Εμπρησμοί σε 6 κάδους σκουπιδιών ταυτόχρονα στο Ζηπάρι | Η ΠΥ συνέλεξε στοιχεία από καταγραφικό υλικό καμερών (ΒΙΝΤΕΟ)

18
13720

Οι εμπρησμοί σε Ζηπάρι-Τιγκάκι συνεχίζονται…

Φωτιές σε έξι κάδους σκουπιδιών ταυτόχρονα και μικροζημιές σημειώθηκαν απόψε στο Ζηπάρι

Για την κατάσβεσή τους ειδοποιήθηκε η Πυροσβεστική.

«Χθες και περί ώρα 21:30 εκδηλώθηκε πυρκαγιά σε 6 κάδους απορριμάτων εντός του Ζηπαριου άμεσα 2 οχήματα της Πυροσβεστικής με 6 άντρες προέβησαν στην κατάσβεση των κάδων ενώ άμεσα κλήθηκε και η αστυνομία αλλά και το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής το οποίο διενεργεί προανάκριση και συνέλεξε στοιχεία από καταγραφικό υλικό καμερών.»

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το Ζηπάρι είναι πολύ μεγάλο χωριό πλέον μέ ότι αυτό συνεπάγεται μήπως να σκεφτούν οι αρμόδιοι να μεταφέρουν μια αστυνομικη μονάδα μόνιμα η να φτιαχτεί ένα Αστυνομικό τμήμα ; Δεν ξέρω τι να πω.
    Περιπολίες γίνονται αλλά ίσως χρειάζεται κάτι μόνιμο και αποτελεσματικό

  2. Σας ευχαριστούμε που η κοινότητα έχει γίνει γκέτο Αλβανών εμπόρων και κακοποιών, σας ευχαριστούμε για το αίσθημα ασφαλείας που μας κάνετε να νιώθουμε, σας ευχαριστούμε που δεν μπορούμε να κοιμηθούμε τη νύχτα, σας ευχαριστούμε που η παιδική χαρά και το μπάσκετ έχουν γίνει σούπερ μάρκετ ναρκωτικών. Σταματήστε επιτέλους να το παίζετε γαμπροί και κάντε την δουλειά σας.

  3. Καλά εκεί στο Ζηπάρι κοιμούνται όλοι; Κανείς δεν έχει ακούσει τίποτα, κανείς δεν έχει δει τίποτα; Γιατί δεν μιλούν; Μήπως είναι δικά τους παιδιά;Ας προσπαθήσουν να προστατεύσουν το χωριό τους μιλώντας για πρόσωπα και καταστάσεις και η αστυνομία θα κάνει την δουλειά της.Λεω εγώ……..Μαζευτε τα παιδιά σας, θα εκπλαγεί στο τέλος …..

  4. Έτσι και δείξουν η κάμερες θα τρέχετε πάλι καλύψετε με τα λεφτά σας για να μην δικαστούν τα παιδιά σας

  5. Οι κάμερες θα δείξουν τους ενόχους. Κρίμα να είναι παιδιά και πιο Κρίμα σε αυτούς τους γονείς που ανέθρεψαν έτσι τα παιδιά τούς!!!

  6. Καίνε αυτοκίνητα, προχθές πάλι κάηκε ιχ στην πάνω πλευρά, χθες πριν τις φωτιές πέταξαν άκουσα πέτρες σε φορτηγάκι όταν πάρκαρε και εφυγαν τρέχοντας. Περνάνε και ρίχνουν πέτρες σε σπίτια. Ο κόσμος έχει εξαγριώθει και το συζητάνε με τόση μανία που αν πιαστεί κάποιος που τα κάνει να έχουμε χειρότερα. Να το θυμιθειτε.

  7. Γιατί τι κακό έκαναν τα ρωμιόπαιδα και τα αλβανόπαιδα; Στη χώρα της αναρχίας λογικές είναι αυτές οι συμπεριφορές, αφού έτσι κι’ αλλιώς δεν πρόκειται να τιμωρηθεί κανείς. Αυτή η νεολαία αξίζει σε αυτό το λαό, τίποτε περισσότερο.

  8. στο νησί.. απίστευτα πράγματα γίνονται και από υπεράνω.. δυστυχώς όλα είναι γνωστά..έχουν ευθύνη κάποιοι.
    Η Ζουρούδη είναι μέσα στην βρωμιά επειδή κάποιοι αβαντάρουν κάποιους χαρίζοντας ή επιτρέποντας τους να διαλύουν Δημόσια περιουσία … αυτοί αντί να πουν ένα ευχαριστώ,την καταπατούν κιόλας.
    Διαπλοκή δυστυχώς μέχρι το τελευταίο οστό της λεκάνης.

  9. Οποιαδήποτε ηλικίας. Αφού έχετε υλικό από κάμερες να τελειώνουμε γιατί έχει παραγινει το κακό. Βάλτε τους μέσα, δεν υπάρχουν νόμοι στο Ζηπάρι;;;

  10. Όλοι η σαβούρα στο Ζηπάρι όλοι οι αλβανοεμποροι ναρκωτικών έχει ένα… 15 χρόνων με ένα άσπρο ///// και ένα κόκκινο όλο πάει με διαφορετικά άτομα στο ΑΤΜ και ποσταρει τα ναρκωτικά που πουλάει τόσο καιρό άνετα στο Ζηπάρι άραγε βγήκε αυτό το παιδί έτσι η είναι όλοι η //////στο κόλπο? λέω τώρα εγώ η ασφάλεια να δράσει

  11. Ασ καθαρίστει το Ζηπάρι από την παραβατικότητα και να κυνηγήθουν οι ναρκεμπορει κόκαρισμενοι γυρνάνε και ψάχνουν και φασαρίες πρέπει να πέσει και λίγο ξύλο στο χωριό μας

  12. Κάθε χρόνο προς τα τέλη Οκτωβρίου που αρχίζουν να κλείνουν όλα και είναι ησυχία κλεισμένοι όλοι μέσα μαζεύονται συμμορίες και κάνουν τις πλάκες τους πετούν αβγά πέτρες μπουκάλια λεμόνια πορτοκάλια σε παράθυρα πόρτες σπιτιών όταν δεν τους βλέπει κανείς και τρέχουν με χίλια εξαφανίζονται στα στενά άντε να τους πιάσεις η αστυνομία έρχεται αργά τα ίδια έκαναν στην πόλη τώρα μεταφέρθηκαν και στο Ζιπάρι και με φωτιές σε κάδους και αυτοκίνητα πέρυσι τα ίδια κοντά σε βενζινάδικο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ