ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Οι εκδηλώσεις μνήμης της Γενοκτονίας του Μικρασιατικού Ελληνισμού στην Κω

7
1522
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Με τη δέουσα επισημότητα τιμήθηκε η ημέρα μνήμης της Μικρασιατικής καταστροφής και της γενοκτονίας των Ελλήνων της μικράς Ασίας σήμερα στην Κω, με Δοξολογία που έγινε προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Αγκύρας κ. ιερεμία πλαισιωμένου από τον ιερό κλήρο της πόλης, στον παλιό Μητροπολιτικό Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου του Αρρεναγωγείου

Παρουσία πολιτικών και στρατιωτικών αρχών, του Αναπληρωτή Δημάρχου Δ. Γερασκλή, του Περιφ. συμβούλου Δ. Χαματζόγλου,  του Διοικητή της 80 ΑΔΤΕ, Ταξίαρχου Λ. Ναζίφη, των υπολοίπων Διοικητών των Σωμάτων Ασφαλείας και εκπροσώπων φορέων.

Ο καθηγητής κ. Θεόφιλος Μουζουράκης, ανέγνωσε τον πανηγυρικό της ημέρας.

Ακολούθησε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων, από τις πολιτικές και στρατιωτικές αρχές στο μνημείο των ηρώων.

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. και την ιδια στιγμη στην πλατεια εευθεριας κυμματιζουν πανο με την τουρκικη σημαια και το αφιερωμα στον τουρκικο κινηματογραφο,θα προσελθουν γνωστοι κωοι μουσουλμάνοι που δεν ντρεπονται να φωτογραφίζονται με την αφισα του κεμαλ.Να τους στηρίζετε και αυτους και τον δημαρχο για την τουρκικη εκδηλωση.

    • ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ,ΟΠΟΤΕ Η ΠΡΟΣ ΣΤΙΓΜΗΝ ‘ΚΑΚΙΑ’ ΠΟΥ ΔΙΑΠΟΤΙΣΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΗ.Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΤΕΧΝΗ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΘΑ ΦΙΛΟΞΕΝΟΥΣΑΜΕ ΕΝΑ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΑΛΛΗΣ ΧΩΡΑΣ,ΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΕΒΑΣΜΟ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΦΑΝΣΕΙΣ ΥΠΕΡΜΕΤΡΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ,ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΠΑΙΔΕΙΑΣ!ΕΝΑ ‘ΚΟΠΑΔΙ’ΤΟ ΛΑΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΖΕΙ ΜΕ ΠΑΡΩΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ ΤΑ ΜΙΣΑ ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ.ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΔΑΣΚΟΥΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ,ΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΜΑΣ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ «ΚΑΒΑΛΑ»ΤΗΝ ΕΥΓΕΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΩΣ ΛΑΟΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΝ Η ΩΡΑ ΤΟ ΚΑΛΕΣΕΙ(Ω ΜΗ ΓΕΝΝΗΤΟ) ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΝΑ ΣΗΚΩΝΟΥΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΜΗΜΕΝΑ ΛΑΒΑΡΑ!ΤΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΜΙΑ ΑΦΙΣΣΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΒΕΒΗΛΩΣΕΙ.

    • ΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΔΙΔΑΣΚΕΙ «ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ»…

    • 1)Ένας λαός που ακόμα αισθάνεται την ανάγκη να γιορτάζει μια σφαγή αθώων ανδρών και γυναικόπαιδων σφάζοντας αρνιά και αφήνοντας το αίμα τους να κυλά στους δρόμους της Σμύρνης και να ρέει στο λιμάνι, είναι ένας λαός που του έχουν εσκεμμένα στερήσει το φως. Ο σκοταδισμός είναι το πρώτο εργαλείο χειραγώγησης, μαζί δε με την έλλειψη παιδείας σε όλα τα επίπεδα είναι ο πλέον θανατηφόρος συνδυασμός αφού έχει κινητήρια δύναμη τον φανατισμό. Οι όποιες φωνές που πρέσβευαν κάτι διαφορετικό κατά καιρούς, ‘σιγούσαν’ η άλλαζαν τόπο διαμονής, κυνηγημένες. Η φωτογραφία του Κεμάλ αντιπροσωπεύει για τους συμπολίτες μας ότι αντιπροσωπεύει και για μας ο Ελευθέριος Βενιζέλος.

  2. συντομα θα ενεργοποιηθει η συμφωνια Σημητη – Παγκαλου με τους τουρκους και τα δωδεκανησα θα ενωθουν με την τουρκια. εκτος κι αν προλαβει και τα δωσει πριν , ο συντροφος Κοντζιας

  3. ΒΡΕ ΞΥΠΝΑΤΕ! ΕΡ ΧΕΤΑΙ ΑΡΜΑΓΕΔΩΝ ΜΕ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΠΟΥ ΚΟΥΒΑΛΑΜΕ! ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΒΑΚΟΥΦ ΕΚΒΙΑΖΕΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΠΑΓΓΕΛΑΤΙΚΗ ΣΤΕΓΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΟΤΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΤΖΑΜΙ ΣΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΆΦΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΣΕΙΣΜΟ ΚΑΙ ΔΗΘΕΝ ΔΕΝ ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΝΕΤΑΙ???;;;;;;;;;;;; ΞΥΠ ΝΑΤΕ……!!!!!!!

  4. 2)Η μεγάλη διαφορά είναι ότι εδώ δεν φοβάται κανείς να φωτογραφηθεί με τον Κεμάλ,ούτε τρέμει να την δημοσιοποιήσει! ‘Έχετε δει ποτέ την φωτογραφία κάποιου Έλληνα με τον Βενιζέλο δημοσιοποιημένη σε κάποιο μέσο της γείτονος? Οι διαφορές είναι τεράστιες και κάθε μια από αυτές είναι τιμητική για μας!
    Μην φανατίζεστε..η οργή δεν είναι ποτέ καλός σύμβουλος! Είμαστε Έλληνες, αυτό και μόνο κάνει όλες τις διαφορές μαζί. «…και γω λαός και συ λαός, εγώ Χριστό και συ Αλλάχ,όμως κ’οι δυό μας αχ και βαχ!»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ