Μανώλης Κίννας: Τι λέει για Σένγκεν, για πολυθέσια ταξί, για POS, αύξηση καυσίμων, σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης

6
4876
Στην εκπομπή «ΜΑΖΙ στο KosTv» μίλησε ο Πρόεδρος της Ένωσης ΡΑΔΙΟΤΑΞΙ ΚΩ Μανόλης Κίνας.
ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ
«Μεγάλο πρόβλημα δημιουργούν τα σταθμευμένα οχήματα στο κέντρο της πόλης και δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν άνετα η να περάσουν τα λεωφορεία αλλά και τα ταξί στην περίοδο του καλοκαιριού. Ένα αυτοκίνητο να μην έχει στα σταθμεύσει σωστά έχει μπλοκάρει όλο το κέντρο της πόλης περιμένοντας από 10 έως 15 λεπτά. Πρέπει να γίνει σχεδιασμός για την παράκαμψη του κέντρου από την Γρηγορίου Ε και Ελευθερίου Βενιζέλου διότι υπάρχει μεγάλο πρόβλημα συν και το τραινάκι που διασχίζει τους κεντρικούς δρόμους συν τα ενοικιαζόμενα δημιουργούνται ρυθμοί χελώνας και χρειάζεται σχεδιασμός.»
ΣΕΝΓΚΕΝ
«Μακάρι σύντομα να ανοιχθεί ο δρόμος πίσω από την ΔΕΗ θα μας διευκολύνει πάρα πολύ τους οδηγούς στην περιοχή.»
ΠΟΛΥΘΕΣΙΑ ΤΑΞΙ
«Αυτή την στιγμή υπάρχουν εφτά πολυθέσια στο νησί μας και μέχρι στα μέσα του καλοκαιριού θα έρθουν και άλλα δέκα πέντε άρα στο σύνολο θα είναι είκοσι δύο και είναι ικανοποιητικός ο αριθμός για την σεζόν»
POS
«Όπως όλες οι επιχειρήσεις έτσι και εμείς θα επιβαρυνθούμε με την προμήθεια προς την τράπεζα που είναι το ένα euro. Κατά τα άλλα όλοι έχουν προμηθευτεί και θα εφαρμοστεί βάση της νομοθεσίας»
ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΑΥΣΙΜΩΝ
«Οι τιμές δεν θα αλλάξουν σε σχέση με πέρυσι παρόλο το POS και την αύξηση των καυσίμων. Να αναφέρω ένα παράδειγμα η τιμή από το αεροδρόμιο για Κω είναι το ίδιο όπως και πέρυσι στα 35 με 40 euro ανάλογα που θέλει και σε σημείο να κατέβει ο πελάτης στην πόλη της Κω»

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Από αεροδρόμιο δεν υπάρχει κάτω από 45 ευρώ.Μην λέτε ψέματα.Αυτο το ποσό είναι το λιγότερο που έχει πληρώσει πελάτης μας.Αν βρει βέβαια ταξί.

    • ΚΥΡΙΑ ΜΙΡΑΝΤΑ.
      ΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΠΕΝΤΕ ΕΥΡΩ.
      ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΑΙ.
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΌΜΙΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΦΩΚΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ