Ευχαριστήριο πένθους οικογένειας Μανώλη Λαγκουβάρδου

0
15757

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τον σεπτό Ποιμενάρχη μας κ.κ. Ναθαναήλ, τους ιερείς: π. Ιωάννη, π. Σακελλάριο και π. Περικλή, τον Διευθυντή κ. Φ. Παπανικολάου και τους Συλλόγους Διδασκόντων και Γονέων και Κηδεμόνων του ΕΠΑΛ Κω, τους συμμαθητές και όλους τους πολυάριθμους φίλους και γνωστούς οι οποίοι με κάθε τρόπο συμπαραστάθηκαν στο βαρύτατο πένθος μας για τον πολυαγαπημένο μας ΜΑΝΩΛΗ.

Επίσης θερμά ευχαριστούμε για τη στήριξη και τη συμπαράσταση όλα τα Μέσα ενημέρωσης, την Aegeanews, τους τηλεοπτικούς σταθμούς και ιδιαιτέρως τον τηλεοπτικό σταθμό Star και την εκπομπή Αλήθειες με την κ. Ζήνα και τους συνεργάτες της, καθώς και όλους όσοι ευαισθητοποιούνται προς την κατεύθυνση αποκατάστασης όλων των επικίνδυνων σημείων του οδικού δικτύου, στη μνήμη των δύο παιδιών μας, ώστε να μην θρηνήσουμε άλλα θύματα στην άσφαλτο.

Ευχαριστούμε, και την υπηρεσία Πρασίνου του δήμου που κλάδεψε άμεσα  κλώνο δέντρου που εμπόδιζε την ορατότητα του δρόμου στο συγκεκριμένο σημείο, στο γεφύρι, έπειτα από παράκλησή μας.

Η οικογένεια του.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ