«Έφυγε» ο αγαπητός συμπολίτης μας Τάσος Σμαραγδάκης – Λεβέντης, αεικίνητος και άνθρωπος της προσφοράς ως το τέλος!

24
22466

Απέραντη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Τάσου Σμαραγδάκη (νοσηλεύτηκε με covid στο νοσοκομείο Κω το τελευταίο διάστημα, παρότι τριπλά εμβολιασμένος), σε ηλικία 82 ετών.

Ένας δυναμικός, καλοσυνάτος, αεικίνητος (στα πόδια δεν πιανότανε), λεβέντης, πρόσχαρος, άνθρωπος της προσφορά, της παρέας και του γλεντιού, ως το τέλος.

Ηλεκτρολόγος, με σημαντικό έργο και προσφορά στο ΔΙΙΚ, στο Νοσοκομείο Κω (ακτινολογικό κλπ), τον στρατό (μνημείο Πυροβολικού, Αγία Βαρβάρα απ’ όπου και οι σχετικές φωτο) κ.α.

Εγγονός της αείμνηστης Δασκάλας Ανέττας Λαουμτζή, πατέρας δύο αγαπητών παιδιών και παππούς.

Καλό ταξίδι αγαπητέ μας κ. Τάσο θα λείψουν σε όλους μας η λεβεντιά, το παράστημα, ο χορός, η παρέα σου, η χαρακτηριστική βραχνή φωνή σου, οι παραινέσεις σου και η μεγάλη προσφορά σου. Σε ευχαριστούμε για όλα.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί τη Δευτέρα 28/02/2022 στις 13:00 στο νέο κοιμητήριο Κω.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του και σε όλους τους συγγενείς και φίλους, ιδιαίτερα στον αγαπητό φίλο Τέλη με τον οποίο υπήρξαν στενοί φίλοι και συνεργάτες.

 

24 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα μας λείψεις σε όλους μας.
    Σε αγαπάμε πολύ.
    Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.
    Θα είσαι πάντα στις καρδιές μας..

  2. Καλο ταξίδι Κυριε Τάσο και ας είναι ελαφρυ το χώμα που θα σε σκεπάσει.Ησουνα Λεβέντης παλικάρι άρχοντας Γαλαντομος μερακλής τυπας και η χαρά της ζωής.Με υπέροχο πνευμα και χιουμορ.Ηταν μεγαλη τιμή και χαρά που σε γνώρισα.

  3. Έφυγε ένας αληθινά υπέροχος άνθρωπος. Αεικίνητος χορευτής γλεντζές και γεμάτος προσφορά και γενναιοδωρία για όλους. Σίγουρα οι μουσικοί κήποι του Παραδείσου θα τον καλωσορίσουν. Θερμά συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια του.

  4. Έφυγε ενας αληθινός άνθρωπος της προσφοράς εργοταν και έκανε εργασίες στο νοσοκομείο πάντα με καλοσύνη. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

  5. Εφυγε ενας λεβεντανθρωπος.Ενας ντρομπρος, μερακλης, γεματος καλοσυνη ανθρωπος.Τιμη μου που σε γνωρισα κυριε Τασο.Θα μου μεινουν αξεχαστες οι συμβουλες σου, το χαμογελο σου και η σπιθα στα ματια σου…

  6. Συλλυπητήρια σε όλοι σας την οικογένεια…. λεβέντης ήταν και έτσι θα των θυμόμαστε!!!

  7. Αιφνιδιάστικα απο τον αδόκητο θάνατο του εξαιρετικού φίλου της οικογενειας μας Τάσου Σμαραγδακη. Ενας Λεβέντης άδολος ευγενής ταπεινός με μεγάλη καρδιά αξιαγάπητος !
    Συνδεθήκαμε απο το 1963 με στενούς δεσμούς Πάντα κοντά στους γονεις μου κ ιδιαίτερα προς την μητερα μου που σε δύσκολη περίοδο της συμπαραστάθηκες με μεγαλοψυχία Ο Σταμάτης η Κικη ο Δημητρης ο Κωστας που σε περιμένουν εκεί ψηλά
    η Σοφία που τόσο την αγαπούσες σε αποχαιρετούμε με ιδιαίτερο Σεβασμό στην Μνήμη σου
    Ησουν μια αισιόδοξη παρουσία που συνέδεσε το παρελθόν με το παρόν με απεραντοσύνη καλοσύνης ,ευγένειας, δοτικότητας κ αγάπης που πάντα μου συμπαραστάθηκες σε δύσκολες ωρες ακόμη κ πρόσφατα
    Τα Θερμα συλλυπητήρια στην οικογένεια σου
    Θα μας λείψεις πάρα πολύ !!!
    ΝΜ

  8. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ ΕΙΣΟΥΝ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΠΥΡΟ ΛΑΓΙΟ Σ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΕΒΕΛΟΥΔΟ ΛΕΒΕΝΤΕΣ ΓΛΕΤΖΕΔΕΣ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΠΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΛΑΓΙΟΣ !!!!!

  9. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΥΡΙΕ ΤΑΣΟ ΗΣΟΥΝ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΕΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΧΑΤΖΕΒΕΛΟΥΔΟ ΓΛΕΤΖΕΔΕΣ ΕΞΩ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ

  10. ΤΑΣΟ ΜΟΥ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΑΣ. ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΑΕΙΚΙΝΗΤΟΣ ΦΙΛΟΤΙΜΟΣ ΑΓΑΠΟΥΣΕ ΤΗ ΖΩΗ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΣΑΣΤΕ.ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

  11. Καλό παράδεισο «θείε» Τάσο. Αγαπητός φίλος του πατέρα μας, ήσουν πάντα κοντά μας ακόμα και όταν αυτός»έφυγε» για την χώρα των αγγέλων.. εκεί που θα συναντηθείτε. Θα είσαι πάντα στην καρδιά μας, συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένεια σου.

  12. Τα βαθιά μας συλλυπητηρία. Ο Αγαπημένος μας Αείμνηστος Πατέρας, Γιάννης Κανταρζής σας αγαπούσε και μιλούσε συχνά για τη φιλία σας. Ήταν χαρά μας που σας γνωρίσαμε κατά την επίσκεψή μας το 2019. Ελπίζω να απολαύσετε ο ένας την παρέα του άλλου με ένα ποτό μαζί τώρα στην επόμενη ζωή! Αναπαύσου εν ειρήνη Τάσο, η οικογένεια Κανταρζή στο Σίδνεϊ.

  13. Καλό παράδεισο κύριε Τάσο θα σε θυμάμαι πάντα όρθιο γερό και δυνατό ούτε 30αρης δεν σε έπιανε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ