Ιδιοκτήτες διαμερισμάτων στην Αγ. Μαρίνα: ΔΙΑΨΕΥΔΟΥΝ ότι φιλοξενούν μετανάστες – Έλεγχος ρουτίνας για έναν αλλοδαπό (Αλβανό)

6
1573

Σε επικοινωνία που είχε μαζί ένας εκ των ιδιοκτήτων μας τονίζει ότι στα διαμερίσματα τα συγκεκριμένα δεν υπάρχει ούτε ένας μετανάστης, όλοι οι διαμένοντες είναι ημεδαποί.

Ο συγκεκριμένος έλεγχος, ήταν έλεγχος ρουτίνας για έναν αλλοδαπό (Αλβανό) χωρίς να προκύψουν ενοχοποιητικά στοιχεία εις βάρος του. Γι’ αυτό και δεν υπήρξε επίσημη ανακοίνωση από το Λιμενικό (ούτε έσπασαν aircondition όπως ανέφερε επίσης το συγκεκριμένο δημοσίευμα του newpost.gr).

Σε κάθε περίπτωση στα συγκεκριμένα διαμερίσματα και στην συγκεκριμένη περιοχή γενικότερα ΔΕΝ διαμένουν μετανάστες.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ετσι γινεται .οι δημοσιογραφοι κανοτν την τριχα τριχια. Δεν τους ενδιαφερει αν ο αλλος μπορει να καταστραφει

  2. Να ψαξετε και αλλους ιδιοκτητες στο ,,,,,,,που μαλιστα εισαγγελαιας εβγαλε απο το ενα αχουρι του κοσμο παρανομο και αυτος τους εβαλε διπλα.Μαλιστα ηταν και εκλεγμενος τρομαρα του.

  3. Θέλω τον απόλυτο ορισμό του
    Ημεδαπού ,,
    Ο αλλοδαπός διαφέρει από τον μετανάστη;
    Ποιος και πότε ήρθε με χαρτιά!

  4. …..Αλλο ειναι το θεμα αγορι μου!
    Πως οπου ζουν αλβανοι και μεταναστες θα πρεπει να κανουμε ντου απο παντου!

  5. Ο αρχηκουτσομπολης ….που ξέρει τα πάντα και κάνει το τόσο αλλο τόσο που είναι πάλι να γράψει σενάριο για την συγκεκριμένη οικοδομή να μας πει τι συμβαίνει ρε αδερφέ….Η καλύτερη γκεσταπο της γειτονιάς….Θα με βρεις σύντομα μπροστά σου αγαπημενε…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ