LIVE NEWS Κως: 28χρονη καταγγέλλει γιατρό και μαία –Ξέχασαν να αφαιρέσουν τις γάζες της επέμβασης

4
14579
Εκπομπή ΜΑΖΙ στο KosTv
Η Κατά την διάρκεια ιατρικής εξέτασης που έγινε σε μία γυναίκα στην Κω, περίπου μία εβδομάδα μετά την εγχείρηση στην οποία είχε υποβληθεί, διαπιστώθηκε ότι στο σώμα της είχαν ξεχαστεί πολλές γάζες. Η ίδια στη συνέχεια μετέβη στο νοσοκομείο του νησιού, όπου μετά από νέα επέμβαση της αφαιρέθηκαν οι γάζες, όπως αναφέρει το kosnews24, που ανέδειξε το θέμα. Η 28χρονη προχώρησε στην κατάθεση έγκλησης, τόσο κατά του γιατρού, όσο και κατά της μαίας. Σύμφωνα με το Mega, ιατρικοί κύκλοι του νοσοκομείου ισχυρίζονται ότι η γυναίκα δεν έλαβε εξιτήριο και έφυγε μαζί με τον συνοδό της μετά την επέμβαση, χωρίς να λάβει φαρμακευτικές οδηγίες. Δημοσιογράφοι της εκπομπής Live News επικοινώνησαν με τον γιατρό που χειρούργησε τη γυναίκα, ο οποίος παραδέχθηκε πως όντως η 28χρονη έφυγε χωρίς να της δοθούν οι απαραίτητες οδηγίες. Κως: Η απάντηση για τις γάζες «Είχε γίνει μία έκτρωση και ξεχάστηκε το ταμπόν από την μαία, ξεχάστηκε να το αφαιρέσει, αλλά σηκώθηκαν και έφυγαν και αυτοί έτσι χωρίς να πάρουν οδηγίες», είπε γιατρός. «Σηκώθηκε και έφυγε 2 ώρες μετά την επέμβαση και αυτή και ο σύζυγος και όλοι. Εμφανίστηκε μία συγγενής στην οποία γράφτηκαν τα φάρμακα και το εξιτήριο στην οποία βέβαια δεν δόθηκαν οδηγίες λόγω του ιατρικού απορρήτου. Της είχα βάλει και σπιράλ, ούτε οδηγίες για το σπιράλ», συμπλήρωσε ο γιατρός. Όπως είπε ο ίδιος, οι γάζες ήταν αποστειρωμένες και έτσι δεν δημιουργήθηκε σοβαρό πρόβλημα, ενώ αφαιρέθηκαν χωρίς να πραγματοποιηθεί δεύτερο χειρουργείο. «Η γάζα είναι, την οποία την κάνω ταμπόν εγώ. Στην γάζα αυτή βάζουμε και λίγο αντισηπτικό επειδή ξεχνιούνται πολλές φορές, αυτό είναι ένα συχνό φαινόμενο. Ήρθε μετά από 5 ημέρες στα εξωτερικά ιατρεία και της το αφαίρεσα. Δεν έγινε δεύτερο χειρουργείο για να αφαιρεθεί η γάζα, το τράβηξα με το χέρι μου», τόνισε ο γιατρός.

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

4 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ξεχνιούνται οι γαζες και αυτο ειναι συχνο φαινομενο ειπε ο γιατρος; Και βάζουν αντισηπτικό στις γαζες που βαζουν μεσα στον κοσμο; Αντισηπτικο;;;; Μπραβο να τους χαιρεστε και τους γιατρούς και το νοσοκομειο σας. Ασχοληθειτε με τους γαμους των ομοφυλοφιλων τωρα.

  1. Μα καλά, το εξιτήριο πως το έδωσε το νοσοκομείο αφού έφυγε μόνη της υποτίθεται? Εξιτήριο παίρνει ο ασθενής όταν είναι έτοιμος να αναχωρήσει από το νοσοκομείο και όταν έχουν τακτοποιηθεί όλα! Εάν η ασθενής έχει εξιτήριο στα χέρια της, τότε ο γιατρός, το νοσοκομείο και η μαία μπορούν να λένε ότι θέλουν! Το λάθος είναι δικό τους !

  2. σε κάποιο άρθρο διάβασα οτι σε άλλα μέρη οι δήμαρχοι κάνοντας χρήση μιας νομοθεσίας μπορουν και το έκανα, να ζητήσουν να έρθουν στρατιωτικοί γιατροί στα νοσοκομεία τους… Κάποιος αναγνώστης βρήκε την νομοθεσία και την έστειλε. Γιατί δεν το κάνει και ο Νικηταράς αυτό. Έτοιμη μασημένη τροφή του γίνουμε πια και πάλι θα πει οτι δεν είναι εκείνος υπεύθυνος για το νοσοκομείο? Για τίποτα στο νησί αυτό δεν είναι εκείνος υπευθυνος ? Για την έλειψη γιατρών δεν ειναι υπευθυνος? Για την καθυστέρηση των έργων? υπευθυνοι ειναι οι τεχνικές και η πολεοδομία? Για την υλοποίηση των έργων? υπευθυνοι ειναι οι εργολάβοι? Για τα σχολεία φταίει η προ- προηγούμενη δημοτική αρχή ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ? ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΖΗΤΗΣΕ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ? Αναλάβετε ευθυνες και κάντε την δουλεια σας επιτέλους….ΟΛΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ….μια οι υπηρεσίες, μια το υπουργείο, μια ο εργολάβος….αηδία καταντήσατε (κουραστήκαμε να λεμε οτι είστε μονο για φωτογραφιες… να ήσασταν και τίποτα μοντέλα να πω παει στο καλό βλέπουμε κάτι όμορφο…δηλαδη έλεος)

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ