Νοσοκομείο Κω: Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικής Ιατρού Μαιευτικής-Γυναικολογίας και μόνιμου διοικητικού υπαλλήλου

7
5810

Θέμα: «Ορκωμοσία και Ανάληψη Καθηκόντων Επικουρικής Ιατρού Μαιευτικής-Γυναικολογίας και μόνιμου διοικητικού υπαλλήλου κατηγορίας ΔΕ στο ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ»»

Το Γενικό Νοσοκομείο – Κέντρο Υγείας Κω «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟΝ» στο πλαίσιο της συνεχούς ενημέρωσης του κοινού ανακοινώνει ότι σήμερα Τρίτη 7 Αυγούστου 2018 ανέλαβε καθήκοντα η Ιατρός Χρυσούλα Αντωνίου ειδικότητας Μαιευτικής-Γυναικολογίας αφού προηγουμένως υπεγράφη η σχετική σύμβαση εργασίας από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε παρουσία της Αν. Διευθύντριας Ιατρικής Υπηρεσίας κας Διονυσίας Διονυσοπούλου και του συναδέλφου της Επιμελητή Α΄ Μαιευτήρα-Γυναικολόγου κ. Γεώργιου Πάτρη. Η σύμβαση εργασίας είναι τριετούς διάρκειας πλήρους και αποκλειστικής απασχόλησης.

Επίσης την Τετάρτη 1η Αυγούστου 2018 ορκίστηκε και ανέλαβε καθήκοντα ο μόνιμος διοικητικός υπάλληλος κατηγορίας ΔΕ κ. Παναγιώτης-Αχιλλέας Τσομπανάκης. Η ορκωμοσία έγινε από τον Αν. Διοικητή κ. Νεκτάριο Γεωργαντή παρουσία του προϊσταμένου του Τμήματος ανθρωπίνων πόρων κ. Νικόλαου Ζαμάγια. Ο υπάλληλος τοποθετήθηκε στην οικονομική υπηρεσία του νοσοκομείου.

Σημειώνουμε ότι Τακτικά εξωτερικά ιατρεία γυναικολογίας-μαιευτικής πραγματοποιούνται κάθε Δευτέρα, Τετάρτη, Πέμπτη, και Παρασκευή με ραντεβού. Για τον προγραμματισμό των ραντεβού οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν όλο το 24-ωρο στο 1535 – το αυτόματο σύστημα της Πύλης για την Υγεία – ενώ παράλληλα μπορούν να χρησιμοποιούν και την διαδικτυακή σελίδα στην διεύθυνση http://www.1535.gr όπου έχουν την επιπλέον δυνατότητα να επιλέξουν την ημερομηνία και την ώρα που τους εξυπηρετεί.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΝ-ΚΥ ΚΩ «ΙΠΠΟΚΡΑΤΕΙΟ»

ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΡΥΣΟΥΛΑ ΜΓ ΚΩ

ΔΕ-Διοικητικού Τσομπανάκης

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φιγούρα και επίδειξη χωρις ντροπή σε βλάκα λαό Αυτό τους λείπει

    Όταν η υγεία γίνεται μέσον φιγούρας και επίδειξης και οχι αγάπης για τον συνάνθρωπο ειδικά αυτούς που δεν έχουν δυνατότητες οικονομικές. Ένα νοσοκομείο που εξυπηρετεί 300.000 το καλοκαίρι δεν εχει παιδίατρους με εμπειρία στα επείγοντα και βασίζεται στην εθελοντική προσφορά καρδιολόγων που οι περισσότεροι δεν εχουν νοσοκομειακή εμπειρία επιγόντων περιστατικών και οι ηλίθιοι της κεντρικής διοίκησης σπαταλούν δεκαπλάσια ποσά για μεταφορές με αεροπλάνα ρισκάροντας τη ζωή του ασθενή και ταλαιπωρώντας συγγενείς. Φιγουρατζήδες για γέλια. Φυσικά και εμείς ο ηλίθιος λαός που δεν αντιδράμε

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.