραγματικά να λυγίζει τα σίδερα, να μην μπορεί να τον κάνει καλά η παρούσα αστυνομική δύναμη και να ναι ο φόβος και ο τρόμος της διαιτησίας που «δεν είδε» ή «δεν πρόσεξε»).

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητέ Μιχάλη, η καλή παρέα με τον Γιώργο και τον Μήτσο θα τα λέει πια απ’ την γειτονιά των Αγγέλων.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα στις 5μμ στον ΙΝ Αγίου Παύλου Λινοποτίου η σορός θα βρίσκεται εντός του ναού στις 4μμ.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια και σε όλους τους συγγενείς.

 

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλό παράδεισο φίλε Μιχάλη, δυστυχώς έφυγες κι εσύ πολύ νωρίς για την ουράνια Βασιλεία. Εκεί θα συναντήσεις πολλούς αγαπημένους μας ανθρώπους. Από εκεί ψηλά να προσέχεις την Χρύσα, τα παιδιά και τα εγγονάκια σου που λατρευες.Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Χρύσα, στον Γιώργο και στην Γεωργία, στην Σούλα και σε όλους τους συγγενείς.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ