Searching For The Lady Of The Lake – Η νέα ταινία μικρού μήκους του συντοπίτη μας σκηνοθέτη Διονύση Μωραΐτη

0
612

Searching For The Lady Of The Lake

Τον Απρίλιο θα πραγματοποιηθούν τα γυρίσματα της ταινίας φαντασίας μικρού μήκους, ΑΝΑΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ.

Είναι μια μαγική περιπέτεια για ένα νεαρό αγόρι που, εμπνευσμένο από τις ιστορίες του βασιλιά Αρθούρου, φεύγει μακριά από το σπίτι του και τους γονείς του, αναζητώντας τη μυθική κυρία της λίμνης. Η ταινία θα γυριστεί  στο Snowdonia National Park, στην Ουαλία καθώς και στην πόλη του Λονδίνου.

Ο προϋπολογισμός μας είναι περιορισμένος, μόλις 1500 λίρες και ελπίζουμε ότι οι 2000 ακόμα που απαιτούνται θα εξευρεθούν από την εκστρατεία μας.

Είμαι σκηνοθέτης. Ο στόχος μου είναι να δημιουργήσω μια νέα εποχή για ποιοτικό φανταστικό κινηματογράφο.  Πρόσφατα μετακόμισα από τα ελληνικά νησιά (Κω) στο Λονδίνο για να σπουδάσω στο κινηματογραφικό σχολείο του Πανεπιστημίου του Westminster.

Ενώ στην Ελλάδα σκηνοθέτησα τρεις ταινίες μικρού μήκους, σε διαφορετικές περιόδους, μιας υπερφυσικής σειράς στο διαδίκτυο και αρκετές διαφημίσεις.

Το όραμά μου για τον φανταστικό κινηματογράφο είναι να αναζωογονήσω το είδος με την αφήγηση που είναι υφαντό με υψηλές αρχές, ακεραιότητα και υποκείμενα μαθήματα που ενσωματώνουν τη διδασκαλία και την έμπνευση με ακαταμάχητο φιλμ, για να αναβιώσει το ρόλο των αφηγητών ως υπεύθυνων δημιουργικών ηγετών.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ, είναι μια σύγχρονη ιστορία που έγραψα, η οποία συνδυάζει το μεσαιωνικό και το σύγχρονο μέσα στον φανταστικό κόσμο ενός παιδιού που ονομάζεται Τομ.

Το αφοσιωμένο «πλήρωμά» μου σε αυτή την προσπάθεια αποτελείται από έξι συμφοιτητές, όλοι εργάζονται χωρίς αμοιβή σε ένα έργο αγάπης για να με βοηθήσουν να υλοποιήσω το όραμά μου.

Ε έναρξη των γυρισμάτων έχει προγραμματιστεί για 3 εβδομάδες στους υπέροχους λόφους, τα δάση και τις λίμνες του Snowdonia National Park στην Ουαλία και μία εβδομάδα στο Λονδίνο, αρχίζοντας από την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου του 2018.

Ο προϋπολογισμός μας αναλύεται για να καλύψουμε τους ηθοποιούς, τα άλογα, τα πανοπλία και τα ενοικιαζόμενα αυτοκίνητα, καθώς και τον τόπο, τα έξοδα ταξιδιού και διαμονής και ένα πολύ σημαντικό μεσαιωνικό σπαθί. Τα πιο σύνθετα γυρίσματα και ένα πρόσθετο κόστος περιλαμβάνουν ένα πλήρωμα μοτοσικλετιστών άνω των είκοσ, ένα άλογο και έναν αναβάτη.

Είναι ένα συναρπαστικό, εντυπωσιακό έργο και έχουμε προχωρήσει ήδη στο σχεδιασμό και την προπαραγωγή, με επίκεντρο κάθε λεπτομέρεια.

Η γενναιόδωρη υποστήριξη σας είναι το τελευταίο κομμάτι του παζλ μας

Σας ευχαριστούμε που μας βοηθάτε να φέρουμε το όραμα στη ζωή μας.

Με βαθειά ευγνωμοσύνη

Διονύσης Μωραΐτης

 

ΔΕΙΤΕ περισσότερα: https://www.indiegogo.com/projects/searching-for-the-lady-of-the-lake-fantasy-drama?utm_campaign=email_contacts_contribution&utm_content=contribute+button&utm_medium=email&utm_source=email_contacts_contribution#/

Showreel – Dionisis Moraitis – Film maker | Cinematographer | Director 2017 https://www.instagram.com/dionisismor…

https://www.youtube.com/results?search_query=%CE%B4%CE%B9%CE%BF%CE%BD%CF%85%CF%83%CE%B7%CF%82+%CE%BC%CF%89%CF%81%CE%B1%CE%B9%CF%84%CE%B7%CF%82

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ