Ατύχημα τα ξημερώματα απέναντι από το νοσοκομείο Κω| Ένα μπάγκι ξέφυγε από την πορεία του και παραλίγο να μπει σε κατάστημα…

8
38045

Ξημερώματα Παρασκευής ένα buggy έφυγε από την πορεία του και βρέθηκε πάνω σε κατάστημα (το πεζοδρόμιο του έκοψε τη φόρα και δεν μπήκε μέσα από τη βιτρίνα) στη γωνία Ελ. Βενιζέλου και Μητροπόλεως στη γωνία απέναντι από το Νοσοκομείο Κω.
Η Πυροσβεστική υπηρεσία Κω  επενέβη άμεσα να απεγκλωβίσει τον οδηγό (δέντρο, σίδερα) ενώ το προσωπικό του ΕΚAB τον διακόμισε σοβαρά τραυματισμένο στο Νοσοκομείο Κω (όπου διασωληνώθηκε και επρόκειτο να διακομιστεί κεντρικά).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το πιο γρήγορο service σε ένα λεπτό είχε φτάσει στο υπερσύγχρονο νοσοκομείο μας.καινουργιος θα φύγεις από εκεί μεσα

  2. πρέπει να είναι η πιο σύντομη διαδρομή για τραυματία παγκόσμια πρωτοτυπία χεχε 😂 περαστικά και προσοχή όταν πίνετε αλκοόλ μην οδηγείτε.

  3. Το βράδυ της Πέμπτης, πήγα στο Νοσοκομείο μας με οξύ κοιλιακό και θωρακικό πόνο.Με βοηθησαν με τον καλύτερο τρόπο, με πολλή ευγένεια,έγιναν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις και αφού με φρόντιζαν όλο το βράδυ,με άφησαν να φύγω το πρωί, χωρίς πόνους πλέον.Ημουν εκεί όταν διακομίστηκε ο άτυχος τουρίστας.Ετρεχε όλο το προσωπικό,να τον φροντίσει, με μεγάλη υπευθυνότητα και προσήλωση στο έργο τους.Γνωριζω για τις ελλείψεις του Νοσοκομείου, όμως το προσωπικό είναι αξιέπαινο και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για το αξιόλογο έργο τους.Και τους ευχαριστώ πολύ που με βοήθησαν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ