ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Τα 95α γενέθλια της Άννας μας! Ακούραστη μέχρι τη 1:00 το βράδυ, δέχθηκε την αγάπη όλων & τραγούδησε αρκετά («το κατά δύναμιν…» όπως λέει η ίδια)

5
2573
Ο χρήστης Ioannis Koutroumanis είναι με τους Φαίη Κουτρουμάνη και ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΕΤΟΣ.

Χθες το βράδυ περάσαμε πολύ όμορφα,γιορτάσαμε τα γενέθλια της Κας Άννας μας!!

!Ακούραστη μέχρι τις 1:00 το βράδυ,δέχθηκε την αγάπη όλων και τραγούδησε αρκετά τραγούδια (το κατά δύναμιν…όπως λέει η ίδια) για να ευχαριστήσει και να επιστρέψει,κατά κάποιον τρόπο όλη αυτήν την αγάπη που εισέπραξε. Ο σκοπός μας επετεύχθει!!!

Καταφέραμε και της δώσαμε μεγάλη χαρά…χάρηκε πραγματικά αλλά και συγκινήθηκε γνωρίζοντας ανθρώπους που δεν είναι από τα Δωδεκάνησα και μάλιστα νέους που ήξεραν τα τραγούδια της να της εκφράζουν την εκτίμηση και τον θαυμασμό τους!Να ευχαριστήσω εκ μέρους της Κας Αννας,αλλα και προσωπικά τον δημοσιογράφο και μουσικό παράγωγο κ.Γιώργο Τσάμπρα με την όμορφη οικογένεια του που μας τίμησαν για μια ακόμα φορά με την παρουσία τους!Τον π. Αθανάσιο Αθανασίου από τον Ορχομενό που έδωσε ιδιαίτερο χρώμα στην χθεσινοβραδινή μας παρέα τραγουδώντας για την Κα Αννα μας!

Και τον φίλο μας Χρυσόστομο Μανιά απο την Ιθάκη που η παρουσία του στα γενέθλια της Κας Αννας ήταν μια όμορφη έκπληξη για όλους μας!Φυσικά θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά όλους του φίλους μου που ανταποκρίθηκαν σε αυτήν την πρόσκληση και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος που παρά τις υποχρεώσεις που είχε ο καθένας αλλά και την κακοκαιρία που προέκυψε, έδωσαν συνειδητά το παρόν τους!!!

Στο τέλος,εκ μέρους της κας Αννας προσφέρθηκε ένα μικρο δώρο για τους φίλους,που στο μεγαλύτερο μέρος η ίδια είχε επιμεληθεί ως αναμνηστικό αυτής της βραδιάς,ένα CD,μια φωτογραφία με χειρόγραφη αφιέρωση και τέσσερα φωτοαντίγραφα χειρογράφων της από τα »Θέματα»(Η Μάνα-Ο χρόνος και οι εποχές-Εγώ και η Εφη μου-Εργαζόμενη γυναίκα.)

Κυρία Αννα μας,αγαπημένη μας…να σε έχει ο Θεός καλά να γιορτάσουμε για πολλά χρόνια ακόμα τα γενέθλια σου! Ο καλός Θεός σε άφησε και θα σε αφήσει ακόμα να χαρείς…γιατί εκείνος ξέρει καλά πόσο μεγάλο και καλόν αγώνα έκανες στην στη ζωή σου.

Φωτογραφία του Ioannis Koutroumanis.
Φωτογραφία του Ioannis Koutroumanis.
Φωτογραφία του Ioannis Koutroumanis.
Φωτογραφία του Ioannis Koutroumanis.
Φωτογραφία του Ioannis Koutroumanis.
+3

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ένα ολόκληρο νησί δεν μπορεί να συντηρήσει τη ζωντανή παράδοση που αντιπροσωπεύει η Άννα. Κατά τα άλλα «η Άννα μας» επιβιώνει με την καλοσύνη των ξένων! Ντροπή και υποκρισία!!!

  2. Όντως φίλε μου ντροπή και υποκρισια ακριβώς όπως τα λες είναι! Η Άννα είναι ένα άτομο που σεβονται ακόμα και οι πέτρες και έπρεπε να την φροντισουμε τώρα που το έχει ανάγκη.Η Άννα μας ανήκει και πρέπει να βρίσκεται στην Κω.Συγχαρητηρια στους ανθρώπους που την αγκαλιασαν και την προστατεψαν αλλά θλιβομαι αφανταστα για την δικη μας συμπεριφορά προς εκείνη.

  3. πειτε μας εσεις που τα γραφετε αυτα ξερετε που ειναι το σπιτι της Αννας ή κανετε αντιπολιτευση??? Δεν εχουν να κανουν ολα με την κ@λοπολιτικη κυριοι!

  4. ;;; Ό,τι του φανεί του …! «Αρχικά»…προσπάθησε να κατανοείς ό,τι διαβάζεις και μετά να σχολιάζεις. Ποιος μίλησε για πολιτική; Στην ανθρωπιά αναφερόμαστε, μπόχαλε!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ