Μπ. Ναβροζίδης: Σε πλήρη λειτουργία το ανανεωμένο Website της Περιφέρειας Ν. Αιγαίου με νέες ψηφιακές υπηρεσίες

1
4574

Το νέο website και η ανανεωμένη πλατφόρμα της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου είναι online και σε πλήρη λειτουργία, με τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Ανάπτυξης Μ. Ναβροζιδη, να προσκαλεί τους νησιώτες να δοκιμάσουν και να αξιοποιήσουν τις νέες δυνατότητες και τις υπηρεσίες που δίνει το νέο site. Με την εγγραφή τους στη νέα πλατφόρμα, οι νησιώτες συνδέονται ευκολία με κωδικούς taxis net και μπαίνουν αυτόματα στις υπηρεσίες που προσφέρει ηλεκτρονικά η Περιφέρεια Ν. Αιγαίου. Ακόμη έχουν πρόσβαση σε φωτογραφίες, video, αφιερώματα και παρουσία στα social media της Περιφέρειας όπως επίσης και στο πρόγραμμα εκτελεσθέντων έργων αλλά και στο καλεντάρι πολιτιστικών εκδηλώσεων. Όπως συμπέρανε καταληκτικά και ο κ. Ναβροζίδης η ψηφιακή ανάπτυξη εστιάζει στρατηγικά στην ανάδειξη των νέων δυνατοτήτων που δίνει η τεχνολογία στην εξυπηρέτηση των νησιωτών με την Περιφέρεια να μεταβαίνει ταχύτατα σε μια νέα εποχή μέσα από την συγκεκριμένη σύγχρονη πλατφόρμα, φτιαγμένη με ίδια μέσα και πόρους αλλά με υψηλή τεχνογνωσία και μεράκι.

Πηγή: https://www.kostv.gr/nea/28367-b-navrozidis-se-pliri-leitourgia-to-ananeomeno-website-tis-perifereias-n-aigaiou-me-nees-psifiakes-ypiresies

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Φίλε μου! Εσύ όπως καί άλλοι στην περιφέρεια!Να πάτε άμεσα να μαθεται σε ΣΕΜΙΝΆΡΙΑ!!! Πως φτιάχνονται , δρόμοι, πεζοδρόμια, κανάλια, κλείνουν λακούβες,πεζοδρόμια καί πολλά άλλα τις καθημερινότητας πού τά έχουμε άμεσα ανάγκη! Καί αφήστε την ηλεκτρονική πληροφόρηση!Και το παίζεται αφ’ υψηλού!!!Η εύκολη λύση!!!Φρου φρου φρου και αρώματα!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ