Μικρός Μπεν: Υπόνοιες για νέα στοιχεία από τη μητέρα – Η δραματική έκκληση

10
1802

Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ μίλησε ένα μήνα μετά τη συμπλήρωση 26 ετών από την εξαφάνισή του. Υπαινίχθηκε πως η αστυνομία έχει νέα στοιχεία για την πολύκροτη υπόθεση.

Η Kerry Needham μίλησε για την εξαφάνιση, προτρέποντας όποιον έχει πληροφορίες για το που έχει ταφεί να μιλήσει. Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε το 1991 ενώ βρίσκονταν στην Κω. Επιβεβαιώνει πως οι ερευνητές εργάζονται πάνω σε νέους πιθανούς οδηγούς που μπορει να οδηγήσουν στην εξιχνίασης της πολύκροτης υπόθεσης.

«Αν και τα πράγματα φαίνονται ήσυχα, υπάρχουν πολλά που γίνονται στο παρασκήνιο στις έρευνες αναζήτησης για τον Μπεν», έγραψε στην επίσημη σελίδα αναζήτησής του στο facebook.

Ζήτησε από τους followers να μοιραστούν μια φωτογραφία του μικρού Μπεν με ένα σπαρακτικό μήνυμα. «Το όνομά μου είναι Ben Needham. Εξαφανίστηκα στις 24 Ιουλίου 1991. Ήμουν 21 μηνών όταν είχα ένα δύστυχημα στην Κω. Η οικογένειά μου προσπαθεί να με βρει και να με φέρει πίσω σπίτι. Με χρειάζονται, τους χρειάζομαι. Σας παρακαλώ πείτε σε κάποιον που βρίσκομαι».

Μικρός Μπεν: Η μεγάλη συνωμοσία

Ο μικρός Μπεν εξαφανίστηκε τρεις μήνες πριν από τα δεύτερα γενέθλιά του. Ερευνητές από την αστυνομία του Yorkshire ταξίδεψαν στην Κω και έκαναν έρευνες τον περασμένο Σεπτέμβριο. Είχαν πληροφορίες πως ο χειριστής του εκσκαφέα μπορεί να ευθύνεται.

Αφού έκαναν ανασκαφές στο σημείο που είδαν για τελευταία φορά τον μικρό Μπεν, βρήκαν 93 αντικείμενα. Ανάμεσά τους ένα κόκκινο αυτοκινητάκι που ήταν του μικρού παιδιού. Η μητέρα του κατέρρευσε και ξέσπασε σε δάκρυα. Τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειάς του επισκέφτηκαν το σημείο όπου φοβούνται ότι σκοτώθηκε.

Τον περασμένο μήνα, 26 χρόνια μετά την εξαφάνισή του, επιβεβαιώθηκε πως είχε βρεθεί αίμα στο αυτοκινητάκι, καθώς και σε ένα σανδάλι του παιδιού. «Αυτό επιβεβαιώνει όλα όσα υποψιάζεται η αστυνομία. Το καθιστά πολύ πραγματικό. Πιστεύουμε αυτό που πιστεύουν», δήλωνε η μητέρα του μετά τα νέα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν.

«Μοιάζει περισσότερο συνομωσία επειδή δεν βρήκαν το πτώμα του Μπεν. Αυτό μου αποδεικνύει χωρίς αμφιβολία πως τον μετακίνησαν και τον έθαψαν σε άλλο σημείο. Δεν υπάρχει άλλη εξήγηση. Ήταν συγκάλυψη». Στο τελευταίο της ποστ στο facebook προτρέπει όποιον έχει πληροφορίες για τον μικρό Μπεν να επικοινωνήσει με την αστυνομία του Yorkshire.

Πηγή: The Sun

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

10 ΣΧΟΛΙΑ

    • Πολύ το παραδάκι που 25 χρόνια ρέει στην υπόθεση ΜΠΕΝ. Πως απόκτησαν μεζονέτα στην Αγγλία και Βίλα στα κατεχόμενα της Κύπρου;;;

      Με την κλάψα και το ετήσιο θέατρο των τεθλιμμένων αυτών που έκαναν ….σε μπαράκια, μεθυσμένοι και χωρίς κανένα εισόδημα άφηναν τον Μπεν να γυρνά στους δρόμους σαν αδέσποτο ;; Να επέμβει άμεσα Εισαγγελέας. Και εφέτος αφού ξεκοκάλισαν το παραδάκι που μάζευαν από τον περασμένο Νοέμβρη πάλι τίποτα δεν έγινε. Έρχονται με καθυστέρηση λόγω του σεισμού και αφού τελείωσαν τις «διακοπές εργασίας» κάτι θα σκεφτούν πάλι για να συνεχίσουν την θεατρική παράσταση και του χρόνου. Μην ξεχνάμε ότι έρχονται κάθε τόσο με κάποια δήθεν νέα «πληροφορία»… ΕΚΑΝΑΝ και SITE για να ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΑ 25 ΧΡΟΝΙΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ δυσφημίζοντας τα νησί μας….

    • ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΑΡΚΕΤΑ, μας έχετε πρήξει τα ΜΕΖΕΑ. Δεν φτάνει μια ΜΥΝΗΣΗ, πρέπει να ακολουθήσουν ΑΓΩΓΕΣ σε όσους δυσφημούν το νησί.

      ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΚΑΤΟΙΚΙΤΑ ΣΤΙΣ ΕΞΩΡΙΕΣ ΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΟ ΣΕΦΙΛΝΤ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ. ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΗ /////ΣΕ ΑΙΩΝΙΕΣ «ΔΙΑΚΟΠΕΣ…». Αργήσαμε πολύ να αντιδράσουμε, για να γλυτώσουμε από τις κυρίες που όλα αυτά τα χρόνια για να τα οικονομήσουν κάθε χρόνο δυσφημούν το νησί χρειάζεται να μάθουν όλοι τι δουλειά έκαναν στο νησί μάνα και κόρη στα κακόφημα μπαράκια;;; Τώρα με μια ΜΥΝΗΣΗ μάλλον θα αλλάξουν τρόπο και θα συνεχίσουν την θεατρική παράσταση από μακριά…. Και οι φυλλάδες της που….@χώρας θα πάψουν να δυσφημούν την Κω και τη οικογένεια που χωρίς αποδείξεις σπιλώνουν.

    • Είναι μία πονεμένη μάνα πο θέλει να μάθει την αλήθεια για το παιδί της….να μην τύχει σε κανέναν αυτό!

  1. Συμμεριζόμαστε τη θλίψη της μάνας που έχασε το παιδί της, αλλά η ίδια μετέτρεψε την απώλεια σε μια ατραξιόν, για να κρατεί αμείωτο το ενδιαφέρον των Βρετανών συμπατριωτών της, ικανοποιώντας έτσι τον φλεγματικό χαρακτήρα της και εξασφαλίζοντας πιθανά προσωπικά οικονομικά οφέλη. Ας σταματήσει πια αυτή η τακτική διαπόμπευση ελληνικών αρχών και μεμονωμένων ατόμων τόσο από την ίδια όσο και από τα ΜΜΕ.

  2. ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΚΑΙ ΨΑΧΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΡΗΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΒΡΑΔΥ ΤΟ ΓΛΕΝΤΟΥΣΕ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΥΠΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΜΠΕΛΑ ΤΟΥ ΖΩΝΤΑΝΟΣ Η ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ; ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΥΤΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΗΣ . ΚΑΘΕ ΛΕΠΤΟ ΧΑΝΟΝΤΑΙ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑΣ ΤΟ ΕΓΓΟΝΙ; ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ ΤΩΝ 29 ΕΤΩΝ.

  3. ΑΠΟ ΤΟ ΑΘΛΙΟ ΤΡΟΧΟΣΠΙΤΟ ΣΕ ΜΕΖΟΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΚΡΑΤΟΥΜΕΝΗ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ ΑΠΟ ΑΝΕΡΓΗ ΣΕ ΑΙΩΝΙΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΦΕΡΤΗ ΣΤΙΣ ΠΛΑΣΤΙΚΕΣ .ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ;;;;

  4. Το θέμα αναμοχλεύεται από Ελληνικά μέσα που .έχουν ευαισθησία σε θέματα που αγγίζουν περίεργους νευρώνες.

    Αναπαράχθηκε απ το newsit που όλοι ξέρουν που μπορεί να φθάσει ο διαχειριστής για να πιάσει νούμερα,και δεν είναι τυχαίο που του κόλλησαν και παρατσούκλι.Το αν κάνει καλά τη δουλειά του,το αν έχουν δίκιο οι συγγενείς,θα αποκαλυφθεί κάποια στιγμή.Ο τρόπος που το κάνουν και ο τρόπος που το ‘αποδέχονται’ κάποια μέσα δικά μας μέσα,ουσιαστικά ‘δικάζοντας’ κάποιους χωρίς αποδείξεις,αυτό πρέπει να καταγγελθεί.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ