«Έφυγε» απόψε ο Κώστας Τράκας (Πολυετής η προσφορά του σε Λαγούδι- Ασφενδιού)

4
5533

 

 

«Έφυγε» απόψε πλήρης ημερών στο σπίτι του στο Λαγούδι,  σε ηλικία 91 ετών, ο Κωσταντίνος Τράκας.

Άνθρωπος σύμβολο της εργασίας και της προσφοράς στο κοινωνικό σύνολο.

Προσηνής, ευγενικός, ήρεμος, σοβαρός, αξιοπρεπής, καλός οικογενειάρχης πολύτεκνης οικογένειας (με 8 αξιόλογα παιδιά που όλοι γνωρίζουμε), γείτονας και συγχωριανός.

Τιμήθηκε πριν από τρία χρόνια για την πολυετή προσφορά του ως επίτροπος της εκκλησίας στο Λαγούδι, για περισσότερα από 30 χρόνια (φωτό).

Άλλα τόσα χρόνια (ίσως και περισσότερα) ήταν η προσφορά του στα κοινά του τόπου μας ως Κοινοτικός Σύμβουλος με τον αείμνηστο Αλκιβιάδη Χατζηνικολάου, αλλά και με άλλους Κοινοτάρχες πάντα σε ήρεμο και ενωτικό πνεύμα, για το καλό των χωριών μας.

Η κηδεία του θα γίνει αύριο στις 3μμ στον ΙΝ της Παναγίας στο Λαγούδι που υπηρέτησε πιστά και με χαμόγελο για πάρα πολλά χρόνια (η σορός θα βρίσκεται στον ΙΝ από τη μία το μεσημέρι).

Συλλυπητήρια στους οικείους του.

Καλό ταξίδι κ. Κώστα θα σε θυμόμαστε πάντα ως παράδειγμα προς μίμηση!

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΟΙΩΘΩ ΛΥΠΗ. ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΤΥΧΗ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ. ΚΑΠΟΤΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΜΑΣ ΕΙΧΕ ΠΑΝΤΡΕΨΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΑ ΜΟΥ Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ Ο ΠΑΠΑ ΔΗΜΗΤΡΗΣ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΣΥΝΑΝΤΙΣΕΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ. ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΚΟΝΟΥΝ ΤΗΝ ΟΥΡΑΝΙΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ. ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΑΞΙΕ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΕ ΕΠΙΤΡΟΠΕ. ΚΟΥΡΑΓΙΟ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ.

  2. ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΠΑΡΜΠΑ ΚΩΣΤΑ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ …!!!!
    ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΑΠΗΤΟΥΣ ΜΑΣ ΦΙΛΟΥΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΡΑΚΑ ΚΑΙ ΓΕΩΡΓΙΟ ΤΡΑΚΑ …!!!!!
    ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΙΕ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΑΣ ..!!!!
    ΑΠΟ ΤΟ ΠΛΑΤΥ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ
    ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΑΣ
    ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΗΜ ΓΕΩΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΑΔΑΜ ΓΚΡΟΓΚΟΥ

  3. Καλό ταξιδι αγαπημενε μας φίλε και συμπεθερε.Εγώ προσωπικά σ’αγαπουσα σαν παππού μου.Άνθρωπος με όλη την σημασία της λέξης και αξιος οικογενειαρχης.Εφυγες και πηγες κοντά στον παππού και την γιαγιά που ησασταν τόσο αχωριστοι φιλοι.Καλή αναπαυση και θερμά συλλυπητηρια σε όλη την οικογένεια.

  4. ΚΑΛΗ ΑΝΑΠΑΥΣΗ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ.ΤΕΤΟΙΟΙ ΓΝΗΣΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ