Τα εγκαίνια του Γραφείου της Ένωσης Αποστράτων Κω (Φωτό & Βίντεο)

11
1079

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Χοροστατούντος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Κώου και Νισύρου κ.κ Ναθαναήλ και παρουσία εκπροσώπων των αρχών (μεταξύ άλλων του Διοικητού της 80 ΑΔΤΕ Ταξίαρχου κ. Σεργεντάνη, του Διοικητή του ΝΑΣ ΚΩ κ. Καρδαρά και της Περιφερειακής Συμβούλου Ευρυδίκης Νάκη αλλά και πλήθος απλού κόσμου, η Ένωση Αποστράτων των Ενόπλων Δυνάμεων, εγκαινίασε σήμερα το πρωί το γραφείο της στο κέντρο της πόλης της Κω.

Μετά το πέρας του αγιασμού ο Μητροπολίτης κ.κ. Ναθαναήλ απηύθυνε σύντομο χαιρετισμό τονίζοντας τη σημαντική συμβολή των ενόπλων δυνάμεων, στις δύσκολες μέρες που βιώνει η πατρίδα μας. Χαιρέτησε το έργο τους, και ευχήθηκε καλή δύναμη στους αποστράτους λέγοντας χαρακτηριστικά ότι οι Σπαρτιάτες πολεμούσαν μέχρι τα 70 τους έτη και έπειτα εγκατέλειπαν την πρώτη γραμμή όχι για τι δεν ήταν μάχιμοι αλλά γιατί έπρεπε να συγκροτήσουν την γερουσία και να βοηθήσουν την Πατρίδα από άλλο πόστο έτσι πρέπει να κάνετε και εσείς να συνεχίσετε να υπηρετείτε την Πατρίδα από το πόστο που έχετε τώρα και είστε ακόμη ενεργοί. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Γιωργος Σταυρου ο οποίος στο σύντομο λόγο του τόνισε ότι αφορμή για την δημιουργία του νέου Γραφείου στάθηκε το γεγονός ότι η Ρόδος (όπου βρίσκονται τα γραφεία της Ένωσης Αποστράτων Δωδεκανήσου) είναι πολύ μακριά και δεν ήταν εφικτό να έχουν κάποια επαφή με το Γραφείο οι Απόστρατοι που κατοικούν στην Κω γι’αυτό και ιδρύθηκε το νέο γραφείο ώστε να μπορούν οι απόστρατοι της Κω να έχουν πρόσβαση σε δικό τους γραφείο. Αξίζει να σημειωθεί ότι για την υλοποίηση της ιδέας των νέων γραφείων χρειάστηκε αρκετή προσωπική ενασχόληση από την πλευρά των αποστράτων, αλλά καθοριστική ήταν επίσης και η συμβολή αρκετών επιχειρηματιών του νησιού μας αλλά και φίλων όπου με την οικονομική και όχι μόνο συνεισφορά τους κατάφεραν να βοηθήσουν ώστε να γίνει πράξη η ιδέα αυτή. Ο κ. Σταύρου ευχαρίστησε ιδιαιτέρως για την συνεισφορά τους, τους κυρίους Κυπριώτη και Παπαδάκη.

Από την τελετή δεν θα μπορούσε να λείπει και ο ίδιος ο πρόεδρος της Πανελλήνιας ΕΑΑΣ υποστράτηγος ε.α Ευάγγελος Δανιάς ο οποίος τίμησε με την παρουσία του την σεμνή τελετή των εγκαινίων των νέων γραφείων στην Κω.

11 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!! ΤΙΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΕΝΔΟΞΗ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ ΓΙΑ 30 ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΤΗ!!! Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ!!! ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ!!! ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!

    • Πόσοι είναι πραγματικά αυτοί που τίμησαν την πατρίδα και την σημαία;

      Οι περισσότεροι συνταξιούχοι με είκοσι εικοσιπέντε χρόνια που τους πληρώνουμε εμείς οι πραγματικοί εργαζόμενοι…

    • ΑΠΟΡΙΑ;;; Γιατί φαγώθηκαν για γραφεία και δεν συστεγάζονται με την ΧΡΗΣΗ ΑΥΓΗ;;;

      Οι περισσότεροι από αυτούς την ίδια ιδεολογία έχουν και γυαλίζει το μάτι τους. Κανένα Κώος, που βρέθηκα όλοι αυτοί και παρέμειναν στην Κω αφήνοντας τα χωριά τους;

  2. Συγχαρητήρια σε όσους αγωνίστηκαν και πέτυχαν με την επιμονή τους το δίκαιο αίτημα ίδρυσης γραφείου παραρτήματος της ΕΑΑΣ στην Κω.

    • Γραφείο για να παίζουν τάβλι, πολύ δούλεψαν για να ζητάνε και άλλα...

      Στην ζωή χρειάζεται να σε εκτιμούν και οι συνάνθρωποι σου και να σας δείχνουν ότι κάποιοι πρόσφεραν και είναι αναγκαίοι για το κοινωνικό σύνολο. Δυστυχώς οι περισσότεροι από αυτούς έχασαν τα γαλόνια και δεν τους δίνουν πια καμιά σημασία κανένας.

  3. Τα ταγματα ασφαλειας επανασυσταθηκαν. Τελικα η σπορα των ηττημενων του 2 παγκοσμιου πολεμου ετοιμαζεται για την τελικη αναμετριση.

  4. εσεις που κατηγορειτε τους στρατιωτικους ας ετοιμαστειτε.τα χειροτερα ερχονται

    αλλα εσεις κοιμοσαστε ακομα.

    • Όπως και το 1974, θα είναι οι πρώτοι που θα διώξουν τις οικογένειες τους και θα την κοπανήσουν...

      Στις παραλίες και τα φυλάκια οι Κώοι της επιστράτευσης και οι γαλονάδες πίσω στα σίγουρα.

  5. ΣΤΗΝ ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΒΥΘΗΣΑΤΕ ΤΟ ΧΟΡΑ. ΕΙΜΟΥΝ ΠΥΡΙΝΑΣ ΣΤΟ 543.ΜΕ ΕΒΑΛΕ Ο ΑΝΤ/ΧΗΣ ΓΡΙΒΑΣ ΣΤΗΝ ΠΥΛΗ, ΓΙΑ ΓΡΗΓΟΡΗ ΤΑΥΤΟΠΟΙΗΣΗ.18 [ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ[ ΓΝΩΣΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΙΩΝ ΕΙΧΑΝ ΦΥΓΕΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΑΛΟΣ ΠΡΙΝ2 ΜΕΡΕΣ ΑΛΟΣ 3.ΕΓΩ ΕΠΑΙΡΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΟΓΡΙΒΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ. ΑΠΟ ΤΟ 282 ΛΕΙΠΑΝΕ 63 ΑΤΟΜΑ.[ ΠΑΤΡΙΩΤΑΚΙΑ ΜΑΣ].ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ.ΕΙΧΑΝ ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ.ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΘΕΛΩ ΑΝΤΙΓΡΑΦΩ ΤΗΣ ΛΙΣΤΑΣ.ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΞΗΛΩΣΟΥΝ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΡΗΤΗ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΛΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΗ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΔΟΣΥΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΜΟΡΦΗΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΠΟΒΡΑΣΜΑΤΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΣΩ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΑΡΜΑ ΤΟΥ ΓΡΙΒΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟ.ΜΑΣ ΚΑΛΕΣΕ ΣΤΗΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΑΝΑΦΟΡΑ.ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΠΛΙΣΑΤΕ. ΑΣΦΑΛΙΣΑΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΚΑΙ ΠΟΛΥΒΟΛΑ.ΣΙΓΗ ΑΣΥΡΜΑΤΟΥ. Κ ΙΛΑΡΧΕ ΥΨΩΣΑΤΕ ΤΗ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΑΡΜΑ ΜΟΥ.ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΑΚΥΡΙΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΑΡΜΑΤΑ ΣΑΣ.ΚΑΙ ΠΗΤΕ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΕΘΝΙΚΟ ΥΜΝΟ. ΤΟΝ ΕΙΠΑΜΕ ΕΠΙ ΤΟΠΟΥ ΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΦΩΝΗΣ ΜΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ