250 οικογένειες απασχολούνται στην εταιρεία των ιδιοκτητών ταξί, με την επωνυμία «Κως ταξί υπηρεσίες μεταφορών Ι.Κ.Ε.»

5
12461
Στόχος της εταιρείας, η ποιοτική παροχή υπηρεσιών
Αυξάνονται κατά δεκαπέντε, τα 9θέσια ταξί στην Κω, με πρωτοβουλία της περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου  μετά από αίτημα των ιδιοκτητών ταξί . Η υπογραφή της άδειας αντικατάστασης, επιπλέον 15 οχημάτων ταξί σε 9θέσια στην Κω , βοηθά αφενός  στο μεταφορικό έργο του Συνδέσμου Ράδιο Ταξί Κω, αφετέρου  στο συγκοινωνιακό πρόβλημα που παρουσιάζει η Κως. 
Ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Κω, κ. Μανώλης  Κίννας, επισημαίνει πως η απόφαση αυτή, έρχεται να καλύψει τις αυξημένες ανάγκες  του νησιού κατά τη θερινή περίοδο και συμβάλει στην ποιοτική παροχή υπηρεσιών.
Ερωτηθείς για την πορεία της εταιρείας μεταφορών που έχουν δημιουργήσει οι ιδιοκτήτες ταξί της Κω, με την επωνυμία «Κως ταξί υπηρεσίες μεταφορών Ι.Κ.Ε.» ο κ.Κίννας  επισημαίνει ότι βρίσκεται σε τροχιά ανάπτυξης, με σύγχρονο εξοπλισμό με  αναβαθμισμένες παρεχόμενες υπηρεσίες,  που  «αντανακλούν» άμεσα στην ποιότητα του τουριστικού προϊόντος και συνάμα  πρόκειται για μια  επιχείρηση που  δίνει δουλειά σε 250 οικογένειες.

πηγή: https://www.kostv.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. απορία έχω τόσα χρόνια πως γίνεται να έχει την επωνυμία taxi? και πάνω στα λεωφορεία απλός ένα αυτοκόλλητο taxi και όλος ο κόσμος νομίζει ότι είναι τα κλασικά taxi.. δηλαδή ο καθένας μας μπορεί να ιδρύσει μια επιχείρηση και να την ονομασί όπως τού αρέσει ( ΚΤΕΛ -taxi kos) το επιμελητήριο πως εγκρίνει την επωνυμία.

    • Η αλητεία και η φοροδιαφυγή έχει γιγαντωθεί, αφού με το που ξεκινά η σεζόν, πέφτουν όλοι στον ..ΛΗΘΑΡΓΟ της ΜΑΣΑΣ…!

  2. Δηλαδή το 1 τέταρτο του πληθυσμού του νησιού ;Τους μετρήσατε καλά;Από τις 1000 οικογένειες οι 250 ασχολούνται με ταξί τι να πω.Χωρις να έχουμε ταξί τελικά.Αξιοι.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ