Πέθανε ξαφνικά 36χρονος Ιατρός Ολλανδός τουρίστας ενώ έκανε ποδήλατο στην Καρδάμαινα της Κω

33
22716

Ένας Ολλανδός τουρίστας (γιατρός στο επάγγελμα), 36 χρονών, έχασε την ζωή του σήμερα το πρωί στην Καρδάμαινα. Σύμφωνα με πληροφορίες, έκανε ποδήλατο, μαζί με την οικογένειά του, όταν ένιωσε δυσφορία και έπεσε από το ποδήλατο. Δυστυχώς όταν μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ήταν ήδη αργά. Θα διενεργηθεί έρευνα – νεκροψία για τα αίτια του θανάτου του…

(Τραγικό το γεγονός πως ενώ μεταφερόταν με ασθενοφόρο ο άτυχος 36χρονος, κάποιοι του έκλεψαν το ποδήλατο!)

Πηγή: Βήμα της Κω

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διαβάζοντας το σχόλιο και τα άρθρα κάτω απ’ αυτό το άρθρο μουτζωνωμαι καθημερινά που άκουγα τον Κούλη να κάνει εμβόλιο με νερό και με το (…..)χαμόγελο να μας προτρέπει όλους μας να κάνουμε το εμβόλιο της ανοσίας.Α ρε Κούλη αναρωτιέμαι για πόσες ζωές θα πληρώνετε τις αμαρτίες σας(κι όχι μόνο αυτή αλλά και πολλές άλλες)

    • Αν πέθανε γιατί ΔΕΝ είχε κάνει το εμβόλιο?
      Χωρίς να ξέρεις καν το όνομα του έβγαλες πόρισμα.
      Αυτό βόδι σε κάνει να γίνεσαι όλο και ποιο περίγελος.
      Ούτε εμβόλιο έχεις κάνει και απλά εκφράζεις ένα δακρυβρεκτο ηλίθιο σενάριο για εφέ.
      Ουστ βλαμένο κοπρόσκυλο και κάθε ομοιό σου.

      • άσχετα με τον λόγο που «έφυγε» ο άνθρωπος, ακόμα τρώς τον σανό που σε ταΐζουν και δεν μπορείς να καταλάβεις ότι τα μπόλια ξεκάνουν νέους ανθρώπους; Δεν βλέπεις ότι αυτοί οι καλοπληρωμένοι «ειδικοι» που σε έπεισαν να τα κάνεις, εδώ και μήνες παραδέχονται ότι ήταν λάθος; Δεν τους άκουσες να λένε ότι ο κόσμος ΔΕΝ πέθαινε από τον ιό αλλά από τα προβλήματα υγείας που ήδη είχαν άσχετα τό ότι μπήκαν στο νοσοκομείο λόγω του κοροϊδοιού; Ξεστραβώσου επιτέλους και σταμάτα να επιτίθεσαι σε εμάς τους ψεκασμένους επειδή φοβάσαι πως μπορεί να το πάθεις και εσύ.

        • Οπότε σύμφωνα με τη δικιά σου λογική, προ κόβιντ και εμβολίων ο κοσμος και οι νέοι δεν πέθαιναν από καρδιακά προβλήματα; Εντάξει λογικό να εκφράζεις τέτοιες απόψεις, οι αντιεμβολιαστικές και παγκόσμιες συνομωσίες είναι ωραίες και συναρπαστικές ιστορίες που δίνουν ένα λόγο ύπαρξης σε άτομα που δεν έχουν και τίποτα ουσιαστικότερο να κάνουν στη ζωή τους. Άντε συνέχισε να ψάχνεις την αλήθεια που κρύβουν από εμάς τα πρόβατα, φορώντας το αλουμινένιο σου καπελάκι, ως άλλος Ιντιανα Τζόουνς της τριτοκοσμικής ρωμιοσύνης.

      • Εσύ τράβα για την 7η δόση και φόρα και σωστά τη μασκούλα σου μη τυχόν και κολλήσεις κοροιδοιό! Άντε και αιωνία σου η μνήμη! Και να ακούς τον Ευαγγελάτο και τη Παγώνη! Το καλό σου θέλουν άλλωστε!

        • Αυτό θα πει σ..τόψυχοι άνθρωποι, γι αυτό είναι καλύτερη η παρέα με τα άγρια θηρία παρά με ανθρώπους σαν και του λόγου σας.

  2. H ευχάριστη μετάβαση του Τσιορδα με τα νεκροζούμια του Μπουρλα δουλεύουν μια χαρά βλέπω παγκοσμίως!!!

  3. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του ανθρώπου
    Συνεχίστε σε διάφορες φάρες να νοικιάζεται τα σπίτια σας μόνο το πορτοφόλι γεμίζει

  4. Τι να πει κανεις για τους ιατροδικαστες του πληκτρολογιου….Κανείς δε βγήκε να πει οτι τα εμβόλια είναι θανατηφόρα. Υπάρχει κάτι που λέγεται ανακοπή καρδιάς. Υπήρχε και πριν. Υπήρχε και σε νέους. Μην τρελλαίνεστε με όλα. Άλλωστε, στους 6 μήνες δείχνει η παρενέργεια διότι πολύ απλά δεν είναι εμβόλιο που μένει.
    Με αγάπη και σύνεση.
    Ο φιλόσοφος Σωκράτης έλεγε εν οίδα ότι ουδέν είδα. Το μόνο που ξέρω, είναι πως δεν ξέρω τίποτε. Κάποιοι όμως νεοφιλόσοφοι τα ξέρουν όλα!

      • Αν μπορουσες να αναγνωρίζεις τα νοήματα των άρθρων θα ήσουν πολύ διαφορετικος.
        Αλλά τα νοήματα σου βγαίνουν σύμφωνα με τα θέλω σου.

      • Εγώ που προτιμώ εσένα που ξέρεις από εμβόλια.Ποτε έγινε εμβόλιο AstraZeneca στην Ελλάδα σε κάτω από 60 και ποτέ έγινε το τελευταίο εμβόλιο στη χώρα μας αυτής της εταιρίας;

      • Προ covid, εμβόλια κλπ οι άνθρωποι πέθαιναν από βαθειά γηρατειά.
        Άντε μια στις τόσες να πεθάνει κάποιος από κανένα κλεισμα γύρω στα 95 του.
        Αυτό που γίνεται τώρα δεν το πιστεύω.
        Ψεκασμενοι αντιβολιαστες να φεύγουν ο ένας πίσω από τον άλλον από covid και το κυριότερο… από μαλάκυνση

      • Εννοείται, αυτό το ξέραμε. Δεν περιμέναμε τη σούπερ παραδοχή του ομίλου να μας το διαβεβαιώσει και να μας θυμίσει πως ειναι 1 στους 100.00. Από κει και πέρα τίποτε άλλο δεν είπε κανείς και φυσικά ούτε θανατηφόρα παρενέργεια σε κανέναν, άλλο αν εμείς μυριστήκαμε από νωρίς το Astra zeneca που και πάλι κάποιοι που το έκαναν ζουν και βασιλεύουν. Όλα σχετικά είναι.

  5. Πρώτον ο άνθρωπος ήταν μόνος. Δεύτερον επειδή το ποδήλατο ήταν πανάκριβο κι όχι ένα απλό ποδήλατο, η κοπέλα που τον βρήκε και κάλεσε βοήθεια, το έκρυψε εκεί κοντά μέχρι να έρθει η αστυνομία. Κανένα ποδήλατο δεν κλάπηκε

  6. σκυλεύω

    γυμνώνω τον αντίπαλο που σκότωσα στη μάχη από τα όπλα του και τα παίρνω ως λάφυρα
    βεβηλώνω ένα νεκρό ή ένα τάφο
    (μεταφορικά) λεηλατώ
    (μεταφορικά) νικώ

  7. Ρε παιδιά ανεμβολίαστος ήταν ο γιατρός σας ορκίζομαι. Σας παρακαλώ κάντε την 10η δόση να σωθείτε

  8. προφανώς πήγε και έφαγε στα εστιατόρια της καρδαμενας και δεν μπόρεσε να αντέξει με το που είδε την απόδειξη που εφεραν

  9. Κανένας δεν έκλεψε το ποδήλατο. Ήταν ένα πανάκριβο ποδήλατο και επειδή το ασθενοφόρο ήρθε, πήρε τον άνθρωπο και έφυγε κι ακόμα δεν είχε εμφανιστεί η αστυνομία, οι άνθρωποι που τον βρήκαν το πήραν μαζί τους και το παρέδωσαν στην αστυνομία όταν εδέησε να εμφανιστεί μετά από δύο ώρες. Αυτά γτ κάποιοι βιάστηκαν να θάψουν αυτούς που προσπάθησαν να σώσουν τον άνθρωπο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ