Συγκίνησε και μας ταξίδεψε το μουσικοχορευτικό αφιέρωμα στην αξέχαστη Άννα Σαρρή Καρμαμπεσίνη στο θεατράκι Ευαγγελίστριας με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της

5
10238
Συνεργάτης aegeanews.

Ένα ιδιαίτερο και πολύ συγκινητικό αφιέρωμα-μνήμης στην αξέχαστη μεγάλη παραδοσιακή μας ερμηνεύτρια Άννα Σαρρή Καρμαμπεσίνη με αφορμή τα 100 χρόνια από τη γέννησή της διοργάνωσε με επιτυχία και μεγάλη προσέλευση ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής «Αρίων», σε συνεργασία με το ΔΟΠΑΒΣ, το βράδυ της Κυριακής 11 Ιουνίου στο Θεατράκι Ευαγγελιστρίας.
Η εκδήλωση με τίτλο «Εις υγεία της παρέας» περιελάμβανε ένα πολύ όμορφο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα που μας ταξίδεψε ονειρικά με
την  Καίτη Κουλλιά στο τραγούδι, τον Κυριάκο Παππούλη στο βιολί και το τραγούδι, τον  Ιπποκράτη Πατάκο στο λαούτο και το τραγούδι, τη Χριστίνα Κουκή στο σαντούρι και την Άννα Νικητιάδη στα κρουστά.
Χόρεψαν τα χορευτικά τμήματα του συλλόγου «Αρίων».
Την εκδήλωση προλόγισε ο Γιάννης Μαστόρος ενώ σύντομο χαιρετισμό απηύθυνε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Σέβη Βλάχου. Ο συνταξιούχος Δάσκαλος Νίκος Ιερομνήμων ανέφερε λίγα λόγια  για τη ζωή της σπουδαίας μας παραδοσιακής ερμηνεύτριας Άννας Σαρρή -Καραμπεσίνη.

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ουτε ενας της αντιπολιτευσης να τιμηση την αξεχαστη καρμαμπεσινη.ΝΑΙ!!! ετσι και εμεις θα σας ξεχασουμε.——-💨 ΜΑΥΡΟΟΟΟΟΟΟΟ στην αντιπολιτευτση.

  2. Εμπορευματοποίηση της μνήμης μιας γνήσιας Αντιμαχειτησας χωρίς Αντιμαχειτες. Αυτοί είστε. Ντροπή.

    • εμπορευματοποίηση και εμπόριο δεν υπήρξε, μάθε ελληνικά. Επιπλέον ένας καλλιτέχνης τέτοιου βεληνεκούς όπως η Καραμπεσινη δεν έχει σύνορα, ντροπή στα μούτρα σου.

  3. Ντροπή και μόνο ντροπη να κάνεις αφιέρωμα στην Άννα Καραμπεσινη και να μην το κάνεις σε ένα χώρο στην Αντιμαχεια ..
    Ζήτημα να είχε 20 Αντιμαχειτες και αυτοί πήγαν επειδή χόρευαν κάποιοι συγγενείς τους..
    Μεγάλο φάουλ κύριοι

  4. Κατσε και οργανωσε εσυ μια εκδηλωση για αυτην την μεγαλη καλιτεχνιδα και κανε την οπου θελεις. Κανενας απο την Αντιμαχεια δεν το σκεφτηκε ή δεν το τολμησε να κανει κατι τετοιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ