Αναγνώστης: Άφιξη 14 μεταναστών απόψε από Καστελόριζο (6 παιδιά & 8 μεγάλοι- φωτό)

22
2612

Δεκατέσσερεις  μετανάστες έφτασαν απόψε με το πλοίο από Ρόδο και οι οποίοι είχαν αποβιβαστεί αρχικά στο Καστελόριζο.
Έξι παιδιά και οκτώ μεγάλοι, οι οποίοι αποβιβάστηκαν στο τέλος και παρελήφθησαν με λεωφορείο συνοδεία περιπολικών της αστυνομίας.

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Είστε κακοί, ΜΟΝΟ ΓΙΑ 72 ΩΡΕΣ θα είναι η διαμονή τους όπως διαβεβαίωνε ο Κάπτεν Ηλίας ΚΑΜΑΤΕΡΟΣ και η πρόεδρος των ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ.

      Τώρα που άκουσαν ότι θα έχουν 400 ευρώ τον μήνα και δωρεάν σπίτι επιπλωμένο όλο και περισσότερα Πακιστανάκια και Αφγανάκια θα έρχονται όταν στην πατρίδα τους ο μισθός είναι 40 ευρώ.

    • ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ, τα στελέχη της Ύπατης Αρμοστείας και του ΣφΥΡΙΖΑ, να περάσετε ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΑ ΠΑΓΩΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ...

      20 Δεκ 2016 at 20:21:29 Θα απολαύσουν την αριστερή αλληλεγγύη στις εγκαταστάσεις που θυμίζουν στρατόπεδα των ΝΑΖΙ όλοι αυτοί οι ανίκανοι που το μόνο που ξέρουν να κάνουν καλά είναι να ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΑ με τα παιδιά και τους δύστυχους μετανάστες ΔΟΜΕΣ ή ΚΕΝΤΡΑ ΠΡΩΤΗΣ ΥΠΟΔΟΧΗΣ, όπως βάφτισαν την ΤΡΟΪΚΑ – ΘΕΣΜΟΥΣ, τα μνημόνια – ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ και την περικοπή των συντάξεων ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ… Αδιαφορούν για παιδιά που κοιμούνται με χιόνι και βροχή έξω στα καλοκαιρινά αντίσκηνα…

  1. ΤΡΕΞΤΕ ΔΩΡΕΑΝ!!!1200 ΕΥΡΩ !!!ΓΙΑ ΤΕΤΡΑΜΕΛΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΛΑΘΡΑΙΩΝ! 400 0 ΚΑΘΕ ΕΝΗΛΙΚΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟ 200 ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΚΑΙ ΕΠΙ ΠΛΕΟΝ ΑΛΛΑ 500 ΓΙΑ ΕΝΟΙΚΙΟ ΡΕΥΜΑ ΝΕΡΟ.EΧΟΥΜΕ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΟΛΑ ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΛΑΘΡΑΙΩΝ!!!

    • Άκουσαν τις εξαγγελίες του ΜΟΥΣΑΚΑ για 400 ευρώ αφορολόγητα στους πρόσφυγες από αρχές Μαρτίου και πλάκωσαν για να πάρουν σειρά.

      Χιλιάδες θα πλακώσουν με τις μ@λακίες της γιαλατζί αριστερής κυβέρνησης που μοιράζει παραδάκι στους ΛΑΘΡΟ και αδιαφορεί για τους άνεργους, τους άστεγους τους πεινασμένους Έλληνες για να πουλήσει αλληλεγγύη μόνο σε Πακιστανούς, Αφγανούς και Αφρικανούς.

  2. ΟΙ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΕΡΧΟΝΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΒΙΟΛΙ ΣΑΣ.ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΚΑΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΕ.ΠΑΡΕ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΤΟΝ ΜΑΡΑΓΚΟ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΣΑΣ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ.ΜΟΝΟ ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΧΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΝΙΑΤΙΚΑ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ……

  3. Δημαρχε παρε πισω την προταση σου για τα δεκα δημοτικα και ιδιωτικα ακινητα που προτεινες για χοτ σποτ.Βλεπω το οικοπεδο Κανταρζη να αλλαζει χρηση.Το νου σου.
    Μας κατεστρεψες!!!!

  4. Με τα λεφτά αυτά που θα ξεκινήσουν να χρηματοδοτούνται,δεν κατάλαβε ακόμα ο πολύ κόσμος,ότι θα βγαίνουν έξω να κάνουν βόλτα,θα στηθούν μαγαζιά με τις ποικιλίες που τους ενδιαφέρουν,ότι θα κυκλοφορούν ελεύθερα στην πόλη και τα χωριά σαν τουρίστες,ανάμεσα στους ξένους,που ήδη έχουν κορεστεί ..οπότε μην εκπλαγείτε για μειώσεις,περιστατικά ενοχλήσεων και το χειρότερο…κλείσιμο στα ALL INCLUSSIVES.Aυτό που θέλουν οι πιο πολλοί δηλαδή απ τους επίσημους Κυβερνήτες μας.Γι αυτό μούγκα ο Δήμαρχος..’Τα παιδιά’ του θα δουλέψουν τίγκα πάλι

  5. Ευτυχώς υπάρχει και ο Χαλκιδιός και όλα γίνονται γρήγορα και αθόρυβα.Έχουν φτάσει πάνω από 1500 φέτος,και κανείς δεν πήρε είδηση.Είναι ο μόνος που δουλεύει μαζί με τις υπηρεσίες. Μακάρι το 2015 να τον είχαμε δήμαρχο….Ίσως τα πράγματα να ήταν καλύτερα….

  6. επιδοματα θα σας δωσουμε συνταξεις σπιτια τζαμπα δωρεαν αυτοκινητο ΒΕΝΖΙΝΑ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙς ΜΕ ΤΑ ΜΕΣΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑΣ απαλαγη απο φορους επισης εχει και δωρεαν θερμανση.στην ελλαδα μονο οι μαλακεσ πληρωνουν φορουσ .εχει και τζαμπα φρεντο καπουτσινο.ΤΟ ΒΛΗΜΑ Ο ΜΟΥΖΑΛΑΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΜΗΝ ΛΕΙΨΕΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ.ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΕΛΑΤΕ ΛΑΘΡΑΙΟΙ ΜΗΝ ΣΠΡΩΧΝΕΣΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ .3 ΓΕΥΜΑΤΑ ΔΩΡΕΑΝ ΗΜΕΡΗΣΙΩΣ.ΤΡΕΞΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ ΤΩΝ ΣΚΛΑΒΩΝ.

  7. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΛΑΒΟΠΑΖΑΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΡΓΑΝΩΝ,ΠΟΡΝΕΙΑΣ.ΠΛΗΡΗΣ ΚΑΤΑΠΤΩΣΗ.ΚΑΙ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΠΤΕΙΑ ΚΡΑΤΟΥΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΚΟ!!!!!!!!!!!!!

  8. Ένα ειδικό βιβλίο, για νιόπαντρους, 394 σελίδων, εξέδωσε και διανέμει δωρεάν ο Δήμος της Κιουτάχειας. Ο τίτλος του είναι «Γάμος και Οικογενειακή ζωή» και είναι σύμφωνος με τους νόμους της Σαρία.
    Σε γενικές γραμμές, ο «οδηγός γάμου» επικροτεί την κακοποίηση της γυναίκας, την οποία χαρακτηρίζει νόμιμη και συνιστώμενη μέθοδο για να «επιλύονται» οι συγκρούσεις στο ζευγάρι, όταν για παράδειγμα η γυναίκα αρνείται να ικανοποιήσει κάποια επιθυμία του συζύγου.
    «Η σύζυγος» συνιστά ο συγγραφέας, «πρέπει να παραμένει σιωπηλή και να ζητά συγνώμη από τον σύζυγο της εάν αυτός είναι θυμωμένος μαζί της».
    Επίσης, οι γυναίκες θα πρέπει να αποφεύγουν τις εμφανίσεις σε δημόσια πάρκα και σε αθλητικές εγκαταστάσεις.
    Όσο για την πολυγαμία, ο συγγραφέας θεωρεί ότι είναι ένας καλός τρόπος για να «σφίξουν» οι άντρες τα λουριά στις «δύστροπες» γυναίκες τους, αφού προφανώς… αυξάνει τον ανταγωνισμό μεταξύ των συζύγων.
    Τέλος, στο βιβλίο αναφέρεται ότι θα πρέπει να επιτρέπεται ο γάμος όταν η «σύζυγος» είναι τουλάχιστον 10 ετών.

  9. Η κυβέρνηση Σύριζα – Ανέλ κατάφερε – ενεργώντας για λογαριασμό της Νέας Τάξης Πραγμάτων- να τους προσελκύσει στην Ελλάδα, τάζοντάς τους δωρεάν διαμονή σε ξενοδοχεία και διαμερίσματα.
    Κι αφού τα κατάφεραν, τους πέταξαν σε ελεεινούς και τρισάθλιους καταυλισμούς, να ξεπαγιάζουν μέσα σε καλοκαιρινές σκηνές!
    Υπό φοβερές και πρωτόγνωρες γι’ αυτούς συνθήκες (καθώς στις χώρες τους δεν έχουν δει χιόνι και δεν έχουν νιώσει τέτοιο κρύο…), καλούνται να επιβιώσουν οι ταλαίπωροι συνάνθρωποί μας, που παγιδεύτηκαν από τα κελεύσματα της νεοταξίτικης συριζοψεκασμένης «αλληλέγγυας» τσογλαναρίας, στα διάφορα hot spots, μετά την επέλαση του χιονιά.

  10. Και την ίδια ώρα που αυτοί οι συνάνθρωποί μας υποφέρουν τα πάνδεινα –με τα μικρά παιδιά να τραβάνε το μεγαλύτερο λούκι- τα «αλληλέγγυα» ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ απολαμβάνουν τη ζεστασιά στις κλιματιζόμενες σπιταρόνες τους, χωρίς να νοιάζονται για τα δυστυχή θύματά τους!
    ΟΙ λεγόμενοι «πρόσφυγες», λοιπόν, είναι τα μεγαλύτερα θύματα των μόνον κατ’ όνομα «αλληλέγγυων»!

  11. Οι ανθρωπιστές της αριστεράς απαγόρευσαν την φωτογράφηση των χιονισμένων "hot spot"

    Με σταλινικές μεθόδους προσπαθούν να κρύψουν την ξεφτίλα τους, καθώς προχώρησαν στην απαγόρευση λήψης φωτογραφιών από τον παγωμένο «hot spot» στη Μόρια της Λέσβου.
    Εκατοντάδες προσφυγόπουλα παραμένουν εκτεθειμένα στο κρύο και στο χιόνι, αφού ο χιονιάς και η κακοκαιρία που πλήττουν την χώρα μας έπληξαν και την Λέσβο. Το χιόνι κάλυψε τα πάντα, ακόμα και τις καλοκαιρινές σκηνές στις οποίες “πρόσφυγες” και “μετανάστες” προσπαθούν να προστατευτούν.
    Τόσο ανθρωπιστές είναι…

  12. Είσαι και εσύ ένας από αυτούς που τρέχανε στα διακοποδάνεια, ή μήπως ένας από τους πολλούς που δουλεύανε αδήλωτα και παίρνανε και επίδομα ανεργίας?Μπορεί να είσαι ένας που έκοβε εικονικά τιμολογία και έπαιρνε τις επιδοτήσεις και τις σκορπούσε στα λούσα…Είστε πολύ απλά ότι ψηφίζετε κύριοι και για την κατάντια σας δεν φταίει κανείς άλλος παρά μόνο εσείς.

  13. Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Αβοήθητοι οι πρόσφυγες στο χιόνι και την παγωμένη βροχή 1

    Ακόμη και θερμοκρασίες μηδέν βαθμών έχουν καταγραφεί μέσα σε σκηνές, στις οποίες εξακολουθούν να μένουν χιλιάδες πρόσφυγες και μετανάστες σε καταυλισμούς, στο ύπαιθρο, καταγγέλλουν οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα.
    Παρά τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι τα σχετικά μέτρα έχουν ολοκληρωθεί με επιτυχία, η προετοιμασία για τον χειμώνα για τους μετανάστες και τους πρόσφυγες που είναι εγκλωβισμένοι στα ελληνικά νησιά έχει αποτύχει, σημειώνουν.
    «Είμαστε εξοργισμένοι καθώς βλέπουμε, παρά τις υποσχέσεις των ελληνικών αρχών, σήμερα στη Μυτιλήνη και τη Σάμο τους πρόσφυγες και τους μετανάστες να είναι αβοήθητοι στο κρύο. Ζουν εκτεθειμένοι στο χιόνι και την παγωμένη βροχή, συχνά χωρίς πρόσβαση σε ζεστό νερό, σχεδόν χωρίς καθόλου θέρμανση και σε αφόρητες θερμοκρασίες υπό το μηδέν»
    Read more: http://www.newsbomb.gr/ygeia/news/story/761170/giatroi-xoris-synora-avoithitoi-oi-prosfyges-sto-xioni-kai-tin-pagomeni-vroxi#ixzz4VMW4g900

  14. Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Αβοήθητοι οι πρόσφυγες στο χιόνι και την παγωμένη βροχή 2

    Σύμφωνα με την οργάνωση, χιλιάδες άνθρωποι στα νησιά μένουν στο ύπαιθρο σε καταυλισμούς γεμάτους με ακατάλληλες σκηνές που καλύπτονται με φύλλα πλαστικού. Μέσα στις σκηνές έχουν καταγραφεί θερμοκρασίες ακόμη και 0 βαθμών.
    Ο συνωστισμός και η απουσία σοβαρής προετοιμασίας για τον χειμώνα δημιουργούν κινδύνους για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων που ζουν εκεί. Με βάση τα στοιχεία της Τρίτης (10/01/2016), στη Μυτιλήνη φιλοξενούνται συνολικά 5.491 άνθρωποι, σε δομές με ονομαστική χωρητικότητα 3.500 ανθρώπων. Στη Σάμο φιλοξενούνται 1.930 άνθρωποι σε δομές με χωρητικότητα 850 ατόμων.
    Read more: http://www.newsbomb.gr/ygeia/news/story/761170/giatroi-xoris-synora-avoithitoi-oi-prosfyges-sto-xioni-kai-tin-pagomeni-vroxi#ixzz4VMWkuIXc

  15. Γιατροί Χωρίς Σύνορα: Αβοήθητοι οι πρόσφυγες στο χιόνι και την παγωμένη βροχή 3

    Οι Γιατροί Χωρίς Σύνορα ζητούν την άμεση λήψη έκτακτων μέτρων για να εξασφαλιστεί ότι όλοι οι πρόσφυγες και μετανάστες στα νησιά στεγάζονται σε αξιοπρεπή και ζεστά καταλύματα που είναι κατάλληλα για τον χειμώνα. Τέλος, ζητούν ο πληθυσμός των hotspot να μειωθεί στην προβλεπόμενη δυναμικότητά τους, ενώ οι υπόλοιποι άνθρωποι να μεταφερθούν σε αξιοπρεπή καταλύματα στην ηπειρωτική χώρα.

    Read more: http://www.newsbomb.gr/ygeia/news/story/761170/giatroi-xoris-synora-avoithitoi-oi-prosfyges-sto-xioni-kai-tin-pagomeni-vroxi#ixzz4VMWz0auY

  16. Αυτοι οι ανθρωποι ανηκουν στα μερη τους και οχι στο νησι μας και ναι , ειμαι εθνικιστης γιατι αγαπαω τον τοπο μου, και σε αυτους που θα με αποκαλεσουν ναζι και φασιστα και χρυσαυγιτη, σας εχω χεσμενους, περιμενετε οταν θα παρακαλατε να σωθειτε γιατι ολοι τους πλεον κυκλοφορουν με μαχαιρια, τι νομιζετε οτι ειναι αοπλοι; Ζωα , ε ζωα, δρομο, πισω στο τοπο σας εκει που η ανθρωπινη ζωη για σας δεν εχει αξια. Για μας η συμπονια και η αγαπη για τον συναθρωπο μας ειναι εμφυτη. για σας και την θρησκεια σας υπαρχει μονο το μισος, ουστ λοιπον αν δεν σας αρεσει, πισω στο μερος σας που ειναι και ζεστο, και γιατι σας αποκαλουν μεταναστες; μονο μεταναστες δεν ειστε, λαθραιοι τζιχαντιστες, κτηνη και ληστες, αυτο ειστε και εχετε απλα λουφαξει περιμενοντας την ευκαιρια, μπορει οι συμπολιτες μου να κοιμουνται αλλα εγω δεν θα καθισω με σταυρωμενα χερια, θα σας πληρωσω με χειροτερο νομισμα καθαρματα, αποβρασματα της κοινωνιας σας.

    • Συμφωνώ ότι για τους Έλληνες η συμπονια και η αγαπη για τον συναθρωπο μας ειναι εμφυτη. Δεδομένου αυτού εσύ σίγουρα δεν είσαι Έλληνας. Είσαι ουφο! Χαχααχα! Βλαμμένε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ