Σήμερα ο μικρός Μπεν θα γιόρταζε τα 31α γενέθλιά του – Συγκινητική ανάρτηση από την μητέρα του

0
770

Ο Μπεν Νίνταμ γεννήθηκε στις 29 Οκτωβρίου του 1989, στην Αγγλία. Έγινε γνωστός σε ολόκληρο τον κόσμο, όταν εξαφανίστηκε τον Ιούλιο του 1991, σε ηλικία 21 μηνών, στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Κω.

Από τότε η οικογένειά του, δε σταμάτησε ούτε μια στιγμή την αγωνιώδη αναζήτηση…

Σήμερα, στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου μάλιστα έχουν δημιουργηθεί ομάδες για την αναζήτησή του, ανέβηκε ένα συγκινητικό μήνυμα από την μητέρα του Μπεν, Κέρι Νίνταμ.

 

Το μήνυμα αναφέρει: “Σήμερα θα έπρεπε να είναι άλλη μία γιορτή για τη ζωή σου, αλλά αντ ‘αυτού είναι άλλη μια μέρα που ραγίζει την καρδιά χωρίς εσένα και χωρίς να γνωρίζω πού βρίσκεσαι. Σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά και την ψυχή και δεν θα σταματήσω ποτέ να σε ψάχνω Μπεν “.

Μετά από τις αποτυχημένες πρώτες έρευνες για την υπόθεση εξαφάνισης του μικρού Μπεν, στην Κω, θεωρήθηκε ότι απήχθη. Όμως παρά τις πολυάριθμες αναφορές θέασης του παιδιού όλα αυτά τα χρόνια, κανένα ίχνος του δεν έχει βρεθεί ποτέ.

Πρόκειται για μία από τις μεγαλύτερες υποθέσεις αγνοουμένων στην ιστορία της Βρετανίας. Από το 2017, η Βρετανική Αστυνομία θεωρεί ότι ο Μπεν βρίσκεται θαμμένος στο νησί της Κω…

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ