ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Με την προσδοκία για επιστροφή στο ανακαινισμένο κτήριο ο Αγιασμός στο 7ο Δημοτικό στο Πλατάνι Γ. Χαλκιδιός: Ο Περιφερειάρχης θα εξαγγείλει πρόγραμμα σχολικών έργων για την Κω!

0
2790

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ
Σε πολύ ευχάριστη ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε το πρωί ο Αγιασμός στο 7ο Δημοτικό στο Πλατάνι, με την προσδοκία επιστροφής στο ιστορικό ανακαινισμένο κτήριο τον επόμενο μήνα (εκτός απροόπτου).

Τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ, παρουσία του Επάρχου Γ. Χαλκιδιού, του Αντιδημάρχου Η. Σιφάκη και πολλών γονέων.

Στους χαιρετισμούς τους ο Σεβασμιώτατος, ο έπαρχος, ο αντιδήμαρχος και η Διευθύντρια του σχολείου Ε. Κουτσούτη έδωσαν τις ευχές τους για τη νέα σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές με ένα θερμό καλωσόρισμα στα «πρωτάκια».

Αξιοσημείωτη η δήλωση του επάρχου Γ. Χαλκιδιού ότι ο Περιφερειάρχης Γ. Χατζημάρκος έρχεται στην Κω το επόμενο διάστημα για να εξαγγείλει ειδικό πρόγραμμα σχολικών έργων… Ενώ ο αντιδήμαρχος Η. Σιφάκης μοίρασε σε όλα τα παιδιά της πρώτης τάξης (αυτό έγινε σε όλα τα δημοτικά) από μια πολύ όμορφη σχολική κασετίνα (δώρο της σχολικής επιτροπής του δήμου).

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ