ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με μεγάλο ενδιαφέρον η παρουσίαση του βιβλίου του Κ. Ιωάννου «Ο Μιχάλης Σωμός και η εποχή του»

2
1254
ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

 

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Ν Ιωάννου «Ο Μιχάλης Σωμός και η εποχή του» το βράδυ του Σαββάτου 20/11 στο ξεν. Κως.

Την εκδήλωση προλόγισε και συντόνισε ο Πρόεδρος του ΦΙΛΗΤΑ κ. Γιάννης Φραγκούλης.
Κεντρικοί ομιλητές ήταν ο Διευθυντής του ΓΕΛ Ζηπαρίου και Εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος Πολιτισμού κ. Γιάννης Κρητικός και η Διευθύντρια του ΓΕΛ Αντιμάχειας κ. Μαρία Αμοιρίδου.

Παρόντες ήταν μεταξύ άλλων ο Βουλευτής κ. Βασίλης Υψηλάντης, ο Έπαρχος κ. Γιαννης Καμπανής και πολλοί ενδιαφερόμενοι.

 

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΓΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΤΗΝ ΕΦΕΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΑΦΗΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΑΞΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΟΗΘΑΕΙ , ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΕΧΑΣΑ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΜΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΑ ΝΑ ΑΠΟΔΩΣΩ ΣΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΜΠΟΝΙΑ Ο Κ ΣΩΜΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ Κ ΤΣΑΤΑΛΙΟ ΜΟΥ ΣΤΕΡΗΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΠΡΟΑΧΘΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΜΕΓΑΛΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΑ ΑΛΛΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕΤΡΗΣΕ ΟΥΤΕ ΤΟ ΒΑΡΥ ΠΕΝΘΟΣ ΠΟΥ ΠΕΡΝΟΥΣΑ. ΤΗΝ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ- ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΕΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΙΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΩΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗΝ.- ΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ