«Έφυγε» από τη ζωή η Χρυσάνθη Κουσπακίδη-Μιχαήλ, πρόσφερε πολλά στον τομέα της υγείας στο νησί μας

3
8083

Θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου της αγαπητής συμπολίτισσάς μας Χρυσάνθης Κουσπακίδη-Μιχαήλ, από τον Ασώματο Ασφενδιού, σε ηλικία 92 ετών.

Η Χρυσάνθη Κουσπακίδη υπηρέτησε επί πολλά χρόνια στο χώρο της υγείας στο νησί μας, τελευταία ως Προϊσταμένη νοσοκόμα στο Νοσοκομείο της Κω και παλαιότερα στη θρυλική κλινική Πέρου «Άγιος Παντελεήμων».

Πρόσφερε, με αγάπη, καλοσύνη και χαμόγελο απλόχερα τις υπηρεσίες της σε πολλούς πάσχοντες συνανθρώπους μας που έτυχε να νοσηλευτούν στα παραπάνω ιδρύματα.

Εξαιρετική σύζυγος και μητέρα δύο πολύ αξιόλογων κοριτσιών και γιαγιά.

Το «τελευταίο αντίο» θα είναι αύριο Σάββατο 3μμ στον ΙΝ Ασωμάτου Ασφενδιού (κοιμητήριο Χριστού).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην αγαπητή οικογένειά της.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΦΥΓΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΙΝΗ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΠΟΝΟΥ- ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΔΙΝΕ ΖΩΗ ΣΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΦΟΣΙΩΣΗ ΤΗΣ- ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΜΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ -ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΥ ΜΕ ΠΗΡΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΡΗΓΟΡΟΥΣΕΣ ΟΣΟ ΘΡΗΝΟΥΣΑ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ .- ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΙΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΕΣ ΣΟΥ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΣΟΥ -Ο ΜΠΑΜΠΗΣ ΣΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ ΠΥΛΕΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΥ ΑΚΡΙΒΗ ΜΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗ-

  2. ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΜΑΣ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΕΞΑΔΕΛΦΗΣ ΚΑΙ ΘΕΙΑΣ ΧΡΥΣΑΝΘΗΣ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ. ΝΙΚΟΣ, ΠΟΠΗ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ

  3. Οικογένεια Θεόφιλου Πέρου .
    Τα θερμά μας συλλυπητήρια στην Οικογένεια της αγαπητής μας Χρυσάνθης που επί σειρά ετών προσέφερε τις υπηρεσίες της στην κλινική ΑΓΙΟΣ ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΩΝ του αείμνηστου πατέρα μας .
    Γεώργιος, Αναστασία ,Μαρία ,Γιάννης.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ