Καταδίκη για άγρα πελατών – 6 μήνες φυλάκιση σε δύο Σουηδούς «καμάκια»

4
3244

Στο αυτόφωρο κατέληξαν δύο Σουηδοί και ένας 35χρονος ιδιοκτήτης καταστήματος στη πόλη της Ρόδου, κατηγορούμενοι για άγρα πελατών, όπου κρίθηκαν ένοχοι και καταδικάστηκαν σε έξι μήνες φυλάκιση έκαστος με τριετή αναστολή.

Ειδικότερα, η υπόθεση πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης προχθές το μεσημέρι με την σύλληψη από τους αστυνομικούς της Τουριστικής Αστυνομίας, αρχικά των δύο αλλοδαπών από τη Σουηδία ηλικίας 23 και 22 ετών αντίστοιχα οι οποίοι κατηγορούνται ότι επιβαίνοντας σε δίκυκλο μοτοποδήλατο προσέγγιζαν και παρενοχλούσαν πολίτες, προτρέποντας τους επιτακτικά να δεχτούν τις υπηρεσίες ψυχαγωγίας καταστήματος στo οποίo εργαζόταν. Ακολούθησε χθες τα ξημερώματα η σύλληψη του 35χρονου ημεδαπού, ιδιοκτήτη του εν λόγω καταστήματος στο οποίο εργαζόταν οι Σουηδοί.

Και οι τρεις συλληφθέντες παραπέμφθηκαν στο αυτόφωρο όπου το δικαστήριο κάνοντας δεκτούς τους αυτοτελείς ισχυρισμούς του συνηγόρου υπεράσπισης κ. Στέλιου Αλεξανδρή τους έκριναν ένοχους και τους επέβαλαν ποινή φυλάκισης έξι μηνών στον καθένα με τριετή αναστολή, χωρίς όμως χρηματικό πρόστιμο.

Πηγή : rodiaki.gr

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εδώ δεν πρόκειται να γίνει ποτέ αυτό..απλά είναι κάθε μέρα στα μαγαζιά και δέχονται οι ίδιοι τις υπηρεσίεςτων καταστηματαρχών.

    Η Κως παίζει να είναι απ τα πιο διεφθαρμένα μέρη Πανελλαδικά.Και να καταγγείλει κάποιος κάτι,θα τον ειδοποιήσουν πρώτα..Απ τα τέλη του 80 και μετά υπάρχουν ‘συνεταίροι’…Δεν υπάρχει περίπτωση ν αλλάξει γιατί και οι Καινούριοι που φθάνουν μπαίνουν στο κόλπο.Είμαστε μικρή Κοινωνία και όλα μα όλα φαίνονται και ακούγονται..Τα καμάκια εδώ προχώρησαν παραπέρα..μπαίνουν στα δωμάτια και στις πισίνες ξενοδοχείων και τους φωνάζουν από ‘εκ του σύνεγγυς’ …αλλά ότι και να καταγγείλεις,τον μπελά σου θα βρεις και τίποτα δεν θα γίνει.Είπαμε ένα άγονο χωράφι που δεν μπορεί να φυτρώσει τίποτα ,γι αυτό πιάσαμε πάτο!!!!!!

  2. ΙΣΩΣ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ,ΚΡΑΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΕΛΕΓΚΤΙΚΩΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΩΝ

    ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ ΤΩΝ ΕΠΙΟΡΚΩΝ,ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΙΝΕΙΤΑΙ.ΤΟ ΠΕΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ κ.ΚΙΑΡΗ.ΟΛΑ ΑΠΟΡΡΕΟΥΝ ΑΠ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΝΟΜΙΑΣ ΟΛΩΝ,ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ,ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ,ΔΙΑΚΙΟΣΥΝΗ…ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΝ ΕΛΛΑΔΙ.

  3. Ένα συμβάν θα περιγράψω για να δείξω την ...ανεπάρκεια της Ελεγκτικής Μηχανής..

    Σάλος Πανελλαδικός αλλά που μαθεύτηκε σ όλη την Ευρώπη απ την Αστυνομική Επιχείριση κατά του Ναρκο-εμπορίου,πολλές συλλήψεις εμπόρων,παρακολουθήσεις καιρό τώρα και με απόλυτη μυστικότητα,και ειδική επιχείριση αρχές της σαιζόν για την εξάρθρωση ολόκληρου κυκλώματος,παρακολουθήσεις τηλεφώνων λογαριασμών,στενές προσωπικές παρακολουθήσεις ατόμων…και τελικά απόλυτη επιτυχία…αλλά στο θέμα των γύφτων τα χιλιάδες ευρώ και ο μισός τόνος χρυσαφικά απ τους γνωστούς και ταυτοποιημένους δεκάδες φορές ‘ημεδαπούς ‘,δεν μπορούν να βρεθούν,λες πετάνε..εδώ ξέρουν ποιος γύφτος αποβιβάζεται στο Νησί απ τα εισιτήρια ,αλλά τα προϊόντα κλοπών και Οικονομιών μιας ζωής …ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ.ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΟΡΑΤΑ!!!! Ρε δεν πάτε να τα πείτε σε καμιά Υπηρεσία ‘εσωτερικών’ ελέγχων??

  4. ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΔΥΟ ΣΟΥΗΔΩΝ ΠΟΥ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 90 ΔΙΕΠΡΑΤΤΑΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΚΩ;

    ΔΟΥΛΕΥΑΝ ΣΕ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΕ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΠΡΙΝ ΚΑΤΙ ΗΜΕΡΕΣ…ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΜΑΧΗ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΓΙΑ ΑΓΡΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ ΑΝΤΙΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ,ΑΜ ΤΟ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΡΟΝΘΟΚΟΠΗΣΕ ΞΕΝΑΓΟ ΓΙΑΤΙ ΑΘΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΠΟΣΟΣΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΑΝΑ ‘ΚΕΦΑΛΙ’ ; ΒΡΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΗΣΟΥΜΕ !!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ