«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Κίννας (σύζυγος της καθηγήτριας Αικ. Σώκιαλη)

2
22120

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 84 ετών (έπειτα από μία σύντομη περιπέτεια υγείας με κάταγμα το οποίο υπέμεινε ήρεμα και υπομονετικά) ο αγαπητός συμπολίτης μας Κωνσταντίνος Κίννας.

Γεννημένος και μεγαλωμένος στο Αμανιού της Κω εργάστηκε επί χρόνια ως ασυρματιστής στα καράβια και στην συνέχεια ως καταστηματάρχης-έμπορος.

Παντρεύτηκε την αγαπητή εκπαιδευτικό-Θεολόγο κ. Αικατερίνη Σώκιαλη και δημιούργησε μια εξαιρετική οικογένεια.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης, σύζυγος, πατέρας τριών πολύ αξιόλογων παιδιών: της Ανθούλας (καθηγήτρια- Φιλόλογος), του Ευάγγελου (καταστηματάρχης τουριστικών ειδών) και του Νικολάου (Υπάλληλος ΚΕΠ) και παππούς.

Ένας άνθρωπος γεμάτος καλοσύνη και αγάπη, χαμογελαστός, ευγενικός, φιλήσυχος, διακριτικός, δοτικός (τα τελευταία χρόνια εκκλησιαζόταν τακτικά στην Παναγία στο Λαγούδι με την αγαπητή οικογένειά του και είχαμε γίνει όλοι μια μεγάλη παρέα, πάντα με τον καλό του λόγο, το ενδιαφέρον για όλους και την γλυκύτητά του, ο αγαπητός μας κ. Κώστας).

Αξέχαστη θα μείνει σε όλους μας η ζεστή φιλοξενία και η υποδοχή του ιδίου και της οικογένειάς του κατά την εορτή του Αγίου Στυλιανού στο φερώνυμο ιερό παρεκκλήσιο που ανήγειρε ο ίδιος και η ευσεβής οικογένειά του στο κτήμα τους στο Ζηπάρι.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί αύριο Πέμπτη 04 Μαϊου 2023 και ώρα 5μμ στον ΙΝ Αγίας Παρασκευής Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του ΙΝ μια ώρα νωρίτερα- ο ενταφιασμός θα γίνει στο παλαιό κοιμητήριο Κω).

Καλή ανάπαυση και καλό παράδεισο αγαπητέ μας κ. Κώστα.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγάλη θλίψη. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή μου καθηγήτρια και στα εξαιρετικά παιδιά της που θα τους καμαρώνει από τον Παράδεισο ο αξιαγάπητος πατέρας τους.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ