Κάλυμνος: “Έφυγε” από τη ζωή ο δάσκαλος Γεώργιος Βαζανέλλης

0
7458

“Έφυγε” από τη ζωή ο Γεώργιος Βαζανέλλης, συνταξιούχος εκπαιδευτικός.

Ο εκλιπών γεννήθηκε στην Κάλυμνο το έτος 1947 και μετά τις Γυμνασιακές του σπουδές φοίτησε στην Παιδαγωγική Ακαδημία Ρόδου. Πρωτοδιορίστηκε σε σχολείο της Άνδρου και υπηρέτησε σε νησιά των Κυκλάδων και στη συνέχεια ήλθε στην ιδιαιτέρα του Πατρίδα στην Κάλυμνο. Στην Κάλυμνο υπηρέτησε σε διάφορα δημοτικά Σχολεία, Σκάλια, Βοθύνους κα.

Παντρεμένος με την Καλοτίνα Τσουκάλη Βαζανέλλη δημιούργησαν μία όμορφη πολύτεκνη οικογένεια με 4 εξαιρετικά παιδιά. Τον Μανώλη δάσκαλο, την Ειρήνη οικονομολόγο, υπάλληλο στο Επαρχείο, το Νικήτα δικηγόρο και τον Κοσμά φιλόλογο.

Υποδειγματικός οικογενειάρχης, αγαπητός, ευγενικός, προσηνής , κοινωνικός, εξυπηρετικός , πάντα με το χαμόγελο στα χείλη.

Η νεκρώσιμος ακολουθία θα τελεστεί την Πέμπτη 29 Φεβρουαρίου 2024 στις 3.00 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό του Σωτήρος Χριστού στην Πόθια. Η σορός του θα μεταφερθεί στον Ναό στις 11.00 το πρωί. Η ταφή του θα γίνει στο Κοιμητήριο του Αγίου Μάμμα.

Το kalymnos-news.gr και οι συνεργάτες του εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στη σύζυγο, τα παιδιά, τα εγγόνια και τους λοιπούς συγγενείς του εκλιπόντος

Πηγή: kalymnos-news.gr

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ