ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με Ν. Μυλωνά, Ι. Ρούφα, Δ. Γερασκλή, Μ. Ζερβό &… Ελύτη – Καζαντζάκη ο Αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο Κω

0
2925

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Αύρα (πολιτικού) πολιτισμού, όπως κάθε φορά δρόσισε την ατμόσφαιρα (παρά τον καυτό ήλιο) στον Αγιασμό του 2ου Γυμνασίου Κω σήμερα στις 11 το πρωί.

Τον Αγιασμό τέλεσε κι εδώ ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, τονίζοντας στον σύντομο χαιρετισμό του την ιδιαίτερη χαρά που νοιώθει όταν επισκέπτεται αυτό το σχολείο.

Ο Πρόεδρος του Δημ. Συμβουλίου Ν. Μυλωνάς μεταφέροντας τις ευχές του δήμου και του δημάρχου απευθύνθηκε στα παιδιά διαβάζοντας… Ελύτη και Καζαντζάκη. Ενώ και η Ι. Ρούφα (συνοδευόταν από τον Γ. Φραγκούλη και τον Α. Κυριάκου) μίλησε από καρδιάς για τα παιδιά ως ελπίδα του αύριο. Επίσης, τις ευχές και τις παραινέσεις του προς τα παιδιά να προσέχουν τους εαυτούς τους και να έχουν αγάπη και αλληλουποστήριξη έδωσε ο Πρόεδρος της Σχ. Επιτροπής Μ. Ζερβός.

Η Διευθύντρια Μ. Μπέτα ευχαρίστησε όλους τους παριστάμενους και έδωσε επίσης τις δικές της προσωπικές ευχές προς τα παιδιά, επισημαίνοντας τους τι πραγματικά μπορούν να αποκομίσουν από το σχολείο που θα κρατήσουν για πάντα μαζί τους (βίντεο).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ