«Δεν ξεχνώ» συμβολική κίνηση για την Κύπρο στον Άγνωστο στρατιώτη Κω

13
7386

«Δεν ξεχνώ» συμβολική κίνηση για την Κύπρο στον Άγνωστο στρατιώτη Κω

με αφορμή τη συμπλήρωση 49 χρόνων κατοχής, από εκείνη την αποφράδα ημέρα της 2ης Ιουλίου 1974 για την Κύπρο μας.

Όπως σημειώνει χαρακτηριστικά ο Θέμος Κουκούλας από την ομάδα πρωτοβουλίας: Δυστυχώς δεν θα είναι η πρώτη φορά, όπου ένας πόλεμος που κερδήθηκε στα πεδία των μαχών, χάθηκε σε συμπληγάδες της διπλωματίας και της πολιτικής, οι οποίες με τη συνθήκες Ζυρίχης και Λονδίνου νόθευσαν την νίκη και έκαναν συμμέτοχο στην αυτοδιάθεση του Κυπριακού Ελληνισμού το γενοκτόνο Μογγόλο του Κεμαλισμού.

Εδώ είναι που ξεκινάει η υποθήκευση και προδοσία της Κύπρου που κορυφώνεται με την Τουρκική εισβολή του Αττίλα Ι και την επέλαση του Αττίλα ΙΙ, που βρήκε την Κύπρο να «κείται μακράν» για τους ίδιους νεκροθάφτες.

Ένα λοιπόν ελάχιστο φόρο τιμής στους πεσόντες Ελλαδίτες και Ελληνοκύπριους αξιωματικούς και οπλίτες, άμαχους καθώς επίσης και τους χιλιάδες αγνοούμενους, μέχρι σήμερα.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τό θέμα είναι ότι τους βλέπουν οι τουρίστες και οι Τούρκοι και νομίζουν ότι είμαστε όλοι ίδιοι.Αν ζούσατε στην αρχαία Σπάρτη θα σας είχαν ρίξει στο ΚΑΙΑΔΑ.Γραφικοι που κάνουν βόλτα την σημαία.Γιατι δεν επεμβαίνει εισαγγελέας; Υπάρχει νόμος που προβλέπει για την σημαία.Αντε με τον κάθε πειραγμενο…..

  2. ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΆ! ΚΌΝΤΡΑ ΣΤΗ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗ ΛΗΘΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΔΗΜΟΤΩΝ ΜΑΣ ΚΑΤΟΡΘΩΣΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΘΥΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΦΡΑΔΑ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΕΙΣΒΟΛΉΣ ΠΟΥ ΣΗΜΑΤΟΔΌΤΗΣΕ ΤΗ ΔΙΧΟΤΟΜΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ! ΔΌΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΙ ΈΔΩΣΑΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΖΩΉ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΘΡΏΠΙΝΗ ΑΞΙΟΠΡΈΠΕΙΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΒΑΡΒΑΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΦΡΙΚΑΛΕΌΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΕΙΣΒΟΛΕΩΝ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!

    • Δάσκαλε καλά έκαναν, αλλά έχει γίνει αηδία με το παραμικρό την σημαία επ’ ώμου και κασετόφωνο με τον εθνικό ύμνο.Εξαλλου αποτελεί προσβολή το ανάποδο της σημαίας κάθε Κυριακή στην υποστολή στο Έλεος πια, γελούν οι ξένοι.Πες τους κάτι,ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΜΌΝΟ ΝΤΡΟΠΗ για το νησί.Ας το κάνουν με φυσική παρουσία, χωρίς κασετόφωνο,υπάρχει η φιλαρμονική της Ταξιαρχίας και χωρίς ανάποδες σημαίες . Εσένα σε ακούνε….

  3. Τώρα ποιοι είναι πειραγμένοι θα το γράψει η ιστορία! Έλεος απείραχτοι μικρόψυχοι υπερόπτες μηδενιστές…!

  4. Γιατί δεν τα λες με το όνομα τους; Τη κυβέρνηση είχαμε όταν έγινε η εισβολή στη Κύπρο.Ξέχασες και μετά λες δεν ξεχνώ.Χούντα είχαμε και μόλις έχασε τη ζκυπρο την κοπανίσανε αφήνοντας να βγάλουν τα κάστανα οι πολιτικοί.

  5. ΕΜΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΈΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΗΣΜΟΝΕΣ ΩΧΑΔΕΡΦΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΑΝΑΓΟΥΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΣΥΜΦΈΡΟΝΤΑ ΣΕ ΑΞΙΕΣ! ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΟ ΔΙΚΙΟ! ΟΥΑΙ ΓΡΑΜΜΑΤΕΊΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΥΠΟΚΡΙΤΈΣ!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ