ΘΛΙΨΗ: «Έφυγε» ο Δημήτρης Αθανασίου

6
3218

Μεγάλη θλίψη σκόρπισε στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του αγαπητού συμπολίτη μας Δημήτρη Αθανασίου σε ηλικία 79 ετών, από παθολογικά αίτια.

Άνθρωπος δημιουργικός και ανοιχτόμυαλος, ιδιοκτήτης του ξεν. «Παύλος» στην Κω, υπήρξε από τα ιδρυτικά μέλη της Ένωσης Ξενοδόχων Κω.

Εκτός από το νησί του η μεγάλη του αγάπη επίσης ήταν η θάλασσα (εργάστηκε για χρόνια στα Καράβια ως Γ’ μηχανικός) στήριξε από τα πρώτα βήματά της την Δημοτική Μαρίνα Κω της οποία διετέλεσε Αντιπρόεδρος την προηγούμενη δημοτική περίοδο.

Ήταν παντρεμένος με την Μαρία Μαρκόγλου με την οποία απέκτησε δύο πολύ αξιόλογα παιδιά.

Το τελευταίο αντίο θα είναι αύριο Πέμπτη στις 2μμ στον ΙΝ του Αγίου Παύλου Κω (η σορός θα βρίσκεται εντός του Ναού από τη 1μμ).

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στους οικείους του

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από ψηλα να βλέπεις το ατελειωτο εργο που αφησες στην μαρινα.Ολα τα διέλυσαν τωρα.

  2. Ποσο …ακας πρέεπει να είσαι ρε μεγάλε που χρησιμοποιείς το θανατο ενος ανθρώπου για να στάξεις χολή για πολιτικους λόγους και για κάτι μαλιστα που δεν ισχύει καν… Είμαστε αξιοι της μοιρας μας…. Και στα λέει κάποιος που δεν ανηκει πουθενα πολιτικα και δεν κρινει τους ανθρωπους από το τι ψηφίζουν, αλλά από το τι βλέπουν…Συλληπητήρια στους οικείους του ανθρώπου.

  3. Αφήστε τα πολιτικά στην άκρη και σεβαστείτε την μνήμη του ανθρώπου. Καλό παράδεισο να έχει και συλλυπητήρια στην οικογένεια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ