Αρχική Ειδήσεις Φήμες ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σήμερα το πρωί στη λίμνη Πυλίου

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Σήμερα το πρωί στη λίμνη Πυλίου

14
4622

Σήμερα το πρωί στη λίμνη Πυλίου, αύριο στην αυλή μας !!!

Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, παπούτσια, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση
Η εικόνα ίσως περιέχει: δέντρο, υπαίθριες δραστηριότητες, νερό και φύση
+2
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

14 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν πεις ότι τα έκαναν η πρόσφυγες θα είσαι ρατσιστής.. δεν έχουν αφήσει πράμα στον κάμπο.το Πυλί μια αναρχία με μετανάστες Βούλγαρογιφτους με τα αυτοκίνητα παρκάρουν όπου θέλουν τα λεωφορεία δεν μπορούν να στρίψουν προς αμανιου τρέχουν μες στο χωριό ένα εσχος!!!

  2. Κανένας δεν ασχολείται μ ε το θέμα πια,επειδή κάποιοι συμβιβάστηκαν οικονομικά και το θέμα δεν πουλάει...

    καμιά ενημέρωση πόσους έχουμε,γιατί βγαίνουν έξω και πάνε παραλίες τις νύχτες,γιατί σκανάρουν ολόκληρες περιοχές,με περιπολίες.Κρίμα γιατί τα πράγματα πάνε χειρότερα…η κ.Σβύνου δεν μιλά για την αδήλωτη εργασία των Πακιστανών πιο πάνω που τους παίρνουν απ το Χοτ Σποτ και σερβίρουν σαν σκλάβοι όλες τις ώρες.

  3. Στο Παλιό Πυλι ανεβαίνουν ομάδες αλλοδαπών με σακίδια στην πλάτη.Μέσα έχουν κατσαρόλες και ρύζι. Πιάνουν αρνιά και κατσίκια τα σφάζουν επιτόπου ανάβουν φωτιά μέσα στο δάσος και σαν να μην τρέχει τίποτα κάθονται και τρώνε. Οι κτηνοτρόφοι τί φταίνε να χάνουν τα ζώα τους;Κάποιος πρέπει να ενημερώσει τους μετανάστες και τους πρόσφυγες ότι δεν μπορούν να κάνουν ότι θέλουν.Εκτός από δικαιώματα έχουν και υποχρεώσεις. Μια από αυτές είναι να σέβονται τη χώρα που τους φιλοξενεί, τους ταΐζει. ,τους παρέχει στέγη και τους δίνει κάθε μήνα επίδομα.

  4. Να ντρεπόμαστε λέω εγώ. ….κρίμα τα παντελόνια που φορούν όλοι οι Άντρες μας οι Πυλιωτες γιατί μας κλέβουν μας κοροϊδεύουν έχουν πνίξει το χωριό μας και δεν κάνουν τίποτα. ,,παρά μόνο τους νοιάζει πως να κοτσομπολεψουν Και να πιουν καμία φραπέδια .,….καθίστε άντρες μας να σας κάνουμε αέρα στα αρχ.,.,,και οι υπολοιποι σαφως άντρες μας του υπολοίπου νησιού που πια δεν είναι δικό τους θέμα λέει χαχαχα αλλά του Πυλιου? Συγχαρητήρια βρε για τους άντρες που έχουμε. .,αρε καλυμνιοι που σας χρειάζεται. …μόνο αν σας πειράξουν κανένα παιδί θα αναστατωθητε βρε;;;;;ας ξεσηκωθούμε το θέμα είναι όλου του νησιού και όχι του Πυλιου…..

  5. Αντε βρε βοδια που τα εχετε κονομησει εκει στο πυλι την 400αρα οι μεταναστες εκει σας την αφηνουν οποτε και
    Κ**λο να ζητησουν δωστε τους!χαχαχα!οσο για τις γυναικες που διαμαρτυρονται δεν ειναι και οι πιο αγιες εκει στο πυλι χρονια πιο το ξερουμε αυτο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ