Ρόδος: Τιμητικό άγημα συναδέλφων του αστυνομικών συνόδευσε στην τελευταία του κατοικία τον Κώστα Ανδριγιαννάκη

0
5894

Με τιμητικό άγημα συναδέλφων του αστυνομικών, τελέσθηκε η κηδεία του 53χρονου Κώστα Ανδριγιαννάκη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν από μερικές μέρες.

Σε ανακοίνωση – ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, οι συνάδελφοί του αστυνομικοί επισημαίνουν:

«Θα σε θυμόμαστε με αγάπη φίλε Κώστα. Αναπαύσου εν ειρήνη! Απόδοση τιμών στον καλό φίλο και συνάδελφο Κώστα Ανδριγιανακη που γεννήθηκε το 1971 στο Τυμπάκι Ηρακλείου Κρήτης και υπηρετούσε από το 2011 στην Α’ Διεύθυνση Ατυνομίας Δωδεκανήσου με επαγγελματισμό, ήθος και φιλότιμο.

Χαρακτηριστικές είναι οι φωτογραφίες από το άγημα:

 

Ο Κώστας Ανδριγιαννάκης, είχε θητεύσει επίσης σε διάφορες ομάδες του νησιού της Ρόδου ως τερματοφύλακας. Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε θλίψη και συγκίνηση καθώς εκτός από καλός τερματοφύλακας και αστυνομικός, ήταν ένας άνθρωπος με ήθος, ευγένεια και καλοσύνη.

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν οι παρακάτω:

Αναγέννηση Έμπωνας: «Καλό ταξίδι άρχοντα ! Καλό ταξίδι Κώστα μας ! Καλό ταξίδι ΓΕΝΙΚΕ ΜΑΣ ! Δεν ξεχνάμε ΠΟΤΕ τι ήσουν για εμάς !Τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια ! Για ΠΑΝΤΑ ένας από εμάς!»

Απόλλων Καλυθιών: «Ο φίλος Κώστας Ανδριγιαννάκης ξεκίνησε το ταξίδι προς την αιωνιότητα, αφήνοντας πίσω φίλους. Τον θυμόμαστε να υπερασπίζεται με πάθος την εστία του Απόλλωνα και να εμπνέει συμπαίκτες και οπαδούς. Καλές αποκρούσεις εκεί ψηλά βρε μπαγάσα!»

Ο.Φ. Ιστρίου: «Στο άκουσμα της θλιβερής είδησης του θανάτου, του φίλου και πρώην τερματοφύλακα της ομάδας μας Κώστα Ανδριγιαννακη, σύσσωμη η οικογένεια του Ο.Φ. Ιστριου εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στους οικείους του. Αγαπημένε μας Κώστα, πάντα θα σε θυμόμαστε με την καλοσύνη και το χαμόγελο σου. Καλό σου ταξίδι, καλέ μας φίλε».

 

Πηγή: https://www.rodiaki.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ