Θλίψη έφυγε από τη ζωή λόγω έλλειψης οξυγόνου από την εκ περιτροπής διακοπή ρεύματος ο αγαπητός συμπολίτης μας Ιάκωβος Φάρκωνας

20
20239

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του ξαφνικού θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Ιάκωβου Φάρκωνα, ο οποίος έφυγε από τη ζωή σύμφωνα με καταγγελία συγγενικών του προσώπων*, από έλλειψη οξυγόνου από την εκ περιτροπής διακοπή ρεύματος.

Ένας αγνός άνθρωπος, αγωνιστής με ιδιαίτερες ευαισθησίες και ευγένεια ψυχής, πατέρας πολύ αξιόλογων παιδιών και παππούς.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά του.

Η σχετική ανάρτηση του γαμπρού του Δημήτρη Χασαπλαδάκη:

Δημήτριος Χασαπλαδάκης

Μόλις έφυγε από τη ζωή ο πεθερός μου λόγω έλλειψη οξυγόνου που οφείλεται στη ΔΕΗ. Δολοφόνοι!

 

Νομαρχιακή  Επιτροπή Βόρειας Δωδεκανήσου ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του Ιάκωβου Φάρκωνα

Εκφράζουμε τη βαθιά μας θλίψη για τον άδικο χαμό του συντρόφου μας, Ιάκωβου Φάρκωνα.

Ενός αγωνιστή, που σε όλη του τη ζωή πάλευε για έναν άλλο κόσμο, πιο δίκαιο, πιο ανθρώπινο.

Και είναι άδικο που έφυγε έτσι.

Λες κι ήθελε να αφήσει μήνυμα.

Πόσο εγκληματικός είναι αυτός ο κόσμος και πρέπει να αλλάξει.

Συμμεριζόμαστε τον πόνο της οικογένειάς του και τους ευχόμαστε κουράγιο.

*Κως: Εναντίον της ΔΕΗ προσφεύγουν συγγενείς 86χρονου που από τη διακοπή ρεύματος σταμάτησε το μηχάνημα οξυγόνου

Στη δικαιοσύνη εναντίον της ΔΕΗ, προσφεύγουν συγγενείς 86χρονου στην Κω, που κατέληξε σήμερα από ασφυξία, σύμφωνα με τους συγγενείς του, λόγω έλλειψης οξυγόνου.
Οι συγγενείς του 86χρονου αποδίδουν το θάνατό του στις συνεχείς διακοπές ρεύματος που σημειώνονται στο νησί.

«Είχα ενημερώσει τη ΔΕΗ και εγγράφως ότι ο πεθερός μου στηρίζεται μηχανικά, ωστόσο αδιαφόρησαν» δήλωσε στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ο κ. Δημήτρης Χασαπλαδάκης, εκπαιδευτικός και αντιδήμαρχος Νισύρου, τονίζοντας ότι “είναι ανάλγητη”.

«Το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη. Θα ακολουθήσω όλη τη νόμιμη οδό, με μήνυση και αγωγή, για την τιμή του πεθερού μου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ και ημέρες ειναι γνωστό σε ολους ότι λόγο βλάβης στο εργοστάσιο της. ΔΕΗ θα γίνονται δίωρες διακοπές. Επίσης ήταν γνωστό ότι θα διαρκέσει αυτο πολλές ημέρες γιατί δεν μεταφέρθηκε ο άνθρωπος αυτός στο νοσοκομείο η γιατί οι οικογένεια του δεν προμηθεύτηκε την κλασική μπουκάλα οξυγόνου που δεν χρειάζεται ρεύμα?

    • ΕΧΩ ΝΟΣΗΛΕΥΘΗ ΜΕ ΚΑΡΓΑ ΚΟΡΤΙΖΟΝΕΣ. ΟΜΩς Η ΔΕΗ ΑΠΛΑ ΗΤΑΝ Η ΑΦΟΡΜΗ. Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΜΕΙς ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΙΤΙΑ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΜΕΙς ΕΙΜΑΣΤΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΥΠΟΔΟΜΗ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΒΑΣΙΚΟ ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ. ΔΥΣΤΥΧΩς ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΠΝΕΥΜΟΝΙΚΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΩς ΝΑ ΖΟΥΜΕ. Η ΔΕΗ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ. ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΝΕ ΟΙ ΖΗΜΙΕς ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ. ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙΔΙ.

    • Θες μήπως να πάει στο εργοστάσιο να παράξει μόνος του ρεύμα; Κάναμε φυσιολογικό τις διακοπές ανά μια ώρα εδώ και 3 μέρες και πρέπει να ζητήσουμε και συγνώμη από τα αφεντικά που γλύφεις ΑΝΩΝΥΜΕ

  2. Το νοσοκομείο είναι υποχρεωμένο να έχει σε λειτουργία την γεννήτρια από εκεί ξεκινάτε όχι η ΔΕΗ

  3. Κατά πρώτον συλλυπητήρια. Κατά δεύτερον ο κύριος Χασαπλαδακης ειναι δάσκαλος ασχολητε με τα κοινά δηλ έξυπνος γιατί πήρε τηλ στα κεντρικά της ΔΕΗ (αφού ήταν αδύνατον να φτιαχτεί αυτή η βλάβη αυθημερόν)και δεν πήρε το νοσοκομείο να πάει εκει το πεθερό του ? Το νοσοκομείο μας έχει ελλείψεις αλλά γεννήτρια και οξυγόνο έχει. Οκυριος Χασαπλαδακης επίσης ειναι και συνδικαλιστής και προτίμησε να φωνάζει δολοφόνοι . Αυτα

    • Είσαι απάνθρωπος όταν κρίνεις έτσι έναν άνθρωπο που μόλις έχει χάσει έναν δικό του.

    • Με όλο το σεβασμό στην δημοσιότητα της σελίδας, πριν μιλήσετε σκεφτείτε . Ο άνθρωπος αυτός έπρεπε να βρίσκεται σπίτι του για να φύγει ήρεμα . Αυτό που μπορούσαν να παρέχουν ήταν το συγκεκριμένο μηχάνημα . Το θέμα λοιπόν είναι πως αυτές οι διακοπές ρεύματος από τη ΔΕΗ δεν θα έπρεπε να είναι καθημερινότητας μας για πολλούς λόγους , για πολλούς ανθρώπους που το έχουν ανάγκη. Οπότε ΝΑΙ , ο παππούς έφυγε λόγω της ΔΕΗ από ασφυξία.

  4. Η ΔΕΗ ΕΊΝΑΙ ΑΠΑΡΆΔΕΚΤΗ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΈΣ ΡΕΥΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΌΛΟΙ ΕΊΝΑΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΑ ΧΡΉΜΑΤΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΠΆΝΕ ΤΌΣΑ ΧΡΟΝΙΑ;;; ΌΣΟΝ ΑΦΟΡΆ ΤΟ ΘΈΜΑ ΤΟΥ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥ ΜΑΣ ΕΥΘΎΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΙΚΙΟΙ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΝ ΤΝ ΜΕΤΈΦΕΡΑΝ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟ ΟΠΩΣ ΈΚΑΝΑ ΕΓΏ ΜΕ ΤΝ ΜΗΤΈΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΈΧΕΙ ΣΟΒΑΡΌ ΑΝΑΠΝΕΥΣΤΙΚΟ ΠΡΌΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΕΚΤΌΣ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΛΥΣΕΙΣ, ΣΥΝΕΠΏΣ ΜΗΝ ΤΑ ΛΈΜΕ ΌΛΑ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΒΟΛΕΥΕΙ!!!! ΤΑ ΘΕΡΜΆ ΜΟΥ ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ.

  5. Πληρώνουμε τα μαλλιά της κεφαλής μας για αυτή τη λεγόμενη ΔΕΗ (κλ….. με τι σφραγίδατης της κυβέρνησης) να κόψει τον κ@λο της να μην παθαίνει ζημιές, να σταματήσουν να τρώνε με χρυσά κουτάλια όλοι αυτοί οι αλήτες,ναι είναι δολοφόνοι,υπάρχουν και ηλικιωμένοι στα σπίτια τους που έχουν αιρκοντίσιον για να ζήσουν,ή μήπως πρέπει να πάνε και αυτοι στο νοσοκομείο. Μάλλον εσείς που τους υποστηρίζεται πρέπει να είστε από αυτούς που τρώνε καλά

  6. Δεν θέλω να πιστέψω ότι θέλει να εκμεταλλευτεί κάποιος ένα θάνατο για πολιτική.Οι αριστεροί πάντως δεν κολανε σε τέτοιες λεπτομέρειες….πάνω από όλα το κόμμα .

  7. και μένα η μάνα μου χρειάστηκε νοσηλεία, αλλά προτίμησα να μην την στείλω, καθότι δύο γειτόνισσες κόλλησαν και όχι μόνο δεν ξαναγύρισαν σπίτι τους,αλλά θάφτηκαν και .. νύχτα.
    Σε τέτοιες ψηλές θερμοκρασίες η ανημπόρια των γέρων πολλαπλασιάζεται,η οποιαδήποτε πάθηση επιδεινώνεται..είναι απαραίτητο να υπάρχει δροσιά στον χώρο νοσηλείας ατόμου με υποκείμενο νόσημα.
    Όταν δεν μπορεί να πάρει αέρα απ την ζέστη,η δυσφορία επιμηκείνεται.
    Πράγματι απορώ με τον παχυδερμισμό κάποιων και το λέω μιας και έχω συγγενείς που με τις διακοπές του ρεύματος, στερούνται ανάσες.Κρίμα να διαβάζω τέτοια σχόλια…

  8. Τι να σου πω, ξέρατε για τις διακοπές ρεύματος, έπρεπε να πάρε τε τα μέτρα σας, υπάρχει και νοσοκομείο,μην ψάχνετε να βρείτε δολοφόνους,να αναλάβετε τις ευθύνες σας

  9. Ότι είπαν οι παραπάνω για τη μεταφορά του κυρίου στο νοσοκομείο πόσο δίκιο έχουν..πολιτικό ακούγεται όλο αυτό

  10. ΤΑ ΘΕΡΜΟΤΑΤΑ ΣΥΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΜΕ ΤΟΣΟ ΑΣΧΗΟ ΤΥΡΑΝΙΚΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ. ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΗΥ ΨΗΦΙΖΕΙ ????? ΔΙΚΟΣ ΤΟΥΣ Η ΟΧΙ ΟΛΟΥΣ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΔΕΚΑΤΗΣΟΥΝ. ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΕ ΣΤΟΝ ΑΠΟΘΑΝΟΝΤΑ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. ΤΡΕΧΑ ΝΑ ΚΥΝΗΓΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΔΕΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΤΙΙΙΙ ??? ΑΣ ΒΑΛΕΤΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΕΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΤΡΕΞΕΤΕ ΝΑ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ Η ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ Η ΣΥΡΙΖΑ Η ΚΕΝΑΛ?? ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΚΛΕΞΕΤΕ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ.

  11. ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, Η ΝΑΣΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΟΧΗΜΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ, ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΚΑΥΣΩΝΑ, ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΥΡΙΟΙ.

  12. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΦΕΡΑΤΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΑΦΟΥ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΜΕ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΒΛΈΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΛΑΘΗ.

  13. Τώρα ο καθένας λέει τα δικά του!Ας αφήσουμε τους ανθρώπους ήσυχους, φτάνει που έχουν τον πόνο τους,δεν χρειάζεται να τους κάνουμε υποδείξεις για το τι έπρεπε να είχαν κάνει! Καλό παράδεισο να έχει ο άνθρωπος, ας σεβαστούμε την μνήμη του.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ