Τι δουλειά έκανε ο Αρτέμης Σώρρας, πριν γίνει «σωτήρας». Απόλυτη ανατροπή (ΒΙΝΤΕΟ)

15
1780

Ποιο το πρώτο επάγγελμα του Αρτέμη Σώρρα;

Όπως παρουσιάστηκε σε ρεπορτάζ στο κανάλι «Ε», η πρώτη επιχειρηματική δραστηριότητα του αρχηγού του φορέα «Ελλήνων Συνέλευσις», Αρτέμη Σώρρα ήταν ενοικαστής φουσκωτών παχνιδιών σε υπαίθριους παιδότοπους σε περιοχές της Αχαΐας.

 

Και ιδιαίτερα σε παραλίες, που το καλοκαίρι είναι οικογενειακά θέρετρα. Αυτή η δραστηριότητα του Αρτέμη Σώρρα κράτησε μέχρι το 2003, όταν και αποφάσισε να επεκταθεί.

Ο Αρτέμης Σώρρας άνοιξε μια επιχείρηση που -εκτός από την ενοικίαση των φουσκωτών παιχνιδιών- εισήγαγε φορτηγά αυτοκίνητα και βαρέα αγροτικά μηχανήματα.

Αυτή η επιχείρηση άντεξε μέχρι το 2010, όταν και έκλεισε. Σύμφωνα μάλιστα με τον ιδιοκτήτη που του νοίκιαζε το κτίριο στο οποίο στεγαζόταν η επιχείρησή του, όταν πια αυτή έκλεισε ο Αρτέμης Σώρρας τού χρώσταγε κάποια μισθώματα.

Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου κατάφερε να δικαιωθεί δικαστικά και να πάρει τα χρήματά του.

Οπως αναφέρθηκε μάλιστα από το ρεπορτάζ, από το 2010 και μετά ο Αρτέμης Σώρρας έφυγε από την περιοχή της Αχαΐας και μετακόμισε στην Αθήνα.

Εκεί έγινε γνωστός ως κάτοχος μετοχών μεγάλης αξίας, ενώ πιο δυναμικά εμφανίστηκε, ως γνωστόν, το 2013, σε πανελλήνιο επίπεδο πια, ως εκπρόσωπος Ελλήνων ομογενών που κατέχουν τίτλους πολύ μεγάλης αξίας στα χέρια τους.

 

Ο Αρτέμης Σώρρας προέρχεται από πολύτεκνη οικογένεια, καθώς έχει έναν αδερφό και τρεις αδερφές.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. http://trapeza-anatolis.oramaellas.gr/ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ,ΒΟΥΛΗ,ΣΔΟΕ,

    ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ,ΕΚΚΛΗΣΙΑ,ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ,ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ,ΚΟΜΜΑΤΑ,ΚΑΝΑΛΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΜΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΡΑ.ΕΠΙΣΗΣ ΔΙΑΒΑΣΤΕ 1) http://txs.oramaellas.gr/ 2)http://600dis.oramaellas.gr/ 3)http://www.artemis-sorras.gr/.ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ ΜΕΓΑΛΟΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΡΥΩΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.

  2. ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΜΗΝΥΣΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ, ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΙΚΗ ΑΠΙΣΤΙΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΒΑΣΗ ΚΑΘΗΚΟΝΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ .ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝ?

  3. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ποιος ο λόγος που στο άρθρο 26 του καταστατικού της Εθνικής Τράπεζας υπάρχει ο ειδικός όρος να είναι μόνιμος αντιπρόεδρος με δικαίωμα εκτελεστού (δηλαδή ασκεί διοίκηση) ο εκάστοτε Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος. Τι σχέση έχει η εκκλησία με την Εθνική Τράπεζα;
    Αυτό είναι κάτι που μπορεί να το απαντήσει πρωτίστως ο βασικός μέτοχος (οικογένεια Rothchild) και δευτερεύουσης η Εκκλησία της Ελλάδος για πιο λόγο αποδέχτηκε το δικαίωμα αυτό. Σίγουρα κάτι θα υπάρχει που εμείς δεν γνωρίζουμε. Τα συμπεράσματα δικά σας.

  4. ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ – ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ Ακόμα κι αν η Εθνική Τράπεζα παραδεχθεί ότι χρωστάει ένα τέτοιο ποσό στον κ. Α. Σώρρα, το οποίο συνολικά φτάνει στα 30 τρις ευρώ, πού θα βρει τα χρήματα να του τα δώσει;
    Σε κάθε περίπτωση, τα χρήματα υπάρχουν για να δοθούν. Τα χρήματα αυτά όμως βρίσκονται «σκόρπια» πάνω στον πλανήτη και σε τσέπες, που ποτέ δε θα έπρεπε να βρίσκονται κατά τη διάρκεια των 80 τελευταίων ετών. Η Εθνική Τράπεζα από μόνη της προφανώς δεν έχει τόσα χρήματα, όμως η εγγυήτρια τράπεζα, στην προκειμένη περίπτωση η τράπεζα της Γαλλίας, που μετονομάστηκε ως η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, οφείλει να βρει τον τρόπο να το πράξει ως βασική και νόμιμη υποχρέωσή της.

  5. ΔΩΡΕΑ – ΦΟΡΟΣ 27 ΔΙΣ
    Τον Αύγουστο του 2011 ο κ. Σώρρας δωρίζει 4 μετοχές σε κάθε έναν από τους δύο μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς (End National Debt, Ellas Never Die). Δωρήθηκαν συνολικά 8 μετοχές. Η δωρεά κατατίθεται με αριθμό πρωτ. 20459/25-08-2011 στην Γ’ ΔΟΥ Πατρών η οποία ενημερώνει εγγράφως pdf το Υπουργείο Οικονομικών και αναμένει οδηγίες.
    Έπειτα από έγγραφη επικοινωνία με τη Γενική Διεύθυνση Φορολογίας Κεφαλαίου του Υπουργείο Οικονομικών η Γ’ ΔΟΥ Πατρών μας γνωστοποιεί ότι ο προβλεπόμενος φόρος δωρεάς που πρέπει να καταβληθεί, σύμφωνα με το Ν. 2961/2001, ανέρχεται στο ποσό των 13.572.959.576,71 ευρώ (για την δωρεά των 4 μετοχών). Συνεπώς ο συνολικός φόρος και για τις 8 μετοχές είναι 27.145.919.153,42 ευρώ.

  6. ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΜΕΤΟΧΩΝ
    Η αποτίμηση της αξίας των μετοχών της Τράπεζας της Ανατολής (Banque d’ Orient) έγινε από δύο διακεκριμένους Έλληνες καθηγητές Πανεπιστημίων των Η.Π.Α., τον κ. Θεόδωρο Καρυώτη και τον κ. Νικόλαο Γεωργαντζά. Ο κ. Θεόδωρος Καρυώτης είναι καθηγητής Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Maryland και ο κ. Νικόλαος Γεωργαντζάς είναι καθηγητής Συστημικής Δυναμικής στο Πανεπιστήμιο Fordham της Νέας Υόρκης.
    Σύμφωνα με την από 05-08-2011 εκτίμηση του Καθηγητή Θεόδωρου Καρυώτη, pdf η αξία εκάστης μετοχής ανέρχεται στο ποσό των 979.492.628.070$ δολαρίων Η.Π.Α., με ημερομηνία ισοτιμίας 05-08-2011 ΑΝΑ ΜΕΤΟΧΗ, ήτοι σε ευρώ 678.647.978.985,66€
    Σύμφωνα δε με την μεταγενέστερη εκτίμηση του Καθηγητή Νικολάου Γεωργαντζά. pdf Η αξία εκάστης μετοχής, με τη μέθοδο υπολογισμού Runge-Katta ανέρχεται σε ευρώ στο ποσό των 1.084.263.613.139,56€ με ετήσια κεφαλαιοποίηση και στο ποσό των 1.188.197.503.516.28€ με εξαμηνιαία κεφαλαιοποίηση.

  7. ΜΕΤΟΧΕΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ
    ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΔΙΑΘΕΣΗΣ ΜΕΤΟΧΩΝ ΣΕ ΔΥΟ ΜΚΟ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ.

  8. ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
    ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ “ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ” ΚΑΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ROTHSCHILD
    ΙΔΡΥΣΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ”
    ΣΥΓΧΩΝΕΥΣΗ ΤΗΣ “ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” ΜΕ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”
    A. Τίμημα της εξαγοράς
    B. Λογαριασμοί ενεργητικού και παθητικού της Τράπεζας της Ανατολής
    Γ. Ειδική εκκαθάρισης
    Δ. Ανεύθυνον της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος εκ διαχειρίσεως
    Ε. Μέτοχοι της Τραπέζης της Ανατολής. Πληρωμή αυτών.
    ΣΤ. Παράδοσις περιουσίας κ.λπ., της Τραπέζης της Ανατολής
    ΚΑΤΟΧΗ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΕΞΩΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞ’ ΑΥΤΩΝ ΑΞΙΩΣΕΩΝ

  9. ΣΥΝΤΟΜΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ  
    ΠΕΡΙ ΜΕΤΟΧΩΝ  
    ΤΗΣ  
    «ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ»

  10. Τώρα όλοι πέφτουν πάλι από τα σύννεφα. Όταν ανοίξουν και στη Κω τα fb κάποιων Ελληναράδων πάλι θα πέσετε από τα σύννεφα…Πόσα πράγματα και απειλές που εμπίπτουν σε νόμους…

  11. Η δουλειά του Σώρρα είναι να ‘δουλεύει’ τον κόσμο!! Τελικά από ότι φαίνεται έπιασε πολλά κορόιδα!!

  12. οπου βρειτε βοδια που μιλουν ακομα γι αυτον τον γκαγκστερ πετατε τους γιαουρτια τεμπελοσκυλα ειναι που ψαχνουν κοροιδα να τους φανε κανα 50ρικο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ