«Καταγγελία ΚΕΕΡΦΑ: Άφησαν 44χρονο μετανάστη να πεθάνει από περιτονίτιδα! Ούρλιαζε από τους πόνους και δεν τον πήγαν στο νοσοκομείο!»

36
13786

«Ο κυβερνητικός ρατσισμός δολοφόνησε τον Macky Diabate στο κέντρο κράτησης στην Κω» υπογραμμίζει σε ανακοίνωση της η ΚΕΕΡΦΑ αναδεικνύοντας τις συνθήκες πίσω από τον θάνατο ενός 44χρονου μετανάστη στο ΠΡΟΚΕΚΑ της Κω.«Δεν πέθανε, δολοφονήθηκε ο Macky Diabate στη Κω γιατι οι ζωές των μαύρων δεν μετράνε για τους αστυνομικούς του Χρυσοχοΐδη στα κέντρα κράτησης. Τρεις μέρες φώναζε και ούρλιαζε απο φρικτούς πόνους ο 44χρονος μετανάστης από την Γουινέα αλλά οι φύλακες δεν ανταποκρίθηκαν στο αίτημα για μεταφορά στο νοσοκομείο. Έτσι έχασε τη ζωή του απο περιτονίτιδα μετα από κρίση σκωληκοειδίτιδας!» επισημαίνει η Κίνηση, ενώ δίνει στη δημοσιότητα σχετικό βίντεο.

Όπως υπογραμμίζει «πριν ενα μήνα είχαμε τον ομαδικό βασανισμό 15 μεταναστών στο κολαστήριο στο Παρανέστι. Την περασμένη Δευτέρα μετανάστες κατήγγειλαν ότι κόλλησαν πανω από 25 κορονοιό στο ΑΤ Δραπετσώνας αφου οι φύλακες αγνόησαν αιτήματα δύο αρρώστων με πυρετό για τεστ κορoνoϊού. Μετά τους μετέφεραν όλους στην Αμυγδαλέζα. Το περιστατικό στη Κω θυμίζει το θάνατο του Μοχάμεντ Καμαρα σε ΑΤ της Αττικής, όταν πάλι οι φύκακες δεν μετέφεραν έγκαιρα το κρατούμενο σε νοσοκομείο». «Απαιτούμε να τιμωρηθούν οι ένοχοι για τον άδικο χαμό του Macky Diabate» καταλήγει.

Πηγή: thepressproject.gr

36 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα σκεφτεστε αυτα που ανεβαζερε ρε ρεμ@λια που κινηγατε τα views απλα ?
    Κραζετε συνεχεια δημοσιες υπηρεσιες ,αλλα οταν τις χρειαζεστε εκει πατε .Μαθετε τι κανουν εδω αυτοι οι λαθρομεταναστες και πως τους περνανε στο συστημα οι ΜΚΟ σας και μετα μιλατε,οταν θα ερθει η ωρα που θα μπουν σπιτακι σας και να μην πω κατι αλλο …εσεις χαιδευτε τους

    • Είσαι της θιγόμενης δημόσιας υπηρεσίας κύριε μη ρεμ@λι με αγγλικό ερωτηματικό;
      Αν είναι ψέμα να βγεις να απαντήσεις επίσημα. Αν είναι αλήθεια δεν χρειάζεται να δέσετε μια πέτρα στο λαιμό. Υπάρχει και ο Πνευματικός νόμος απλά. Φρόντισε να ενημερωθείς εγκαίρως…

      • Δεν δικαιολογείται από καμία πολιτική βούληση και καμία καθοδήγηση υπηρεσιακή αυτό που συνέβη στον άνθρωπο που μετανάστευσε από την φτώχια τον πόλεμο και την άθλια ζωή διεκδικώντας ένα ανθρώπινο μέλλον.
        Δημόσιοι υπάλληλοι κράτησης είστε άνθρωποι πάνω απ’ όλα μην το ξεχνάτε.
        Και εσείς νέα παιδιά που αρχίζετε τώρα την καριέρα σας σαν συνοριοφύλακες μην αλλοτριωνεστε απ’ την άρρωστη κατάσταση που υπάρχει στο πολιτικό σκηνικό της παρούσας κυβέρνησης.
        Μπορείτε να είστε άνθρωποι.
        Μπορείτε να βλέπετε πέρα απ’ την μύτη σας.
        Ναι Να Τιμωρηθούν Παραδειγματικά Οι Υπαίτιοι
        Ναι Να Μην Ξανασυμβεί Ποτέ
        Ναι Θα Είμαστε Εδώ Και Θα Ελέγχουμε Το Σαθρό Σύστημα Που Θέλετε Να Επιβάλλετε

    • ‘Κραζετε συνεχεια δημοσιες υπηρεσιες ,αλλα οταν τις χρειαζεστε εκει πατε’
      Αυτά τα μυαλά κουβαλάτε, είναι γνωστό, και δυστυχώς επηρρεάζετε και άλλους π.χ. τα παιδιά σας.
      Είσαι υποχρεωμένος να εξυπηρετήσεις ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ΠΟΛΙΤΗ σού ζητήσει κάτι που η υπηρεσία σου
      είναι αρμόδια εκ τού νόμου. Οχι μόνο τους κολλητούς , χαφιέδες και ομοιδεάτες.
      Αν όμως νομίζεις οτι πρέπει να γίνει θέμα, δώσε τα στοιχεία σου.Που μόνο των ανυποψίαστων πολιτών ξέρεις να ζητάς. Εισαι εμοδιο για μια ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΟΡΘΟΛΟΓΙΚΗ (αν το πιανεις) κοινωνία. Ως πότε όμως.
      Ξέρω τί ξέρεις, αλλά να ξέρεις είναι με ημερομηνία λήξης.
      Με όλο το σεβασμό προς το πρόσωπο που θα μπορούσες να ήσουν…

  2. Το βίντεο που υπάρχει είναι από συμβάν στο χώρο του Ασύλου πριν από 3 εβδομάδες όταν ανακοινώθηκε σε κάποιον μετανάστη και την οικογένεια του οτι δεν πήρε άσυλο και εκείνος επιτέθηκε στους υπαλλήλους. Το συμβάν με το θάνατο συνέβη στο προαναχωρησιακο κέντρο κράτησης εχθές. Οι αρχές ας ερευνήσουν τις συνθήκες θανάτου καθώς και το γεγονός ότι ανεκπαιδευτοι συνοριοφύλακες αναλαμβάνουν πλέον την εξ ολοκλήρου φύλαξη των εγκαταστάσεων. Οι συνοριοφύλακες είναι φιλότιμοι αλλά δεν ξέρουν ούτε τα στοιχειώδη.

    • Καταρρίπτεις ευθύνη στους συνοριοφύλακες δηλαδή εσύ;δεν τα λυπάσαι τα παιδιά που δουλεύουν για ένα μεροκάματο; Ηθικός αυτουργός είναι η ευρωπαϊκή ένωση κ κανείς άλλος

  3. Το εν λόγω βίντεο έχει τραβηχτεί από μετανάστη κατόπιν εντολής από ΜΚΟ διότι οργανωμένα πλέον οι ΜΚΟ τους ωθούν να επιτίθενται σε υπαλλήλους όταν υπάρχουν αρνητικές απαντήσεις σε αιτήματα ασύλου και βάζουν άλλους μετανάστες να καταγραφούν σε βίντεο την επέμβαση της αστυνομίας κατά την απομάκρυνση τους ώστε να το παρουσιάζουν μετά αυτοί όπως θέλουν.

  4. Βρε ΚΕΕΡΦΑ μπορεί Μπορείτε να μας πείτε πόσα παίρνετε και πόσες ΜΚΟ διαχειρίζεστε όταν κάψατε την Marfin και την έγκυο την κοπέλα και τους Έλληνες στο Σύνταγμα δεν σας πείραξε

    • Να τα λες ολα….
      μουγκα για τον Καλαμποκα..που «εφαγε»στην ψυχρα τον Τεμπονερα…
      Α!!ξεχασα αυτο το μπουμπουκι ειχε ανθισει στον κηπο της νδουλας…Ουστ!!ΡΕ!!

    • Σ’ ένα τσουβαλι τα βάζουν όλα μόνο αυτοί που δεν ξέρουν να μετρήσουν ούτε μέχρι το 10!
      Συγχαρητήρια και στους γονείς σας και στους υπόλοιπους που σας δίδαξαν αυτά που ξέρετε!
      Λιγοστά αλλά απαραίτητα!
      Εφιάλτη του Δαρβίνου!

  5. Γιατί δεν τον εξετασε ο γιατρος που εχει διοριστει στο ΠΡΟΚΕΚΑ;αλλους τους φερνουν με μια γρατσουνια στο νοσοκομειο.

  6. Λοιπόν επειδή μιλάτε χωρίς καν να ξέρετε την αλήθεια και απλά διαβάζετε ένα άρθρο το οποίο κάποια πράγματα δεν ισχύουν.
    1ον το βίντεο δεν είναι απο τον μετανάστη και είναι από κάποιον άλλον
    2ον οι «φύλακες» ενδιαφερθηκανε για την υγεία του και τον έστειλαν παραπάνω από 4 φορές στον γιατρό
    3ον μην λέτε για τους συνοριακους φύλακες γιατι αυτά τα παιδιά προσπαθούν πάνω απ όλα να είναι άνθρωποι και κάνουν σωστά την δουλειά τους.

  7. Να προσέχουμε λίγο με τις Μ.Κ.Ο. Ορισμένες με σκοπό την προβολής τους και την απορρόφηση κρατικών ή κοινοτικών κονδυλίων καπηλεύονται τον πραγματικό πόνο αυτών των ανθρώπων. Μην ακούμε και αβίαστα αποδεχόμαστε κάθε βλακεία που δημοσιεύουν ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ Μ.Κ.Ο.

  8. Τι σας έκανε ρε ο άνθρωπος και δεν τον βοηθήσατε να ζήσει; Δεν σας άρεσε το χρώμα του ε; Πιθανόν ούτε και η καταγωγή του έτσι; Μέχρι εκεί ο Ρατσισμός σας, ρε ξεφτίλες;

  9. Συγνώμη τι δουλειά έχουν τα παιδιά που τους φυλάνε δεν είναι γιατροί και από τι ακούω είναι από άλλο χώρο το βίντεο που δειχνουν τι προσπαθούν να κάνουν να μας πουν ότι δεν τους προσέχουμε κιόλας έχουνε καταστραφεί ακούμε και το ευχαριστώ

  10. Σιγά να μην βογκουσε έτσι και η ΜΚΟ τον είχαν ετσι οι άλλοι κάθονται σαν να μην συμβαίνει τίποτα όλα ψέματα

  11. εσείς του ΚΕΕΡΦΑ τον ακούσατε πραγματικά ή ότι ακούσατε από το βίντεο που αφορά όπως φαίνεται άλλη περίπτωση???

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ