«Έφυγε» από τη ζωή ο αγαπητός συμπολίτης μας Θεμιστοκλής Γιαννάκος του Ιωάννη

2
28655

«Έφυγε» εχθές από τη ζωή μετά από σύντομη νοσηλεία ο αγαπητός συμπολίτης μας Θεμιστοκλής Γιαννάκος του Ιωάννη, 90 ετών.

Γνωστός στους παλιούς ως ο γιος του Καπετάν Γιάννη που είχε το πλοιάριο «Μαρία» (την ίδια εποχή με το «Πούλια» & «Σεβαστιάνα»)

Έζησε 45 χρόνια ως ομογενής σε Αυστραλία και Αμερική. Τα τελευταία χρόνια ερχόταν μαζί με τα αγαπημένα αδέλφια του Βαγγέλη και Μαρία με πολύ ευλάβεια για εκκλησιασμό στην Παναγία στο Λαγούδι και είχαμε γίνει όλοι μια μεγάλη παρέα απολαμβάνοντας τον καφέ στην αυλή ή στην αίθουσα της εκκλησίας.

¨Πολύ καλός άνθρωπος, απείραχτος, φιλήσυχος, ευγενικός, διακριτικός με καλοσύνη και αγάπη για όλους τους συνανθρώπους του.

Καλό παράδεισο και καλή ανάπαυση αγαπητέ μας κ. Θεμιστοκλή.

Η εξόδιος ακολουθία  θα γίνει στην Παναγίας Φανερωμένης Κω  τη Μεγάλη Δευτέρα ώρα 14:30 και ο ενταφιασμός  στο παλαιό κοιμητήριο

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στα αδέλφια, τα ανίψια και τους λοιπούς συγγενείς.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Καλο ταξίδι Κυριε Θεμο.Εξαιρετικός άνθρωπος, ευγενεστατος, γλυκομίλητος, πραος,με πολυ αγάπη για τον συνάνθρωπο.Θα λείψεις από την Φρουτοπία, από τον Χασάν και όλη την γειτονιά.Ασ είναι ελαφρυ το χώμα.

  2. Φιλε Βαγγέλη κουράγιο σε εσένα και την οικογένειά σου . μακάρι όλοι να έχουν τέτοιον αδελφό.σταθηκες δίπλα του βράχος .ένα είναι σίγουρο ότι η αγάπη που του έδωσες την πήρε μαζί του και από εκεί ψηλά σε βλέπει και την σκορπίζει με το αεράκι δίπλα σου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ