Επεισόδιο με Πακιστανό που επέβαινε σε ποδήλατο και τροχονόμο απόψε στο Πυλί

19
17884

Επεισόδιο με Πακιστανό που επέβαινε σε ποδήλατο και τροχονόμο σημειώθηκε απόψε στο Πυλί.

Ειδικότερα στην παρατήρηση του δευτέρου στον πρώτο γιατί δεν φοράει μάσκα και αν έχει έντυπο βεβαίωσης κίνησης ο αλλοδαπός αντέδρασε λέγοντας ότι μένει χρόνια εδώ.

Μάλιστα, κατά την αντίδραση του αλλοδαπού και στην προσπάθεια σύλληψής του ο αστυνομικός τραυματίστηκε στο χέρι και μετέβη στο Νοσοκομείο για πρώτες βοήθειες.

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έτσι είναι αυτά αυτοί παράνομοι εμείς μέσα καραντίνα θράσος και ευθύνη μηδέν και κατά τα άλλα φέρτε και άλλους έλεος νησάκι μου

  2. Πρώτον πάνω στο ποδήλατο δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα, θεωρείται άσκηση. Δεύτερον μήπως ο αστυνομικός δεν ήταν τυπικός αλλά είχε άσχημη και ρατσιστική συμπεριφορά; Ας κρατάμε και μια πισινή, δεν φταίνε πάντα οι «ξένοι».

    • Πες τα ρε φιλε..Λες και δεν ξερουμε τους περισσοτερους αστυνομικους εδω. Μαγκια ./.νια ειναι. Φορανε ενα σημα και νομιζουν οτι ειναι εκεινοι μονο, αντε να δουμε. Ο ανθρωπος στο ποδηλατο μπορει να εφταιγε εν μερη αλλα ας ειμαεστε ρεαλιστες μια ζωη οι ξενοι θα μας φταινε εδω στη Κω τι να πω!

      • Τον Κούλη που μας φόρτωσες δεν τον είδα να φοράει μάσκα όταν πήγε για ποδήλατο στην Πάρνηθα…

    • Πρώτον όταν κάνεις ποδήλατο απαιτείται μάσκα .
      Δεύτερον κόψε λίγο….Σε χαλάει δεν το βλέπεις!!!!

  3. Ελεος πια ‘ για ολα οι αστυνομικοι φταινε ? Ακομα κ για τους λαθρο ‘ που μονο απο τον τροπο εισοδου στη χωρα μας ειναι παρανομοι ; Στη χωρα τους το ιδιο θα κανανε ?

  4. Καταλάβατε γιατί η Ελλάδα πάει από το κακό στο χειρότερο ;Γιατί υπάρχουν κάποιοι (άνθρωποι) σαν τον Νίκο που δεν του άρεσε που ο αστυνομικός έκανε το καθήκον του.Μπράβο στον συγκεκριμένο αστυνομικό.Για τον Νίκο τι να του πω ;Τα λέει όλα η παρένθεση.!!!!

  5. Κ πως βρέθηκε ρε παιδιά στο νοσοκομείο;;; Μήπως του επιτέθηκε ο αριστερός Πακιστανός; Κάτι κρύβεται…

  6. Επεισόδιο ;;; Οι αστυνομικοί είναι εδώ για να μας φυλάνε, το Πακιστανιο έπρεπε να συμμορφωθεί με το όργανο της τάξης, ταχθειτε επιτέλους με την λογική μισανθρωποι

    • Τα οργανα της ταξης εχουν δωσει πολυ ξυλο. Αν κρινω απο τα τελευταια επεισοδια κανεις δεν ειναι με το μερος τους πια. Αναμενομενο…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ