ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Κυριακής ΙΖ Ματθαίου – θεραπεία της θυγατέρας της Χαναναίας: Ο Σεβασμιώτατος στον ΙΝ Εισοδίων Θεοτόκου Κεφάλου

5
2118

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Κυριακής ΙΖ Ματθαίου με τη θεραπεία της θυγατέρας της Χαναναίας, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κώου και Νισύρου κ. Ναθαναήλ χοροστάτησε στον Όρθρο και προεξήρχε της Θείας Λειτουργίας στον ΙΝ Εισοδίων της Θεοτόκου Κεφάλου με συλλειτουργούς τον προϊστάμενο του ΙΝ π. Ιωάννη και τον Αρχιμανδρίτη π. Στέφανο.

Τους ύμνους απέδωσε ο χορός των Ιεροψαλτών του ιερού ναού.

Ο Σεβασμιώτατος τόνισε ότι πρέπει να έχουμε θάρρος και πίστη αλλά και ταυτόχρονα να προσέχουμε με σεβασμό προς τους συνανθρώπους μας.

Ευχαρίστησε θερμά τέλος τον π. Ιωάννη και τον π. Στέφανο για τα έργα ευπρεπισμού του ιερού ναού, τις εργασίες στο τέμπλο, τις πολύ όμορφες εικόνες, την είσοδο κλπ, που πραγματικά εντυπωσιάζουν.

Εορτή της Ορθοδοξίας: Ο Όσιος Αυξέντιος ο εν τω Όρει (470 μ.Χ.). Ο Όσιος Αβραάμ. Ο Όσιος Μάρων. Ο Άγιος Νικόλαος ο Νεομάρτυρας ο εξ Ιχθύος της Κορινθίας. Ο Όσιος Αυξέντιος ο εν Καρτιλίω ασκήσας. Ευαγγέλιο κατά Ματθαίο: Η πίστη της Χαναναίας

Αποστολικό ανάγνωσμα προς Κορίνθιους Β’: Ο ναός του ζωντανού Θεού. Η χαρά του Παύλου για τη μετάνοια της εκκλησίας.»Αφού έχουμε, λοιπόν, αυτές τις επαγγελίες, αγαπητοί, ας καθαρίσουμε τους εαυτούς μας από κάθε μολυσμό σάρκας και πνεύματος, επιτελώντας αγιοσύνη με φόβο Θεού».

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τετοιο παπα ειχαμε πολλα χρονια να δουμε.ΑΞΙΟΣ π.Στεφανε .Σε αγαπαμε ουλοι οι κεφαλιανοι και δεν θα σε αφησουμε να σε πειραξει καενας.

  2. Ξεχάστηκε ο παπά Κωσταντίνος.σαν αυτόν κανένας , όλοι μαζί ένα πατέρα Κωσταντίνος δεν κανετε

  3. Γλυψιμο στον Δέσποτα τον έχετε φλομωσει στο ψέμα ,ο παπά Γιάννης είναι ο ιερέας του χωριού μας ,δεν ντρέπεστε κεφαλιανοι;μέχρι πότε θα τον περιφρόνησε;

  4. δεν καταλαβαίνω. εγώ δεν είμαι από εδώ αλλά έτσι που κάνετε νομίζω ότι ακούω ποδοσφαιρικό αγώνα και παίχτες. ποιός είναι ο καλύτερος.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ