Σύλληψη 59χρονου αλλοδαπού στην Κω ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις-χειρονομίες προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια δύο γυναικών

5
1790
Την 12-06-2020 το μεσημέρι συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κω, 59χρονος αλλοδαπός (Αλβανικής καταγωγής) ο οποίος προέβη σε ασελγείς πράξεις-χειρονομίες προσβάλλοντας την γενετήσια αξιοπρέπεια δύο γυναικών. Ο δράστης κατά τον εντοπισμό του επιχείρησε να διαφύγει και επιτέθηκε στους αστυνομικούς.

Συνελήφθη την Παρασκευή και ώρα 14.00 από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας της Κω στην Λάμπη ένας 59χρονος Αλβανός για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας δύο ενηλίκων.

Πιο συγκεκριμένα μια ώρα ενωρίτερα ο 59χρονος εμφανίστηκε ξαφνικά στον δρόμο που βάδιζαν δύο 21χρονες με κατεβασμένα τα παντελόνια του και αυνανιζόταν στην θέα τους.

Οι δύο γυναίκες κατήγγειλαν το γεγονός και οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 59χρονο ο οποίος αντιστάθηκε της σύλληψης του.

Θα οδηγηθεί ενώπιον της Εισαγγελέως της Κω για τα περαιτέρω

Συνελήφθη 53χρονη αλλοδαπή που ενεπλάκη σε τροχαίο υπό την επήρεια αλκοόλ

Την 13-06-2020 πρωινές ώρες συνελήφθη στην πόλη της Κω, από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Κω, 53χρονη αλλοδαπή η οποία ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επήρεια αλκοόλ.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πακιστανός ασελγει σε 11χρονη
    Πακιστανοί ασελγουν σε 16 χρονη με νοητική στέρηση
    Πακιστανός δείχνει τη φύση του σε μάνες και παιδιά
    Πακιστανός το ίδιο σε νήπιο
    Συρος ασελγει σε 26 χρόνη σε πλοίο
    Σουδανος προσπαθεί να απαγάγει κοριτσάκι
    Αλλά τα ΜΜΕ παίζουν το έργο «βιτριόλι»

  2. Δεν έχει όνομα?Επίθετο?Άυτοί που καταδικάστηκαν σε 15 χρόνια προχθές,πως ονομάζονται?

    Γιατί η ‘Επώνυμη ανωνυμία’ εγκληματιών ,όταν κάποιοι κύκλοι ενοχλούνται όταν διαβάζουν καταγγελτικά ανώνυμα σχόλια?Θα πρέπει να προσλάβουμε δικηγόρους και οι σχολιαστές….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ