H Μίκα Ιατρίδη στην Κω και την Κάλυμνο, μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη: «Στηρίζουμε τη Ν.Δ, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, για να έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα στην ενωμένη Ευρώπη

0
4862

H Μίκα Ιατρίδη στην Κω και την Κάλυμνο, μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη: «Στηρίζουμε τη Ν.Δ, τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, για να έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα στην ενωμένη Ευρώπη».

 

Συνεχίζεται η περιοδεία της Μίκας Ιατρίδη στα Δωδεκάνησα, ενόψει των Ευρωεκλογών της 9ης Ιουνίου. Μετά τη Λέρο, επόμενος σταθμός η Κως και ξανά η Κάλυμνος, όπου η αναπληρώτρια Γενική Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. βρέθηκε μαζί με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, Γιώργο Φλωρίδη.

 

Ειδικότερα, η βουλευτής Δωδεκανήσου συνόδευσε τον Υπουργό Δικαιοσύνης, τόσο κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στην Κάλυμνο, όσο και στην Κω. Και στα δυο νησιά πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους παραγωγικούς και τουριστικούς φορείς, τα στελέχη των Δημοτικών Τοπικών Οργανώσεων της Νέας Δημοκρατίας, τους κατοίκους των νησιών, ενώ ζητήθηκε και η ευλογία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτου Κω και Νισύρου, κ. Ναθαναήλ.

 

Με την ολοκλήρωση της περιοδείας της στην Κάλυμνο και την Κω, με τον Υπουργό Δικαιοσύνης, και λίγο πριν αναχωρήσει για τη Νίσυρο, η Μίκα Ιατρίδη σημείωσε, μεταξύ άλλων, τα εξής:

 

«Είχαμε τη χαρά να βρεθούμε στην Κω και την Κάλυμνο μαζί με το Γιώργο Φλωρίδη, τον Υπουργό Δικαιοσύνης. Η παρουσία του στα νησιά μας δείχνει τη σταθερή προσήλωση της Κυβέρνησης της Ν.Δ. στη νησιωτική Ελλάδα. Και αυτό γίνεται τακτικά, όχι μόνο λόγω των επικείμενων εκλογών.

 

Συζητήσαμε για μια ακόμα φορά με τους κατοίκους των νησιών μας και όλους τους φορείς. Στόχος είναι να είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες και όλοι μαζί να εργαζόμαστε για την πρόοδο των νησιών μας.

 

Είναι σταθερή η δέσμευσή μας για την βελτίωση των υποδομών σε όλους τους τομείς, όπως, για παράδειγμα η έναρξη της μελέτης και κατασκευής του νέου Δικαστικού Μεγάρου της Κω, με προϋπολογισμό ύψους 3,3 εκατ. ευρώ, αλλά και ο ορισμός της Καλύμνου ως Περιφερειακή Έδρα Πρωτοδικείου, με στόχο την ταχύτερη και καλύτερη απονομή της Δικαιοσύνης.

 

Προχωράμε για τις Ευρωεκλογές, στηρίζουμε τη Νέα Δημοκρατία, στηρίζουμε τη σταθερότητα, την αξιοπιστία, για να έχουμε μια ισχυρή Ελλάδα στην ενωμένη Ευρώπη».

 

 

 

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ