«Έστησαν καρτέρι» από την προηγούμενη μέρα – Τι έδειξαν οι κάμερες για τους δράστες… Έκλεψαν κοσμήματα μεγάλης αξίας

1
6221

Τα πρόσωπα των δραστών καταγράφηκαν καθαρά στις κάμερες ασφαλείας του καταστήματος αλλά και άλλων παρακείμενων καταστημάτων. Ήδη από την ασφάλεια Κω έχουν γίνει πολλές προσαγωγές υπόπτων κι εξετάζεται επίσης το θέμα του «κλεμμένου» (από την οδό Βερροιοπούλου) αυτοκινήτου που χρησιμοποίησαν για τη διαφυγή τους και το οποίο εγκατέλειψαν πίσω από το ξεν. Αναστασία.

Όπως έδειξαν οι κάμερες οι τρεις δράστες είχαν κάνει την εμφάνισή τους και την προηγούμενη μέρα σε παρακείμενο κατάστημα «κόβοντας κίνηση» και σχεδιάζοντας τη διάρρηξη στο κοσμηματοπωλείο στην οδό Κανάρη.

Επίσης, εντύπωση προκαλεί το πόσο ακαριαία έδρασαν. Έσπασαν μέσα σε 30 δευτερόπελπτα το ρολό ασφαλείας με λοστάρια, και στη συνέχεια τις βιτρίνες του καταστήματος κατεβάζοντας τις τζαμαρίες και αρπάζοντας τη «λεία» τους που ήταν κοσμήματα μεγάλης αξίας,μέσα σε ένα λεπτό. Δηλ. η συνολική επιχείρηση κράτησε μόλις 1,5 λεπτό και στη συνέχεια έφυγαν με το κλεμμένο Audi προς την οδό ναυαρίνου (το ΙΧ είχε δηλωθεί κλεμμένο στην αστυνομία, από την προηγούμενη μέρα, από τον ιδιοκτήτη του).

 

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Η Ναυαρίνου και η γύρω περιοχή έχει γίνει άνδρο κακοποιών. Δεν μπορείς να κυκλοφορήσεις εκεί μόλις βραδιάσει γιατί σε βλέπουν σαν ξεροχυμένο λουκουμά οι διάφοροι τύποι που κάθονται έξω απο τις πολυκατοικίες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ